Προς το περιεχόμενο

Γεφύρωση δυο σημείων πρόσβασης


telemaxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εξαρτατε αν ειναι με καλωδιο η οχι.αν ειναι με καλωδιο μπορεις το πιο απλο να τα συνδεσεις lan to lan να κλεισεις τον dhcp απο το ενα και να κανει τα παντα το αλλο.εκτος αν μιλαμε οτι το καθε δικτυο εχει τις δικες του Ip κτλ.ανειναι ασυρματα θα μπορουσες να παιξεις ειτε repeater ειτε wds.ολα ειναι αναλογα τι θες να κανεις ακριβως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα ήθελα κατι σαν ενα δικτυο. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ανεμεταδοτή γιατι θα μου τρωει 50% του. bandwidth Για αυτο το έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο, για αυτο σκεφτηκα την γεφυρωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ειναι κοντα τοτε το πιο καλο ειναι καλωδιο ethernet η οπτικη ινα.αν ειναι μεγαλυτερη αποσταση οκ εχεις θεμα και πας σε wifi υποχρεωτικα.υπαρχουν και πιο επαγγελματικα wifi τα οποια εχουν 2 radio.το ενα radio κανει το Link και μονο το Link και το αλλο δινει τοπικα εκει.αυτο γινεται με σκοπο να μην ζοριζεις το ενα radioνα κανει και το Link να δινει και ασυρματα με σκοπο να παιζει πιο σωστα και οχι να εχεις μειωμενη αποδοση οπως λες και εσυ με τα απλα repeater.αν και μπορεις να κανεις bridge και ασυρματα σαν repeater αλλα εντος εισαγωγικων το wirelessνα κανει το Link και οχι ναμοιραζει και ασυρματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίταξε πιστεβω πως υπάρχει και δυνατότητα μέσω ethernet. Για να καταλάβω παίρνω το καλώδιο το βάζω σε μια θύρα Lan και μετά συνδέω το καλώδιο στην ίδια θύρα του bridge. Μετά κανω το ίδιο με το άλλο access point και πάω στην ιστοσελίδα ρύθμισης π.χ. 192.168.. και το βάζω σε bridge mode

Κάτι σαν αυτό δηλαδή

 

Access point 1---(καλώδιο απο και προς θυρα lan)-->Bridge<---(καλώδιο προς και απο θυρα Lan)---Access point 2

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...