Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Διάβασα σήμερα αυτό το άρθρο http://www.ehow.com/how_7373002_windows-vista-recognize-3gb.html

και ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο ισχύει ή όχι. Βλέπει πραγματικά παραπάνω μνήμη ή την βλέπει ως paging file?

Επίσης ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ένα PC με vista 32bit και μνήμη 6gb γνωρίζω ότι το λειτουργικό του σύστημα δεν αναγνωρίζει τα μισά από αυτά. Ωστόσο τα παιχνίδια και οι εφαρμογές τα εκμεταλλεύονται ή όχι?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι το PAE είναι διακοσμητικό για τα home pc. Δε θυμάμαι λεπτομέρειες, κάποτε το χα σκαλίσει.

Εφόσον το OS δε βλέπει τη μνήμη πάνω απ τα ~3GB, σίγουρα δεν τη βλέπουν κι οι εφαρμογές.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι το PAE είναι διακοσμητικό για τα home pc. Δε θυμάμαι λεπτομέρειες, κάποτε το χα σκαλίσει.

Εφόσον το OS δε βλέπει τη μνήμη πάνω απ τα ~3GB, σίγουρα δεν τη βλέπουν κι οι εφαρμογές.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Εγω πριν βαλω τα 64bit ειχα εγκαταστησει ενα προγραμματακι (το βρισκεις στο net) το οποίο εμφανιζε 4 γιγα.

Ειχα ακουσει οτι λογω σχεδιασμου τα 32bit δεν μπορουν να υποστηριξουν πανω απο 3 γιγα.

Ετρεξα ομως το memtest πρεσαροντας τις μνημες και ειδα κανονικα οτι μου ετρεχαν μεχρι 4 γιγα και δεν ηταν απλα ενα view αλλαγμενο στα windows.

Δημοσ.

τα32μπιτα βλεπουν μεχρι 4γιγα.οτιδηποτε προγραμματα αλλα υπαρχουν για να πειραζουν αυτο ειναι απολυτως εικονικα,

Δημοσ.

Ειχα ακουσει οτι λογω σχεδιασμου τα 32bit δεν μπορουν να υποστηριξουν πανω απο 3 γιγα.

Μπορουν μεχρι 4GB. Το ποσο θα εχεις εσυ διαθεσιμο ειναι αλλο θέμα

Δημοσ.

Χωρις το προγραμμα παντως εβλεπε μεχρι 3,2 γιγα και οντως με το memtest οταν στρεσαρα την μνημη δεν μου εδειχνε παραπανω.

με το προγραμμα ειχαν πλεον διαθεσιμα 4 γιγα

Δημοσ.

Το να δει το λειτουργικό τη μνήμη πάνω απ το όριο των ~3.κάτι GB δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Το OS ξέρει πόση είναι η εγκατεστημένη μνήμη απλά δεν την εμφανίζει πουθενά γιατί ουσιαστικά είναι άχρηστη για τις διεργασίες του χρήστη. Το κομμάτι εκείνο είναι δεσμευμένο απ το hardware, φαίνεται κι από device manager στο tab resources που χουν διάφορες συσκευές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...