Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους

Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να στειλω χρηματα απο τον λογαριασμο moneybookers που εχω στον τραπεζικο λογαριασμο.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γεια σε ολους

Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να στειλω χρηματα απο τον λογαριασμο moneybookers που εχω στον τραπεζικο λογαριασμο.

Ευχαριστω.

Upload μεσω καρτας

ή δες εδω

http://www.123pame.net/mb.htm

ουσιαστικα σου λεει ΑΚΡΙΒΟΣ πως να το κανεις κ στην σελιδα τους οταν ζιτας να βαλεις λεφτα

Δημοσ.

Upload μεσω καρτας

ή δες εδω

http://www.123pame.net/mb.htm

ουσιαστικα σου λεει ΑΚΡΙΒΟΣ πως να το κανεις κ στην σελιδα τους οταν ζιτας να βαλεις λεφτα

δεν λέει κάτι ουσιαστικό το site αυτό,μόνο τί είναι πάνω κάτω και όλα τα άλλα στοίχημα..

Σε ένα άθλιο site καταλήγει, πιο πολύ σαν referral μου κάνει παρά βοήθεια στον άνθρωπο

---

https://www.moneybookers.com/app/consumer.pl/

και κοίταξε εδώ

Deposit Money

Free and safe storage comes as standard with a Skrill (Moneybookers) account. Upload and withdraw your funds when you need them, to use at all your favourite sites. We think of it as an online wallet. Like everything at Skrill (Moneybookers), it offers you total freedom in the simplest possible way.

Δημοσ.

δεν λέει κάτι ουσιαστικό το site αυτό,μόνο τί είναι πάνω κάτω και όλα τα άλλα στοίχημα..

Σε ένα άθλιο site καταλήγει, πιο πολύ σαν referral μου κάνει παρά βοήθεια στον άνθρωπο

---

https://www.moneyboo...pp/consumer.pl/

και κοίταξε εδώ

ΣΤΗΝ αρχη λεει για την τραπεζα που μπορει να το κανει αν ειναι ΑΘΗΝΑ

Εναλακτικα ανεβαζει μεσω καρτας

και εναλακτικα αποστολη απο τον λογαριασμο του στον λογαριασμο που θα του δοθει οταν πατισει UPLOAD και επιλεξει bank transfer.

Δεν το εδωσα με την καμια για REFER απλα λεει εκει τον αριθμο της τραπεζας

(επισεις θα ηταν χαζο να το δωσω καθος ΗΔΗ εχει SKRILL account αρα ανουσιο)

Δημοσ.

Εκανα ενα withdrawal μεσω χρεωστικης καρτας, αλλα εβαλα λαθος το τριψηφιο κωδικο που υπαρχει στο πισω μερος.. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καρτα με ιδιο 12ψηφιο αριθμο με την δικια μου; Αλλα ακομα και να υπαρχει τοσο ατυχος ειμαι ωστε να συμπιμπτει και ο τριψηφιος..;; Παντως λεει οτι η συναλλαγη ολοκληρωθηκε.. Εστειλα και ενα email. Τι λετε να γινει;

Δημοσ.

Εκανα ενα withdrawal μεσω χρεωστικης καρτας, αλλα εβαλα λαθος το τριψηφιο κωδικο που υπαρχει στο πισω μερος.. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καρτα με ιδιο 12ψηφιο αριθμο με την δικια μου; Αλλα ακομα και να υπαρχει τοσο ατυχος ειμαι ωστε να συμπιμπτει και ο τριψηφιος..;; Παντως λεει οτι η συναλλαγη ολοκληρωθηκε.. Εστειλα και ενα email. Τι λετε να γινει;

Καλησπερα.

Οχι ιδια καρτα δεν υπαρχει περιπτοση.

1)Η θα μπουν κανονικα

2)Η θα προλαβουν να ακυροσουν την αναληψη (λογο του μαιλ)

3)Η θα επιστρεψουν τα χρηματα σε σενα.

Δημοσ.

Το μεσημερι. Ακομα να μπουν τα 10 ευρω, ειτε στη moneybookers ξανα πισω, ειτε στην χρεωστικη.. Που πηγαν; Αυτη ειναι η αξιοπιστια του site;

Δλδ εαν αντι για 10 ευρω, ηταν 1000, τι θα γινοταν;

Δημοσ.

Το μεσημερι. Ακομα να μπουν τα 10 ευρω, ειτε στη moneybookers ξανα πισω, ειτε στην χρεωστικη.. Που πηγαν; Αυτη ειναι η αξιοπιστια του site;

Δλδ εαν αντι για 10 ευρω, ηταν 1000, τι θα γινοταν;

Αν έφυγαν για καρτα θελει 3-4 μερες φιλε μου.

ειτε 10 ευρω ειτε 10000 ειναι το ιδιο.

Το οτι εκανες λαθος ομος κωδικο δεν ειναι λαθος δικο τους..

Τα 10 ευρω που εβαλες εφιγαν για την καρτα σου.

Αν εβαλες λαθος το πιν.. οταν θα φτασουν στην τραπεζα ειτε θα μπουν

ειτε θα δουν οτι ειναι λαθος το PIN και θα δοθει εντολη για τα επιστραφουν στην Skrill

Δημοσ.

Καλα τι μου ελεγε καποιος οτι θελει λιγες ωρες μονο για αναληψη;;

Λαθος το ειπε.

Απο στοιχηματικη εταιρια σε skrill ναι κανουν λιγες ωρες (αναλογα την εταιρια)

Απο την skrill να ΦΥΓΟΥΝ για την καρτα σου / λογαριασμο παλι ναι. (Η εντολη απο οτι ξερω γινετε σε εργασιμη μεσα σε 2-3 ωρες)

Για να φτασουν ομως ειναι 2-4 μερες. Ειναι διατραπεζικη μεταφορα..

Δημοσ.

Bλέπω τελευταία προτιμάται αρκετά το skrill σε σχέση με paypal,αναφορικά με online συναλλαγές μεταξύ private seller/buyer.

Ο λόγος που συμβαίνει απ'όσο έχω καταλάβει είναι διότι δεν μπορεί να γίνει charge back σε μια συναλλαγή κ κατ'επέκταση η μια πλευρά να scammarei την άλλη.

Αυτό πρακτικά πως συμβαίνει,γνωρίζει κάποιος?Δεν το έχω κάνει κ κόσκινο το FAQ,ψάχνω για γρήγορες απαντήσεις περισσότερο.

Επίσης μπορείς να κάνεις request payment και ο αποστολές να βάλει ότι όνομα επιθυμεί εκείνος αντί του πραγματικού του?!

Δημοσ.

Bλέπω τελευταία προτιμάται αρκετά το skrill σε σχέση με paypal,αναφορικά με online συναλλαγές μεταξύ private seller/buyer.

Ο λόγος που συμβαίνει απ'όσο έχω καταλάβει είναι διότι δεν μπορεί να γίνει charge back σε μια συναλλαγή κ κατ'επέκταση η μια πλευρά να scammarei την άλλη.

Αυτό πρακτικά πως συμβαίνει,γνωρίζει κάποιος?Δεν το έχω κάνει κ κόσκινο το FAQ,ψάχνω για γρήγορες απαντήσεις περισσότερο.

Επίσης μπορείς να κάνεις request payment και ο αποστολές να βάλει ότι όνομα επιθυμεί εκείνος αντί του πραγματικού του?!

Απλα στο SKRILL δεν μπορει η μια πλευρα να ζιτισει τα λεφτα της πισω

Στο PAYPAL μπορει (και ο αλλος πρεπει να αποδιξει οτι για αυτο που πληρωθικε το εκπλιροσε)

Στο πολυ γενικο αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...