Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ένας φίλος μου δούλευε το site του εδώ και αρκετό καιρό και το ανέβασε πρόσφατα.

Λέγεται Smartphone-Age και έχει να κάνει με smart phones

• Νέα smart phones
  • Λειτουργικά που χρησιμοποιούν
  • Κριτικές
  • Σχόλια
  • Links για περισσότερες πληροφορίες, τιμές

Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να γράψετε το δικό σας review και να το στείλετε. Είναι πολύ καλό αυτό γιατί ο επισκέπτης έχει έτσι μια σφαιρική εικόνα σχετικά με ένα smart-phone.

Να αναφέρω πως είναι στα Αγγλικά καθώς στοχεύει ένα παγκόσμιο κοινό, αλλά αφού Έλληνας είναι ο δημιουργός, μου είπε πρώτα στην Ελλάδα να παρουσιαστεί.

Το site ανανεώνεται συχνά. Δεν είναι γραμμένο από developers αλλά δημιουργήθηκε με πρόγραμμα επειδή ο φίλος μου δεν ασχολείται με γλώσσες δυκτίου. Αν θέλετε μπορείτε να μπείτε να διαβάσετε κριτικές για ένα smart phone που θέλετε να αγοράσετε ή απλά να το δείτε. Αν έχετε κάτι που θέλετε να αλλάξει ή κατι που είναι άσχημο απλά δημοσιεύστε το με ειλικρίνεια για να μπορεί να το βελτιώσει.

Είναι άψογα οργανωμένο καθώς μπορείτε να βρείτε απευθείας το κινητό που ψάχνετε και να πλοηγηθείτε. Αυτό είναι πολύ καλό επειδή δεν τρώει καθόλου το χρόνο σας. Μπορείτε 5 λεπτά να μπείτε και να βγείτε. Αυτά. Αν θέλετε να μάθετε κάτι περισσότερο ρωτήστε ή πείτε το εδώ.

Το link: http://www.smartphone-age.com

Ευχαριστώ για τη βοήθεια :)

Δημοσ.

Να αναφέρω πως είναι στα Αγγλικά καθώς στοχεύει ένα παγκόσμιο κοινό, αλλά αφού Έλληνας είναι ο δημιουργός, μου είπε πρώτα στην Ελλάδα να παρουσιαστεί.

Και πως θα φτασεις σε αυτο το παγκοσμιο κοινο αν δεν πιασεις πρωτα την Ελλαδα;

-Να μην υπαρχει ουτε ενα εικονιδιο για μεταφραση στα ελληνικα;

-Ενα Search;

-"Don't forget! Only Android" και εχεις κοτσαρει σαν εικονιδιο το iPhone. OK!

Δημοσ.

Και πως θα φτασεις σε αυτο το παγκοσμιο κοινο αν δεν πιασεις πρωτα την Ελλαδα;

-Να μην υπαρχει ουτε ενα εικονιδιο για μεταφραση στα ελληνικα;

-Ενα Search;

-"Don't forget! Only Android" και εχεις κοτσαρει σαν εικονιδιο το iPhone. OK!

1ον δεν είναι δικό μου site οπότε αυτά που λές τα μεταφέρω.

Όσο για τα ελληνικά έχει ψάξει το θέμα και δεν σκοπεύει να βάλει κάποιον έτοιμο μεταφραστή ή κάποιο κουμπί επειδή πραγματικά όσοι κυκλοφορούν είναι άθλιοι και δημιουργούν πολλά λάθη στα κείμενα και αυτό δεν θέλει να γίνει.

Όσο για το search, δεν ξέρω αν ασχολείσαι καθόλου με web programming αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θέλει κάποιος να ξέρει από PHP και MySQL και όπως ανέφερα, ο φίλος μου δεν ασχολείται με προγραμματισμό καθόλου. Το όλο site έγινε με πρόγραμμα και λίγο τον βοήθησα κι εγώ σε θέμα HTML, CSS κλπ αλλά δυστηχώς ούτε εγώ ασχολούμαι με PHP οπότε κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμα εφικτό. Εξάλου στο πάνω μέρος έχει τα μεγέθη small, medium και large τα οποία οδηγούν σε σελίδες που έχει αρκετά κινητά. Κάπως σαν αναζήτηση αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς.

Όσο για το iPhone, το site είναι αφιερωμένο σε android ΑΛΛΑ υπάρχει και σελίδα για το iPhone 5 και γι' αυτό υπάρχει εκεί το εικονίδιο. Αυτά, ελπίζω να σε κάλυψα.

Δημοσ.

Επίσης ξέχασα να πω πως έχει και app reviews αλλά για android νομίζω. (Έτσι κι αλλιώς πολλά app του Android υπάρχουν και για iOS)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...