Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρελη απορια το ξερω.

Με τα χρονια καποιοι αποκταμε μια συνηθεια να εχουμε reserve μια συγκεκριμενη πολυθρονα η θεση στον καναπε η στο κρεβατι κτλπ, εγω στον καναπε καθομαι μονο αριστερα στην ακρη και εχω και μια πολυθρονα που αραζω εκει οταν διαβαζω - βλεπω ταινιες - παιζω βιντεοπαιχνιδια.

Αν αυτη η θεση παραβιαστει απο καποιον που σας ξερει χρονια η συγκατοικοιτε και ξαφνικα του ηρθε να κατσει στην θεση σας και δεν σηκωνεται με τιποτα γιατι νιωθει οτι δεν εχεις δικαιωμα να του πεις που θα κατσει πως αντιδρατε?

Δημοσ.

Προφανώς κι υπάρχουν standard θέσεις είτε σε καναπέ είτε σε τραπέζι είτε σε ποια καρέκλα/θέση κάθομαι στο γραφείο είτε σε σπίτια κολλητών. Δε μου χει τύχει κανείς που νιώθει ότι τον πληγώνω/μειώνω λέγοντάς του να σηκωθεί από κει.

Δημοσ.

Γενικότερα δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με συγκεκριμένες θέσεις. Μόνο ένας νόμος υπάρχει, τον οποίο όποιος διανοηθεί να παραβιάσει, ρισκάρει τη σωματική του ακεραιότητα! Αυτός ο νόμος, με απλά λόγια, ορίζει:

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ PC.

Για όλα τ' άλλα, κανένα θέμα!

• Like 6
Δημοσ.

Δε θα το έλεγα για μένα. Αυτή τη παραξενιά την έχει ο αδερφός μου με έναν συγκεκριμένο γαμωκαναπέ στο σπίτι. Και που να είμαι πτώμα και να είμαι ξαπλωμένος θα με σηκώσει. Αν δε σηκωθώ, θα με γεμίσει ενοχές. Γιατί έχετε τέτοια κολλήματα κάποιοι;

• Moderators
Δημοσ.

Σε σαλονι κρεβατι κλπ που χρησιμοποιουνται κι απο αλλους δεν εχω θεμα. Με εκνευριζει αφανταστα ομως να ερθει καποιος, και να καθισει στη θεση του γραφειου μου και εγω να πρεπει να κατσω διπλα. Δεν λεω τιποτα ομως διοτι ειναι παραξενια οπως και να το κανεις :mellow:

Δημοσ.

Με εκνευριζει αφανταστα ομως να ερθει καποιος, και να καθισει στη θεση του γραφειου μου και εγω να πρεπει να κατσω διπλα. Δεν λεω τιποτα ομως διοτι ειναι παραξενια οπως και να το κανεις :mellow:

Χαρά στην ψυχραιμία σου! Εγώ μέχρι και τάφρο με κροκόδειλους είμαι ικανός να σκάψω γύρω από το γραφείο κι όποιος παραξενευτεί...

... θα 'λεγα τώρα κάτι, αλλά είμαι καλλιεργημένο παιδί εγώ!

Δημοσ.

σιγα σιγα το θεμα θα εξελιχθει σε "τι παραξενιες εχετε;;"

τα χουμε ξαναπει

Δημοσ.

Και εγω δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα με αλλες θεσεις εκτος αυτης του γραφειου στο δωματιο μου.Σοβαρα οποιος το γνωριζει και κατσει χωρις να του πω ΕΓΩ οτι θα κατσω αλλου,σηκωνετε με κλωτσιες.Η προεδρικη ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. B)

Ενας φιλος μου παλι οποτε ερθει σπιτι μου εχει στανταρ θεση το κρεβατι.Δεν τον σηκωνεις ουτε με μπαζουκας.Επισης οποιος ερθει πριν απο αυτον και ΤΟΛΜΗΣΕΙ να κατσει εκει,εννοειται οτι μολις ερθει θα σηκωθει χωρις δευτερη κουβεντα.Εδω δεν αφηνει εμενα να κατσω εκει. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...