Προς το περιεχόμενο

ADSL σε διαφορετικους οροφους στην ιδια γραμμη.


Vanguard13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν. Μένουμε σε ενα διώροφο κτίριο. Το ρουτερ είναι στον πάνω στον πρώτο όροφο. Εγώ θα μετακομίσω στο υπόγειο. Το υπόγειο με τον πρώτο έχουν την ίδια τηλεφωνική γραμμή. Πως θα γίνει να έχω ίντερνετ και στον πρώτο και στο υπόγειο? Άκουσα πως γίνεται απλά να βάλω δεύτερο ρουτερ στο υπόγειο, δεν μου φαίνεται να ισχυει ομως. Επισης, μου ειπαν να περάσω καλώδιο απο πάνω προς τα κάτω και να βάλω ενα repeater. Το θέμα είναι πως δεν θέλω να μπλεξω με εξωτερικά καλώδια. Γνωρίζεται κάτι εσείς?

 

 

Εχω Forthnet ADSL.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανάλογα με την τηλεφωνική σου σύνδεση. Αλλα forthnet adsl μπορείς να εχεις μόνω ένα router ενεργό. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Μπορείς να βάλεις έναν repeater και να είσαι οκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιείς την γραμμή του ηλεκτρικού για να στείλεις ίντερνετ χρησιμοποιώντας την καλωδίωση που ήδη Υπάρχει. Θα βρεις πολλά αν το ψάξεις λίγο. Αρκεί να υπάρχει ένα ρολόι της ΔΕΗ στο σπίτι. Τώρα δεν ξέρω τη απώλειες μπορεί να έχεις.Είναι καινούργιο το σπίτι?

 

http://www.skroutz.gr/c/913/network-plc.html?from=catspan&keyphrase=power+line

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Θα σου πρότεινα να βάλεις πρίζες RJ45 αντί για απλές RJ11 στο σπίτι αλλά αν είναι του 80, δεν νομίζω καν να έχει utp καλωδίωση.

 

Αν δεν θες εξωτερική καλωδίωση, η άλλη λύση είναι αυτό που αναφέρει ο kemosabe ή ασύρματη δικτύωση είτε με repeater είτε με WDS.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρουτερ στην ιδια τηλεφωνικη γραμμη δεν γινετια.θα πρεπει να κλεινεις το ενα ρουτερ και να ανοιγεις το αλλο.

Utp ειναι μια λυση.αν τ απριζακια σου ειναι με Utp μεχρι κατω τον κατανεμητη της πολυκατοικιας μπορεις να κανεις πατεντα και να χρησιμοποιησεις αυτο το utp για τηλεφωνο αλλα και σαν ιντερνετ.μετα για Repeater κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα παιξει το ιδιο και για το Powerline.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...