LionHurt1982 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Εχω καταληξει να αγορασω την παραπανω καρτα και θα ηθελα τη γνωμη σασ για το ποια υλοποιηση ειναι καλυτερη για υπερχρονισμο. ευχαριστω πολυ
savakis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 660 ti λένε ότι καλύτερη είναι η MSI. βέβαια με την 660 ti, aυτό που σε ενδιαφέρει είναι το overclock της μνήμης, το οποίο δεν έχει τόσο να κάνει με το σύστημα ψύξης αλλά είναι θέμα τύχης πιο πολύ....
LionHurt1982 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Msi λοιπον. Καμια αλλη γνωμη; Εγω εβλεπα αυτη της gygabite δν νερω τι λετε; Sent from my iPhone using Insomnia
tsotrilos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Με την δουλεια που κανω(Πωλητης Υ/Π) εχω δει τις MSI να κανουν θαυματα...για τις gigabyte δεν εχω ακουσει πολλα κακα αλλα πιστευω πως ειναι καλη στο να φτιαχνει mobos και οχι τοσο vgas. Οποτε +1 για την MSI και απο μενα
LionHurt1982 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Οπότεεω να καταληξω στην msi power edition oc.εχει 325€ βεβαια και με 50€ ακομα παιρνω την palit 670 . Το budget μου ειναι γυρω στα 350 λιγο παλω λιγο κατω. Δν ξερω αν αξιζει να κανω την υπερβαση αυτη βεβαια. Προς το παρον σιγουρα θα με καλυψουν και οι δυο καρτες με το παραπανω. Για περισσοτερο futureproof ισως να ειναι καλυτερη η 670. Αλλα υλοποιηση απο palit σε σχεση με την msi της 660ti? δν ξερω, τι λετε; Sent from my iPhone using Insomnia
deesnider Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Με την δουλεια που κανω(Πωλητης Υ/Π) Υλεκτρονικών 'Πολογιστών, να υποθέσω; Υπογείων/Παταριών; Κάτι άλλο; 1
savakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Οπότεεω να καταληξω στην msi power edition oc.εχει 325€ βεβαια και με 50€ ακομα παιρνω την palit 670 . Το budget μου ειναι γυρω στα 350 λιγο παλω λιγο κατω. Δν ξερω αν αξιζει να κανω την υπερβαση αυτη βεβαια. Προς το παρον σιγουρα θα με καλυψουν και οι δυο καρτες με το παραπανω. Για περισσοτερο futureproof ισως να ειναι καλυτερη η 670. Αλλα υλοποιηση απο palit σε σχεση με την msi της 660ti? δν ξερω, τι λετε; Sent from my iPhone using Insomnia Αν αντέχεις να φτάσεις την 670, έστω την απλή κάντο. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά από την 660 ti και ειδικά στα βαριά παιχνίδια. ειδικά για 50 -60 ευρώ είναι έγκλημα να πας στην μικρή...
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Γυρω στα 300ε εγω θα κοιτουσα για 7950.Αλλιως πηγαινε σε 7970/670 αν ανεβεις κιαλλο στα χρηματα.
LionHurt1982 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας. Μαλλον θα κινηθω προς την απλη palit 670 Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα