Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχαχα.....οκ τα καταλαβες αυτα...αλλα ολοι ειστε και απο λιγο ασχετοι...ολοι ομως... :P

χωρίς να έχω κάνει τπτ σπουδαίο (κατι tutorial και κάτι ψηλό βλακιούλες βιντεο) εχω 459 subs και 4,211,459 views άρα όχι τελειως ασχετη . Σου εγγυομαι οτι δεν θα κάνεις τπτ αν ρωτας χωρις να εχεις βάλει σοβαρό στόχο - που θα το είχες κάνει και δεν θα ρωταγες , επίσης ωραίο αδελφό έχεις

Δημοσ.

Ρε φίλε τι δεν έχεις καταλάβει; Αν δεν πρωτοτυπήσεις, ειδικά στην Ελλάδα, δουλειά δε κάνεις στο youtube. Σκέψου κάτι καινούργιο ή κάτι που πουλάει και άρχισε να ανεβάζεις. Ιδέες δε θα σου δώσει κανείς. Και για το θέμα τον εσόδων. Δεν θα κάνεις περιουσία από το youtube, ελάχιστα βγάζεις.

Δημοσ.

ποιος σου ειπε οτι θελω να βγαλω περιουσια, θελω να κανω κατι δημιουργικο, και αν δεν εχεις να προτεινεις ιδεες παρακαλω ραψε το στομα σου με κατι...

Δημοσ.

ποιος σου ειπε οτι θελω να βγαλω περιουσια, θελω να κανω κατι δημιουργικο, και αν δεν εχεις να προτεινεις ιδεες παρακαλω ραψε το στομα σου με κατι...

Άκου 'δω ρε μόρτη, όσο διατηρούν ακόμα την ψυχραιμία τους οι χρήστες με την πάρτη σου και δε σε βρίζουν στεγνά, όπως σου πρέπει άλλωστε:

Δε φτάνει το γεγονός ότι είσαι ανίκανος να σκεφτείς κάτι μόνος σου, είσαι και αγενέστατος. Θέλεις να κάνεις κάτι ...δημιουργικό, χρησιμοποιώντας όμως τη δημιουργική φαντασία και ικανότητα των ...άλλων. Σα να μην ήταν αρκετό δε, το ότι θες να γίνεις τσάμπα μάγκας (δε φαντάζομαι να έχεις σκοπό να πληρώσεις, για μια ενδεχομένως καλή ιδέα, ε; ), λες και στους άλλους να ...ράψουν το στόμα τους! Μα την πίστη μου, κάτι υπόλοιπα ανθρώπων σαν εσένα, μόνο σε φόρουμ έχουν ελπίδες να μείνουν ...αρτιμελείς! Στην πραγματική ζωή και σε κατά πρόσωπο συζητήσεις αυτού του στυλ, θα μάζευες πολύ, μα πολύ ξύλο!

Άντε γεια!!!

• Like 10
Δημοσ.

Μάλιστα αφέντη. Με συγχωρείτε.

• Like 1
Δημοσ.

sucks_8a743c_869615.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...