johnieXoX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ψάχνω για γυαλιά 3d για την 40hx720 καθώς δεν συμπεριλαμβάνονταν στη συσκευασία έχω βρει τα γνήσια Sony TDG BR250W 3D Glasses στα 35,00 € και ebay και amazon πάνω κάτω ίδιες τιμές βρήκα εκτός από αυτά, υπάρχουν και άλλα συμβατά μοντέλα και μάρκες;; κάτι πιο οικονομικό;;
graphist83 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Αυτα ειναι φιλε μου. Μαλιστα ειναι η νεα σειρα που εχει βγαλει. Δεν βρισκεις πιο οικονομικα.
johnieXoX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 πάντα πρόθυμος να βοηθήσει ο graphist ευχαριστώ φίλε, αν και περίμενα καλύτερα νέα.. θα πάω να πάρω ένα ζευγάρι να δω τι λένε..
johnieXoX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 η δικιά μου tv είναι full hd και στο 3d ή όχι;; (θα εκπλαγώ να ξέρει κάποιος άλλος εκτός από τον graphist..)
deesnider Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 η δικιά μου tv είναι full hd και στο 3d ή όχι;; (θα εκπλαγώ να ξέρει κάποιος άλλος εκτός από τον graphist..) ...ξέρω εγώ, αλλά δε σου λέω, για να μάθεις άλλη φορά να αμφισβητείς την υπέρμετρη σοφία μου! :devil: Ψέματα! Δεν ξέρω!!!
graphist83 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 40ΗΧ720? Ναι ειναι. (Δεν βαζω και το χερι στην φωτια, ετσι λενε)
johnieXoX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 thanks άλλη μια φορά graphist και deesnider φυσικά.. παρότι κράτησες την γνώση για τον εαυτό σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα