Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερααα, λοιπον αποφασισα σιγα σιγα να γινω και εγω ενας απο τους ελληνες youtube partners, ετσι σιγα σιγα θελω να ανεβαζω περισσοτερα βιντεακια κτλ. αυτο που θελω απο σας σαν βοηθεια ειναι να μου προτεινετε καποια βιντεακια...δηλαδη τι βιντεακια να φτιαξω να εχοουνε κοσμο αλλα δεν μου αρεσει να τραβαω την φατσα μου κτλ....κατι βιντεακια να δειχνω και κατι τετοια....καποιος;;καμια ιδεα;;

Δημοσ.

εγω το κανω ποιο πολυ μπας και βγαλω κανενα ψιλο....αλλα δεν μου απαντατε σ αυτο που σας ρωτησα...για ποιο λογο το κανω νομιζω ειναι καθαρα δικο μου θεμα...αν μπορειτε απαντηστε σ αυτο που σας ρωτησα...ευχαριστω...

Δημοσ.

Θες να βγαλεις χρημα με ιδεες αλλων δηλαδη. Νταξει ας το δεχτουμε ως σκεπτικο αν και καπως pathetic.

Εξηγησε μου, αν καποιος εχει την ιδεα -που νομιζει οτι θα αποφερει εσοδα ή τελος παντων υψηλη επισκεψιμοτητα-, για ποιο λογο να την καψει λεγοντας την σε ενα φορουμ ή σε εσενα, αντι να την εκμεταλευτει ο ιδιος?

Επισης αν υπηρχε στοιχειωδης αντιληψη των social/youtube κλπ media θα καταλαβαινες οτι απο ερασιτεχνες-amateurs*** του ειδους μονο ο αυθορμητισμος εχει ελπιδα να πουλησει -με ελαχιστες εξαιρεσεις παντα-, κι εσυ ξεκινας ακριβως απο την αναποδη. Οποτε οτι ειπωθηκε στο post #3.

***Τωρα που ειπα amateurs, ειπες και λεφτα, χμμμ κατι εχω σαν ιδεα στο κεφαλι μου αλλα δεν σε βοηθα το φυλο σου :devil:

• Like 2
Δημοσ.

φόρα μια μάσκα.. και κανε τον Ελληνα jackass κάνοντας τον εαυτό σου να υποφέρει στο όνομα της Τρόικας.

εγώ θα σε παρακολουθούσα.

• Like 1
Δημοσ.

αν μου εξηγουσες ποιος ειναι ο jackass και τι ακριβως να κανω ...το θεμα δηλαδη δεν ασχολουμαι με πολιτικα...αν ειχες την καλοσυνη να μου πεις...

Δημοσ.

αι μαστ νατ τρολλ

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

αι μαστ νατ τρολλ

αι μαστ νατ τρολλ

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

i must not troll

αι μαστ νατ τρολλ

• Like 2
Δημοσ.

ειστε μεχρι στιγμης ολοι ασχετοι με το θεμα...ζητησα κατι συγκεκριμενο...οποιος ξερει ας απαντησει

Μη του πείτε.

Δίνω 50€ σε όποιον μου δώσει μια καλή ιδέα, προφανώς με PM. Οι συναλλαγές θα γίνουν με Paypal.

• Like 5
Δημοσ.

Τωρα που ειπα amateurs, ειπες και λεφτα, χμμμ κατι εχω σαν ιδεα στο κεφαλι μου αλλα δεν σε βοηθα το φυλο σου :devil:

αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.

μπορεί να μη βοηθάει το φύλο αλλά υπάρχουν και περίεργα γούστα οπότε ποτέ δε ξέρεις.

αυτό το πράγμα πάντως να ανεβάζει ο καθένας ότι μαλακία έχει στο Youtube δε το καταλαβαίνω.

ηλίθια βιντεάκια χωρίς νόημα απλά και μόνο για να τα ανεβάσουν.

πέρα από την πλάκα τώρα

μπορείς να γυρίσεις σε βίντεο τις ερωτικές σου περιπετειες και να τις ανεβάσεις (κατα προτίμηση με άλλα άτομα).

μπορείς να βάλεις κρυφές κάμερες σε δοκιμαστήρια, σε αποδυτήρια

Δημοσ.

Μη του πείτε.

Δίνω 50€ σε όποιον μου δώσει μια καλή ιδέα, προφανώς με PM. Οι συναλλαγές θα γίνουν με Paypal.

Ελα την δινω τζαμπα.

Καθημερινη εκπομπη χιουμοριστικου χαρακτηρα με σχολιασμο θεματων και posts απο το insomnia.

Αραια και που φερνεις guest star διαφορους moderators.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...