Unforgiven21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 χαχαχα.....οκ τα καταλαβες αυτα...αλλα ολοι ειστε και απο λιγο ασχετοι...ολοι ομως...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 αλλα ολοι ειστε και απο λιγο ασχετοι...ολοι ομως... http://www.youtube.com/watch?v=e7RNLv3trF0 2
nickarmy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 χαχαχα.....οκ τα καταλαβες αυτα...αλλα ολοι ειστε και απο λιγο ασχετοι...ολοι ομως... χωρίς να έχω κάνει τπτ σπουδαίο (κατι tutorial και κάτι ψηλό βλακιούλες βιντεο) εχω 459 subs και 4,211,459 views άρα όχι τελειως ασχετη . Σου εγγυομαι οτι δεν θα κάνεις τπτ αν ρωτας χωρις να εχεις βάλει σοβαρό στόχο - που θα το είχες κάνει και δεν θα ρωταγες , επίσης ωραίο αδελφό έχεις
Unforgiven21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 και εγω tutorial εχω βαλει 3..αλλα θελω και αλλα γ αυτο ρωταω εκτοσ απο tutorial τι αλλο να βαλω;;;
Unforgiven21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 δεν ειπα πως θελω να φτιαξω το τελευταιο μου βιντεο....
Makaros1994 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ρε φίλε τι δεν έχεις καταλάβει; Αν δεν πρωτοτυπήσεις, ειδικά στην Ελλάδα, δουλειά δε κάνεις στο youtube. Σκέψου κάτι καινούργιο ή κάτι που πουλάει και άρχισε να ανεβάζεις. Ιδέες δε θα σου δώσει κανείς. Και για το θέμα τον εσόδων. Δεν θα κάνεις περιουσία από το youtube, ελάχιστα βγάζεις.
Unforgiven21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ποιος σου ειπε οτι θελω να βγαλω περιουσια, θελω να κανω κατι δημιουργικο, και αν δεν εχεις να προτεινεις ιδεες παρακαλω ραψε το στομα σου με κατι...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ξεκουβαλα μαγκια μπζηλε μου, ουτε στα 12 μας στο IRC δεν ρεζιλευομασταν ετσι να ουμε.
deesnider Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ποιος σου ειπε οτι θελω να βγαλω περιουσια, θελω να κανω κατι δημιουργικο, και αν δεν εχεις να προτεινεις ιδεες παρακαλω ραψε το στομα σου με κατι... Άκου 'δω ρε μόρτη, όσο διατηρούν ακόμα την ψυχραιμία τους οι χρήστες με την πάρτη σου και δε σε βρίζουν στεγνά, όπως σου πρέπει άλλωστε: Δε φτάνει το γεγονός ότι είσαι ανίκανος να σκεφτείς κάτι μόνος σου, είσαι και αγενέστατος. Θέλεις να κάνεις κάτι ...δημιουργικό, χρησιμοποιώντας όμως τη δημιουργική φαντασία και ικανότητα των ...άλλων. Σα να μην ήταν αρκετό δε, το ότι θες να γίνεις τσάμπα μάγκας (δε φαντάζομαι να έχεις σκοπό να πληρώσεις, για μια ενδεχομένως καλή ιδέα, ε; ), λες και στους άλλους να ...ράψουν το στόμα τους! Μα την πίστη μου, κάτι υπόλοιπα ανθρώπων σαν εσένα, μόνο σε φόρουμ έχουν ελπίδες να μείνουν ...αρτιμελείς! Στην πραγματική ζωή και σε κατά πρόσωπο συζητήσεις αυτού του στυλ, θα μάζευες πολύ, μα πολύ ξύλο! Άντε γεια!!! 10
Makaros1994 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ποιος σου ειπε οτι θελω να βγαλω περιουσια, θελω να κανω κατι δημιουργικο, και αν δεν εχεις να προτεινεις ιδεες παρακαλω ραψε το στομα σου με κατι... Μάλιστα αφέντη. Με συγχωρείτε. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 μην πειράζετε το νέοπα ορέ!
pappous_soulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ποιος σου ειπε οτι θελω να βγαλω περιουσια, θελω να κανω κατι δημιουργικο, και αν δεν εχεις να προτεινεις ιδεες παρακαλω ραψε το στομα σου με κατι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις