Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα την δινω τζαμπα.

Καθημερινη εκπομπη χιουμοριστικου χαρακτηρα με σχολιασμο θεματων και posts απο το insomnia.

Αραια και που φερνεις guest star διαφορους moderators.

Πλάκα - πλάκα, αυτή είναι καλή ιδέα...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε μου για ποιο λογο ακριβως να σου πουμε καλη ιδεα for free?Ο pappous_soulis οπως ειδες και πιο πριν προσφερει ενα 50αρι σε οποιον του δωσει καλες ιδεες.Εγω εχω αρκετες καλες ιδεες για να γινεις youtube partner και να βγαλεις λεφτα αλλα γιατι να τις δωσω σε σενα και οχι στον pappous_soulis και να κονομησω κιολας?

Δημοσ.

Για να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο, προφανώς εμπνεύστηκες από κάποια άλλα βιντεάκια.

Μας δίνεις μερικά παραδείγματα να ξέρουμε τι να προτείνουμε;

Δημοσ.

χαχαχα....ρε τρελε εχω αδερφο partner.....μην μιλας πολυ...

Καταρχάς.

Από 'κει και πέρα, μας λες ότι θες να κάνεις τίποτα κωμικά videos και ζητάς να σου πούνε ιδέες. Ε, άμα είσαι τόσο άσχετος που ούτε το βασικό concept του "προιόντος" σου δεν μπορείς να σκεφτείς, πως περιμένεις να κάνεις στη συνέχεια αξιόλογα videos που θα μαζέψουν views κλπ; Ειδικά από τη στιγμή που θες να ασχοληθείς με κωμωδία, το να ζητάς να σου "δωρίσουν" ιδέες ενώ εσύ κάθεσαι είναι μέγιστη γυφτιά.

Τέλος πάντων, εγώ νομίζω πως trollάρεις. Σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύει όμως, πρέπει να καταλάβεις ότι δε στα λέμε από κακία. Αν το κάνεις μόνο και μόνο για να βγάλεις ένα χαρτζιλίκι δε θα πετύχει.

ΚΙ άλλοι απ' το insomnia κάνανε (ψιλοviral)video που μάζεψε τα views του, αλλά το θέμα δεν είχε ωραία κατάληξη.

https://www.youtube.com/watch?v=hOYyva-qgR0&list=UUZCpUTEVEFUP9tvxkcO3eCg&index=7&feature=plpp_video

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...