Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα τελευταια εχω παρατηρησει οτι το υπολοιπο ποσο διαθεσιμης μνημης φτανει εως τα 500μβ απο τα 4γβ που εχω συνολικα στον ηυ της υπογραφης μου.Αυτο που σκεφτομαι ειναι,μιας και η μητρικη εχει μονο 2 slots ram να αφαιρεσω το ενα dimm απο αυτες:http://www.corsair.com/memory-by-product-family/xms-classic/cmx4gx3m2a1600c9.html που δουλευουουν τωρα στον ηυ σε xmp profile/1600/9-9-9-24/1.5v και να προσθεσω ενα dimm απο αυτες που ειναι σε προσφορα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549324&sid=1 ετσι ωστε να παω στα 6γβ που ειναι αρκετα αποτι υπολογιζω.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν θα εχω προβλημα ασυμβατοτητας και εαν θα χαλασω το dual channel που εχω τωρα.Νομιζω οτι αν κανω αυτο,θα εχω dual channel στα πρωτα 4γβ χρησιμοποιουμενης μνημης και τα υπολοιπα 2γβ θα μου δουλευουν single channel.Αραγε ισχυει αυτο?Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη παιδες!

Δημοσ.

Εχεις δικιο για τις χαμηλες τιμες,αλλα ειπα να μην πεταξω και τα 2 dimms που εχω,μιας και δεν χρειαζομαι πανω απο 5-6γβ μνημη.Απλα σκεφτηκα αυτο,διοτι στο λαπτοπ,μου λεει οτι τα πρωτα 1γβ+1γβ δουλευουν dual channel και το τριτο οχι και ελεγα μηπως συμβαινει το ιδιο και στο σταθερο ηυ.

Δημοσ.

Βασικα δεν πιστευω οτι χρειαζεται να αλλαξεις μνημη.απο την στιγμη που εχεις 500mb ελευθερα.η μνημη γιαυτο υπαρχει,για να δουλευει.αντε και εβαλες 6 gb.εαν το μεγιστο που περνεις απο τα προγραμματα τπου χρησιμοποιεις σου αφηνουν 500mb ελευθερα,εαν βαλεις παραπανω μνημη θα βλεπεις απλα οτι σου μενουν 2.5mb ελευθερα.σε ποιο προγραμμα το βλεπεις αυτο?

Δημοσ.

Βασικα δεν πιστευω οτι χρειαζεται να αλλαξεις μνημη.απο την στιγμη που εχεις 500mb ελευθερα.η μνημη γιαυτο υπαρχει,για να δουλευει.αντε και εβαλες 6 gb.εαν το μεγιστο που περνεις απο τα προγραμματα τπου χρησιμοποιεις σου αφηνουν 500mb ελευθερα,εαν βαλεις παραπανω μνημη θα βλεπεις απλα οτι σου μενουν 2.5mb ελευθερα.σε ποιο προγραμμα το βλεπεις αυτο?

Ναι φιλε μου,τα 512μβ free,ειναι με ολα αυτα που εχω ανοικτα.Εχω το ΑΙDΑ64 extreme συνεχεια να τρεχει και παρακολουθω θερμοκρασιες και τα λοιπα.Απλα δεν θελω να μου χρησιμοποιει την εικονικη μνημη.Γι αυτο ειπα να προσθεσω λιγη ακομη για να ειναι πιο ανετα.Η εικονικη μνημη χρησιμοποιειται οταν τελειωσει ολη η DDR3 RAM? ή και στα 512μβ free DDR3 RAM γραφει στην εικονικη μνημη των windows?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...