greenaggelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Γεία σας! Όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου εκεί στο boot μου βγάζει ένα error : Loading Operating System... DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. ενώ είναι συνδεδεμένος ο σκληρός πάνω στο κουτί κ τα καλώδια (Sata) σωστά περασμένα. Δοκίμασα να αλλάξω καλώδια, τα ίδια πάλι. Δοκίμασα να κάνω System Recovery μου πετάει διάφορα errors. Δοκίμασα μέσω του System Recovery να κάνω τίποτα με cmd μου λέει κάτι για path not found. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να κάνω κάτι? Αν ναι, παρακαλώ βοηθήστε με. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
TheELF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 ΑΑΑΑΑΑΑν υποθέσουμε ότι ο δίσκος είναι οκ, τότε μπερδεύτηκε η σειρά των δίσκων,δηλαδή ή τον σύνδεσες τον δίσκο σε άλλη θύρα sata από ότι ήταν όταν έγινε η εγκατάσταση ή άλλαξες την σειρά των δίσκων μέσα από το bios,το τελευταίο μπορεί να συμβεί και από «μόνο του» χωρίς να το κάνεις εσύ. Ένα τελευταίο,μπορεί να χάλασε το mbr του δίσκου ή από κάποιο πρόγραμμα που έτρεξες ή ακόμα και από ιό.
greenaggelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μπόρεις να μου πεις τι να κάνω για να ελέγξω αν έχει αλλάξει η σειρά των δίσκων?
TheELF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Το ποιο εύκολο είναι να μπεις στο bios και να αλλάξεις την σειρά του δίσκου,να τον βάλεις σε όλες της θέσεις και αν δεις αν σε κάποια ξεκινήσει. Αν είναι xp μπορείς να δεις και το αρχείο c:\boot.ini όπου θα σου λέει που τον ψάχνει τον δίσκο.
greenaggelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Το ποιο εύκολο είναι να μπεις στο bios και να αλλάξεις την σειρά του δίσκου,να τον βάλεις σε όλες της θέσεις και αν δεις αν σε κάποια ξεκινήσει. Αν είναι xp μπορείς να δεις και το αρχείο c:\boot.ini όπου θα σου λέει που τον ψάχνει τον δίσκο. Συγχώρεσε με, αλλά μου εξηγείς πώς ακριβώς να το κάνω αυτό? Μπαίνω πχ. στα bios μέσω του F12 και μέτα? Παρεπιπτόντως Windows 7 έχω.
TheELF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δεν μπορώ να σου πω γιατί όλα τα bios είναι διαφορετικά,γενικά όμως στην πρώτη καρτέλα δείχνει τους δίσκους και την σειρά του,διάβασε το εγχειρίδιο της μητρικής. Μπορείς να ξεκινήσεις και με το δισκάκι των 7 και να κάνεις επισκευή εκκίνησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα