Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην πειράζετε το νέοπα ορέ!

Εσύ δηλαδής να πούμε περνιέσαι για ...πάλιουρας; Με ούτε 50 χιλιάδες post στο ενεργητικό σου, με μια σκάρτη δεκαετία ως μέλος και ..ξεψάρωσες; Για σεμνά...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσύ δηλαδής να πούμε περνιέσαι για ...πάλιουρας; Με ούτε 50 χιλιάδες post στο ενεργητικό σου, με μια σκάρτη δεκαετία ως μέλος και ..ξεψάρωσες; Για σεμνά...

ελα ρε μεγαλε εσυ....μονο στο φορουμ θα παραμεινεις μεγαλος και ειμαι σιγουρος....και εφοσον δν εχεις απαντηση για το θεμα τι γραφεις οτι σου καπνισει;;αυτο που κανεις, λεγεται posthunting και αν ηξερες απο φορουμ ''μεγαλε'' δεν θα εγραφες οτι σου ρχεται....οποτε ξεκουβαλα απο το θεμα αν δεν εχεις κατι να πεις....
Δημοσ.

ελα ρε μεγαλε εσυ....μονο στο φορουμ θα παραμεινεις μεγαλος και ειμαι σιγουρος....και εφοσον δν εχεις απαντηση για το θεμα τι γραφεις οτι σου καπνισει;;αυτο που κανεις, λεγεται posthunting και αν ηξερες απο φορουμ ''μεγαλε'' δεν θα εγραφες οτι σου ρχεται....οποτε ξεκουβαλα απο το θεμα αν δεν εχεις κατι να πεις....

Δεν ξέρω, και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι, πώς την έχεις δει με το thread. Κάτι σαν ιδιοκτησία σου;

Επίσης, και μεταξύ μας κιόλα, ο πρώτος που δεν έχει κάτι να πει είσαι εσύ. Από την αρχή του θέματος.

Ακόμα, υπάρχει στο forum policy σχετικά με τις ηλικίες; Δεν απαγορεύονται οι ανήλικοι;

Δημοσ.

...αν ηξερες απο φορουμ...

Thras-ύτατε...ΤhReSh, κάντηνα για το κλουβί σου πάραυτα και στρώσου στη μελέτη. Μην αντιληφθώ ότι σήκωσες κεφάλι μέχρι να μάθεις από forum, σε λιάνισα!!! Το νου σου, ε; Δευτέρα έχει διαγώνισμα...

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=i-Fmm1jYtvY&autoplay=1

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα, υπάρχει στο forum policy σχετικά με τις ηλικίες; Δεν απαγορεύονται οι ανήλικοι;

Nομιζω πως οχι αλλα αμα συνεχισει ετσι ο ts βλεπω να τρωνε πορτα συντομα :P

Παντως βαση τουτου: http://www.insomnia....ο/#entry5041670

και βαση του παροντος θρεντ επιβεβαιωνεται η αποψη που ειχα για τους e-hooligans/e-brutals κλπ :P

Χαρακτηριστικη περιπτωση!

Δωσε πονο unforgiven

Δημοσ.

Nομιζω πως οχι αλλα αμα συνεχισει ετσι ο ts βλεπω να τρωνε πορτα συντομα :P

Παντως βαση τουτου: http://www.insomnia....ο/#entry5041670

και βαση του παροντος θρεντ επιβεβαιωνεται η αποψη που ειχα για τους e-hooligans/e-brutals κλπ :P

Χαρακτηριστικη περιπτωση!

Δωσε πονο unforgiven

μερικοι θελουν ''διαβασμα'' αλλα ποιος να τους το δωσει....φιλε deesnider ρε αγορακι μου (δεν ξερω αν εισαι αγορι) σε οσα φορουμ εχω δουλεψει εγω εσυ δεν τα εχεις ονειρευτει.....πηγαινε να διαβασεις κανενα μυθιστορημα....αφου το καταλαβαινεις, δεν σε θελει ρε το internet,δεν ειναι για ατομα σαν εσενα...παρατα το...

Δημοσ.

μερικοι θελουν ''διαβασμα'' αλλα ποιος να τους το δωσει....φιλε deesnider ρε αγορακι μου (δεν ξερω αν εισαι αγορι) σε οσα φορουμ εχω δουλεψει εγω εσυ δεν τα εχεις ονειρευτει.....πηγαινε να διαβασεις κανενα μυθιστορημα....αφου το καταλαβαινεις, δεν σε θελει ρε το internet,δεν ειναι για ατομα σαν εσενα...παρατα το...

Μην ξενερωσεις αλλα αρκετοι εδω μεσα ασχολουμαστε με το ιντερνετ περιπου απο την εποχη που μαθαινες να χεζεις σε τουαλετα σαν μεγαλο παιδακι.

Μαθε τροπους αλλιως θα συνεχισεις να εισαι χωρις φιλους, ακομα και διαδικτυακους. Και αυτο ειναι κατι που θελει προσπαθεια.

• Like 2
Δημοσ.

Στα forum δούλευες πριν ή μετά το σχόλασμα του σχολείου;

Ή εννοείς forum για τίποτα L2 greek clans σε greek private servers... ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...