deesnider Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 μην πειράζετε το νέοπα ορέ! Εσύ δηλαδής να πούμε περνιέσαι για ...πάλιουρας; Με ούτε 50 χιλιάδες post στο ενεργητικό σου, με μια σκάρτη δεκαετία ως μέλος και ..ξεψάρωσες; Για σεμνά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 βάλε και τα χρόνια
Unforgiven21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Εσύ δηλαδής να πούμε περνιέσαι για ...πάλιουρας; Με ούτε 50 χιλιάδες post στο ενεργητικό σου, με μια σκάρτη δεκαετία ως μέλος και ..ξεψάρωσες; Για σεμνά... ελα ρε μεγαλε εσυ....μονο στο φορουμ θα παραμεινεις μεγαλος και ειμαι σιγουρος....και εφοσον δν εχεις απαντηση για το θεμα τι γραφεις οτι σου καπνισει;;αυτο που κανεις, λεγεται posthunting και αν ηξερες απο φορουμ ''μεγαλε'' δεν θα εγραφες οτι σου ρχεται....οποτε ξεκουβαλα απο το θεμα αν δεν εχεις κατι να πεις....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 δεν μετράνε τα posts στο μπλα μπλα... 3
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ελα ρε μεγαλε εσυ....μονο στο φορουμ θα παραμεινεις μεγαλος και ειμαι σιγουρος....και εφοσον δν εχεις απαντηση για το θεμα τι γραφεις οτι σου καπνισει;;αυτο που κανεις, λεγεται posthunting και αν ηξερες απο φορουμ ''μεγαλε'' δεν θα εγραφες οτι σου ρχεται....οποτε ξεκουβαλα απο το θεμα αν δεν εχεις κατι να πεις.... Δεν ξέρω, και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι, πώς την έχεις δει με το thread. Κάτι σαν ιδιοκτησία σου; Επίσης, και μεταξύ μας κιόλα, ο πρώτος που δεν έχει κάτι να πει είσαι εσύ. Από την αρχή του θέματος. Ακόμα, υπάρχει στο forum policy σχετικά με τις ηλικίες; Δεν απαγορεύονται οι ανήλικοι;
deesnider Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ...αν ηξερες απο φορουμ... Thras-ύτατε...ΤhReSh, κάντηνα για το κλουβί σου πάραυτα και στρώσου στη μελέτη. Μην αντιληφθώ ότι σήκωσες κεφάλι μέχρι να μάθεις από forum, σε λιάνισα!!! Το νου σου, ε; Δευτέρα έχει διαγώνισμα...
pappous_soulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ελα ρε μεγαλε εσυ....μονο στο φορουμ θα παραμεινεις μεγαλος και ειμαι σιγουρος....και εφοσον δν εχεις απαντηση για το θεμα τι γραφεις οτι σου καπνισει;;αυτο που κανεις, λεγεται posthunting και αν ηξερες απο φορουμ ''μεγαλε'' δεν θα εγραφες οτι σου ρχεται....οποτε ξεκουβαλα απο το θεμα αν δεν εχεις κατι να πεις.... http://www.youtube.com/watch?v=i-Fmm1jYtvY&autoplay=1 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ακόμα, υπάρχει στο forum policy σχετικά με τις ηλικίες; Δεν απαγορεύονται οι ανήλικοι; Nομιζω πως οχι αλλα αμα συνεχισει ετσι ο ts βλεπω να τρωνε πορτα συντομα Παντως βαση τουτου: http://www.insomnia....ο/#entry5041670 και βαση του παροντος θρεντ επιβεβαιωνεται η αποψη που ειχα για τους e-hooligans/e-brutals κλπ Χαρακτηριστικη περιπτωση! Δωσε πονο unforgiven
Unforgiven21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Nομιζω πως οχι αλλα αμα συνεχισει ετσι ο ts βλεπω να τρωνε πορτα συντομα Παντως βαση τουτου: http://www.insomnia....ο/#entry5041670 και βαση του παροντος θρεντ επιβεβαιωνεται η αποψη που ειχα για τους e-hooligans/e-brutals κλπ Χαρακτηριστικη περιπτωση! Δωσε πονο unforgiven μερικοι θελουν ''διαβασμα'' αλλα ποιος να τους το δωσει....φιλε deesnider ρε αγορακι μου (δεν ξερω αν εισαι αγορι) σε οσα φορουμ εχω δουλεψει εγω εσυ δεν τα εχεις ονειρευτει.....πηγαινε να διαβασεις κανενα μυθιστορημα....αφου το καταλαβαινεις, δεν σε θελει ρε το internet,δεν ειναι για ατομα σαν εσενα...παρατα το...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αυτο το "σε οσα φορουμ εχω ΔΟΥΛΕΨΕΙ εγω" μηπως ηθελες να το γραψεις χωρις το "σε" ?! 1
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 μερικοι θελουν ''διαβασμα'' αλλα ποιος να τους το δωσει....φιλε deesnider ρε αγορακι μου (δεν ξερω αν εισαι αγορι) σε οσα φορουμ εχω δουλεψει εγω εσυ δεν τα εχεις ονειρευτει.....πηγαινε να διαβασεις κανενα μυθιστορημα....αφου το καταλαβαινεις, δεν σε θελει ρε το internet,δεν ειναι για ατομα σαν εσενα...παρατα το... Μην ξενερωσεις αλλα αρκετοι εδω μεσα ασχολουμαστε με το ιντερνετ περιπου απο την εποχη που μαθαινες να χεζεις σε τουαλετα σαν μεγαλο παιδακι. Μαθε τροπους αλλιως θα συνεχισεις να εισαι χωρις φιλους, ακομα και διαδικτυακους. Και αυτο ειναι κατι που θελει προσπαθεια. 2
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 μερικοι θελουν ''διαβασμα'' αλλα ποιος να τους το δωσει....φιλε deesnider ρε αγορακι μου (δεν ξερω αν εισαι αγορι) σε οσα φορουμ εχω δουλεψει εγω εσυ δεν τα εχεις ονειρευτει.....πηγαινε να διαβασεις κανενα μυθιστορημα....αφου το καταλαβαινεις, δεν σε θελει ρε το internet,δεν ειναι για ατομα σαν εσενα...παρατα το... Στα forum δούλευες πριν ή μετά το σχόλασμα του σχολείου; Ή εννοείς forum για τίποτα L2 greek clans σε greek private servers... ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις