yellow-black madness Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα, πρόκειται να κάνω format στο laptop μου.Θα ήθελα να ρωτήσω ποια προγράμματα είναι ΄΄απαραίτητα΄΄ για την καλή και σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Π.χ. antivirus, advance care,disc drefrag κ.τ.λ. Όμως δεν θέλω να τον φορτώσω πολύ γιατί είναι ο κύριος λόγος που θα το κάνω format.Ακόμη θα ήθελα να ρωτήσω για την προστασία του υπολογιστή δηλ. τα free antivirus είναι επαρκή? Ένας συνδυασμός avira, WebSecurityGuard και Microsoft security essentials είναι καλός ή θα το φορτώσω πολύ?
cabdik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 τι WIN θα βαλεις? ποιο λαπτοπ ειναι? τι προγραμματα χρησιμοποιεις συνηθως? δωσε Info αλλιως δεν μπορουμε να σου πουμε τπτ?
yellow-black madness Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Συγνώμη που το παρέλειψα.. Έχω τα Vista αλλά σκέφτομαι να βάλλω τα 7., το λαπτοπ μου είναι acer aspire 5920G. Χρησιμοποιώ το YTD Video Downloader, το μTorrent συνήθως.Αυτό που φοβάμαι κυρίως είναι όταν ψάχνω στο internet..
kostas_dr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Πάντως σαν free antivirus το avast είναι πολύ καλό.
tolis_01 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Τα 2-3 antivirus είναι υπερβολή, ένα Ccleaner, το MSE και το UAC στο μέγιστο επίπεδο είναι υπεραρκετά.
yellow-black madness Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Τα 2-3 antivirus είναι υπερβολή, ένα Ccleaner, το MSE και το UAC στο μέγιστο επίπεδο είναι υπεραρκετά. Δηλαδή με αυτά θα είμαι καλυμμένος και από malware και spyware, ή απλά απο ιούς. Αν εγκαταστήσω και το Malwarebytes Anti-Malware και το spybot παράλληλα με αυτά θα είναι υπερβολή?
vaggospat13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 φιλε μου ποτε δεν βαζεις πανω απο 1 antivirus, ΠΟΤΕ Απο sequrity βαλε Avast, Malwarebytes αντε και το SUPERAntiSpyware. ειναι ολα δωρεαν μη βαλεις advanced system care ή τετοιου ειδους προγραμματα τζαμπα φορτωνουν τον υπολογιστη μπορεις να βαλεις το ccleaner και εισαι κομπλε. Για ανασυγκροτηση μπορεις να βαλεις το Defraggler αν και το ενσωματομενο των windows μια χαρα κανει τη δουλεια τελος μπορεις να βαλεις το hd sentinel για να ελεγχεις τους δισκους σου και το HDMonitor για να ελεγχεις θερμοκρασίες και κατι αλλο utorrent κατεβασε την εκδοση 2.2.1 η καινουργια ολο διαφημισεις ειναι
salonika91 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανο avast hwmonitor hdsentinel και αν κατεβαζεις με torrents και θες κατι παραπανο σε προστασια βαλε και το spyware terminator προαιρετικα.Επειδη θα εχεις το avast μονο του θα απενεργοποιησει το antivirus (του Spyware terminator) και θα εχεις το antispyware. Προγραμμα για ανασυγκροτηση δεν χρειαζεται.Και αυτο των windows ειναι μια χαρα. Βαλε και το Ccleaner ετσι για να υπαρχει και να το χρησιμοποιεις μια στις τοσες.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 οπως σου ειπανε παραπανω...ΜΑΚΡΥΑ απο registry προγραμματα και τετοιες σκουπιδιες...avast free, malwarebytes free, superantispyware free για να εντοπιζει οτι δεν βρισκουν τα αλλα...αν δεν γουσταρεις το αυτοματο defrag των 7 απενεργοποιησε το και βαλε το ultradefrag που ειναι το top απτα free αυτην την στιγμη και να μην κανεις καθε μερα defrag μια στο τοσο...και τελος (αν και μερικες φορες δεν το συνειστω) ccleaner..και οταν το χρησιμοποιεις θα χρησιμοποιεις τον καθαρισμο αρχειων...ΠΟΤΕ τον καθαρισμο μητρωου...αυτα τιποτα αλλο και εισαι σενιος
disqualified Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μην ασχοληθεις καθολου με αλλο προγραμμα για defragment, οποτε θες χρησιμοποιησε αυτο των windows
yellow-black madness Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Αυτή τη στιγμή στο λάπτοπ έχω το advance care και το glary utilities, ένα antivirus, spybot , Microsoft security essentials,Malwarebytes Anti-Malware και το drivver scanner που μόλις κατέβασα κάποιους drivers που μου πρότεινε και θα ΄΄πέταγε΄΄ ο υπολογιστής, τότε άρχισε να σέρνεται.... παιδιά θα χαρώ να ακούσω κι άλλες απόψεις.
vaggospat13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Αυτή τη στιγμή στο λάπτοπ έχω το advance care και το glary utilities, ένα antivirus, spybot , Microsoft security essentials,Malwarebytes Anti-Malware και το drivver scanner που μόλις κατέβασα κάποιους drivers που μου πρότεινε και θα ΄΄πέταγε΄΄ ο υπολογιστής, τότε άρχισε να σέρνεται.... παιδιά θα χαρώ να ακούσω κι άλλες απόψεις. Τα πρωτα 2 μην τα ξαναβαλεις, οπως και τετοιου ειδους προγραμματα, βαζεις μονο ccleaner για καθαρισμο, ολα τα αλλα τζαμπα πορους τρωνε και περισσοτερο κακο μπορουν να κανουν παρα καλο. Το Microsoft security essentials ειναι antivirius και συ εχεις βαλει και 2ο, ΠΟΤΕ 2 antivirius, βαλε avast. Το spybot δεν αξιζει πλεον βαλε οπως ειπα Malwarebytes και το SUPERAntiSpyware ειναι τα καλυτερα και δωρεαν Kαλυτερα να κατεβαζεις επισημα drivers απο την εταιρια του λαπτοπ και να μη χρησιμοποιεις drivver scanner ή τετοιου ειδους προγραμματα
antonl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Όπως σου τα παν κι οι παραπάνω. Δεν προτείνω τη χρήση προγραμμάτων που ο χρήστης δεν ξέρει 100% τι κάνουν (optimizers κάθε είδους, εφαρμογές για drivers κλπ). Avira ή Avast σε συνδυασμό με Malwarebytes Anti-Malware κι ένα Spybot SnD για immunization μια στο τόσο το πολύ-πολύ. Defrag με βολεύει και των windows μια φορά το χρόνο που το χρησιμοποιώ και στις μετά-XP εκδόσεις, κάνει μια χαρά δουλειά. Αν θες προγράμματα όπως glary utilities, για κάποιο μικρο-customization του UI, να φτιάξεις κανα menu όπως θες, ΟΚ, αλλά μέχρι κει.
tolis_01 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδή με αυτά θα είμαι καλυμμένος και από malware και spyware, ή απλά απο ιούς. Αν εγκαταστήσω και το Malwarebytes Anti-Malware και το spybot παράλληλα με αυτά θα είναι υπερβολή? Υπερβολή δεν το λες, έχω δει και χειρότερα Αν και κατά τη γνώμη μου το MSE αρκεί (εκτός αν έχεις σκοπό να δοκιμάσεις ολα τα πειρατικά προγράμματα του piratebay ). "που μου πρότεινε και θα ΄΄πέταγε΄΄ ο υπολογιστής" people actually fall for that?
yellow-black madness Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 το avast ή το Microsoft security essentials είναι καλύτερο? τι γνώμη έχετε για τα windows 7??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα