isay Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 ... με μια απιστευτη ιταλιδα καθηγητρια. Δυστυχως δεν κανει πλεον μαθηματα αλλιως θα την προτεινα με κλειστα τα ματια. ... To «απίστευτη» ήταν λόγω των ικανοτήτων της στη διδασκαλία ή «if you know what I mean» ; 1
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 To «απίστευτη» ήταν λόγω των ικανοτήτων της στη διδασκαλία ή «if you know what I mean» ; Xαχαχα ας πουμε πως στην παρουσα αναφερομουν στις ικανοτητες της διδασκαλιας. Αλλα I like the way you think 1
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 το αγγλικο παντως δεν το κατεχεις.. Πως?
oallosmoueautos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Παιδια εγω Σουηδικα μαθαίνω εδω και εναμισυ χρόνο αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι ευκολη γλωσσα.. Ειναι δηλαδη εύκολη στην κατανοηση και δεν εχει πολυ γραμματικη αλλα εχει εξαιρετικά δύσκολη προφορά.. Μπουρδουκλώνεις την γλώσσα σου που λενε.. Τα Ισπανικα δεν ξερω αν ειναι πιο εύκολα απο τα Ιταλικα αλλα εγω ξέρω ατομα που κανανε εναμισυ χρόνο Ιταλικα και μετα σπουδάζανε σε Ιταλικα πανεπιστήμια.. Επίσης εχω δει πολλές φορές με τα ματια μου Ιταλους και Ισπανους να συνενουνται απεξω απεξω ο καθένας μιλώντας τη γλώσσα του.. Εχουν πολλες λέξεις κοινές και γενικα μοιάζουν πολύ σαν γλώσσες.. Βασικα ολες οι γλωσσες θελουν πολύ εξάσκηση για να λες οτι την κατέχεις..
mindtrapper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Xαχαχα ας πουμε πως στην παρουσα αναφερομουν στις ικανοτητες της διδασκαλιας. Αλλα I like the way you think το αγγλικο παντως δεν το κατεχεις.. Γιατί, τι είπε ο άνθρωπος;
status Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Παιδια εγω Σουηδικα μαθαίνω εδω και εναμισυ χρόνο αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι ευκολη γλωσσα.. Ειναι δηλαδη εύκολη στην κατανοηση και δεν εχει πολυ γραμματικη αλλα εχει εξαιρετικά δύσκολη προφορά.. Μπουρδουκλώνεις την γλώσσα σου που λενε.. Τα Ισπανικα δεν ξερω αν ειναι πιο εύκολα απο τα Ιταλικα αλλα εγω ξέρω ατομα που κανανε εναμισυ χρόνο Ιταλικα και μετα σπουδάζανε σε Ιταλικα πανεπιστήμια.. Επίσης εχω δει πολλές φορές με τα ματια μου Ιταλους και Ισπανους να συνενουνται απεξω απεξω ο καθένας μιλώντας τη γλώσσα του.. Εχουν πολλες λέξεις κοινές και γενικα μοιάζουν πολύ σαν γλώσσες.. Βασικα ολες οι γλωσσες θελουν πολύ εξάσκηση για να λες οτι την κατέχεις.. Αφού πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κόντα αυτές οι δύο γλώσσες λογικό, ο κολλητός μου, με τα λατινικά λυκείου, ανάλογης δέσμης βεβαίως2, μπορούσε να συνεννοηθεί στην Βαρκελώνη άνετότατα.
Negrepontis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Είναι πιο εύκολα απο τα Ιταλικά τα Ισπανικά? Τα Ιταλικά δεν είναι καθόλου εύκολα. Για να τα μιλήσουμε σωστά και όχι με νοήματα. Η βάση και των δύο είναι η ίδια. Επέλεξε την γλώσσα που θέλεις, ανεξάρτητα του τι είναι εύκολο και τι όχι.
katergaris79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Κι εγώ νόμιζα ότι μπήκε μετά από 3 χρόνια να μας πει ποια γλώσσα τελικά έμαθε...
skiabox Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εγώ έχω εντυπωσιαστεί από τα Γερμανικά πάντως. Πολύ όμορφη γλώσσα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Στο διλημμα Ιταλικα ή Ισπανικα εγω ψηφιζω Ιταλικα αλλα ειναι συγγενικες γλωσσες οποτε αν μαθεις τη μια θα μπορεις να μαθεις ευκολα σχετικα και την αλλη. Αν εχεις καποιες βασεις στα Γερμανικα μπορεις να μαθεις Ολλανδικα που δεν ειναι δυσκολα και μιλιουνται απο περιπου 20εκ ανθρωπους στην Ευρωπη και σε χωρες που οντως μπορεις να βρεις δουλεια. Συν οτι ειναι γενικα μια "σπανια" ξενη γλωσσα και μπορει να εκτιμηθει απο καποια εταιρια που κανει δουλειες με Ολλανδια-Βελγιο. Όντως παιζει πολυ σημαντικό ρόλο η επιλογή του καθηγητη η οποια ομως θα γινει περισσοτερο στην τυχη αφου δεν εχω καποιο γνωστο που να εχει κανει ισπανικα ή ιταλικά για να ξερω εμπειριες απο τον καθηγητη.Γερμανικά οτι ειχα κανει ηταν 3 χρονια στο γυμνάσιο που την ειχα διαλεξει για 2η γλώσσα και εκτος του οτι δεν θυμαμαι και πολλα απο τοτε για να παρεις πτυχιο επιπεδου lower θες αν θυμαμαι καλα κανα 4αρι χρονια!Οταν λες πολυ γρηγορα μπορεις να μαθεις μετα Ισπανικά αν ξερεις Ιταλικα, για ποσο διαστημα μιλαμε στο περιπου?Το ιδιο δεν ισχυει και αν μαθεις πρώτα Ισπανικά και μετα πας να μαθεις Ιταλικα?Παντως σκεφτομαι περισσοτερο τα Ισπανικα καθως ειναι πιο "διεθνής" γλώσσα στο εξωτερικό απο οτι τα Ιταλικά, ή κάνω λαθος?Ακριβώς αυτό με ενδιαφερει να ξερω, για ποσες ωρες μαθηματος ανα εβδομαδα και ποσες ωρες διαβασμα χρειαζεται περιπου για να παρεις το πτυχιο μεσα στα 2 χρονια. Απο το μηδεν με σοβαρη ενασχοληση παιρνεις Β1 στα Γερμανικα σε 2 χρονια. Τα επομενα δυο βηματα χρειαζονται απο 1-1.5 χρονο μεχρι να φτασεις στο C1 το οποιο αν δεν θες να κανεις PhD σε θεωρητικη επιστημη στη Γερμανια ξερω γω, σου ειναι αρκετο για τα παντα... Εγώ έχω εντυπωσιαστεί από τα Γερμανικά πάντως. Πολύ όμορφη γλώσσα. Πετυχημενο
Negrepontis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Κι εγώ νόμιζα ότι μπήκε μετά από 3 χρόνια να μας πει ποια γλώσσα τελικά έμαθε... Θα σου πω από βδομάδα...
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 κινεζικα-ρωσσικα-αραβικα μεγαλο πλεονεκτημα για τα επομενα χρονια
Peleus17 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Εγω Ρωσσικα απτεστα, Αγλλικα πολυ καλα, και τωρα κοντευω Γερμανικα Β1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα