JERONIMO888 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Σε σαλονι κρεβατι κλπ που χρησιμοποιουνται κι απο αλλους δεν εχω θεμα. Με εκνευριζει αφανταστα ομως να ερθει καποιος, και να καθισει στη θεση του γραφειου μου και εγω να πρεπει να κατσω διπλα. Δεν λεω τιποτα ομως διοτι ειναι παραξενια οπως και να το κανεις Το ξερουν οτι σε εκνευριζει αυτο το πραγμα και το κανουν η δεν τους το εχεις πει ποτε? Γιατι το κακο ειναι αν το ξερουν και το κανουν επιτηδες... Χαρά στην ψυχραιμία σου! Εγώ μέχρι και τάφρο με κροκόδειλους είμαι ικανός να σκάψω γύρω από το γραφείο κι όποιος παραξενευτεί... ... θα 'λεγα τώρα κάτι, αλλά είμαι καλλιεργημένο παιδί εγώ! Ακριβως ετσι και εγω φτανω σε σημειο τσακωμου εσυ πως το αντιμετωπιζεις δηλαδη αν ο αλλος δεν το καταλαβαινει; Δε θα το έλεγα για μένα. Αυτή τη παραξενιά την έχει ο αδερφός μου με έναν συγκεκριμένο γαμωκαναπέ στο σπίτι. Και που να είμαι πτώμα και να είμαι ξαπλωμένος θα με σηκώσει. Αν δε σηκωθώ, θα με γεμίσει ενοχές. Γιατί έχετε τέτοια κολλήματα κάποιοι; Εννοεις θελει ολο τον καναπε για την παρτυ του η μια συγκεκριμενη θεση οπως εγω; Και αφου το ξερεις οτι ειναι η θεση του ρε φιλε και ειναι και αδερφος σου για ποιο λογο να το κανεις αυτο; btw πως σε κανει να εχεις ενοχες για να το χρησιμοποιησω και εγω; xD
Lucifer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Εγώ στον καναπέ παίρνω πάντα τη θέση των διαδηλωτών. 1
mary Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 η τερμα δεξια ειναι αυτη;; δε θελω να φανω κακια αλλα τελικα ολοι εχετε εναν μικρο Σελντον/nerd/geek μεσα σας ε;; ακου κει εχω συγκεκριμενη θεση στο καναπε
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 ποιος ειναι ο σελντον ρε δεν ειμαι nerd τι σχεση εχει αυτο ελεος... ολοι εχουμε παραξενιες το θεμα ειναι να σεβομαστε του διπλανου μας ωστε να μας σεβεται και αυτος τιποτε αλλο..
mary Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 δε το ειπα προσωπικα σε σενα.γενικα το λεω. παραξενιες εχουμε ολοι απλα ορισμενες ξεφευγουν και γινονται εμμονες
bosei Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 ποιος ειναι ο σελντον ρε δεν ειμαι nerd τι σχεση εχει αυτο ελεος... ολοι εχουμε παραξενιες το θεμα ειναι να σεβομαστε του διπλανου μας ωστε να μας σεβεται και αυτος τιποτε αλλο.. http://www.youtube.com/watch?v=l2hIIvF5gJI
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 ωραιος ο τυπος αν και πολυ κοσμια το εθεσε χααχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα