Προς το περιεχόμενο

Δεν μπαινει στα Windows


panosem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους. Εχω λοιπον ενα Pc, που τον τελευταιο καιρο, οταν ηταν να μπει στα windows, σαν να ζοριζοταν. Πηρα ενα αλλο επεξεργαστη για να βελτιωσω λιγο το μηχανημα,εβαλα τον Q9550,με μητρικη ASUS P5Q, πηρα και αλλλες μνημες 8Gb στα 1066Mhz, καρτα γραφικων εχω την Asus 9500gt, και λειτουργικο συστημα windows 7 64bit ultimate..(οχι γνησια).

Τον τελευταιο καιρο,οπως προανεφερα, δεν εμπαινε ευκολα, βεβαια λογω λαπτοπ, δεν το χρησιμοποιουσα το Pc σχεδον καθολου, τις τελευταιες μερες, παω να το ξεκινησω , αρχιζει να φορτωνει και φτανει μεχρι την εικονα που γραφει το "windows starting up" ή καπως ετσι, και κολλαει εκει στην εικονα με το εικονιδιο..

Εβαλα το dvd να κανω repair, αλλα δεν μπορει να το διορθωσει. και δεν εχω παλιο image για να κανω load απο εκει.

Για πειτε καμια λυση. Εχουν χαλασει τα windows και θα πρεπει να κανω format?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αρχη θα ελεγα να δοκιμάσεις να πατησεις F8 Πριν αρχισουν να φορτωνουν τα windows Και να προσπαθησεις να μπεις σε safe mode..Εαν μπει κατι γίνεται..αν όχι πάμε σε πιο περίπλοκες λύσεις.. Αν μπει πάντως το πρώτο που θα εκανα είναι να ανοιξω το cmd και να γραψω scandisk /sfc για να τσεκαριστουν τα αρχεια των windows

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα ενα σκληρο εξωτερικο τον αδειασα, στο Λαπτοπ, και τον εβαλα στο Pc, και προσπαθω να εγκαταστησω απ την αρχη τα win, μολις, τελειωσει η εγκατασταση, θα κανω αυτο που προτεινες.. Ευχαριστω. επανερχομαι αργοτερα με νεοτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον επανερχομαι...Εβγαλα τον εξωτερικο που ειχα, τον εκανα εσωτερικο, και αφαιρεσα τους αλλους δυο που ειχα.

Εγινε κανονικα η εγκατασταση, και μετα, αρχισα σβηνωντας, να δοκιμασω συνδεοντας τους αλλους δυο με τη σειρα. βαζω τον ενα τον μικρο που ειχα, τον χρησιμ. σαν backup, και αν και τον βρηκε στην αρχη, κατι πηγε να γινει, αλλα ξαφνικα, βγαζει ενα "Δε βρεθηκε προγραμμα οδηγησης" και εξαφανιστηκε. Επειδη στο Pc δεν εχω ιντερνετ λογω νεας οικοδομης(Ακομα περιμενω τον ταχυτατο Οτε εδω και 3 μηνες) δε μπορεσα να βρω καταλληλο προγραμμα οδηγησης, για να τον αναγνωρισει..Χαλαλι λεω και βαζω τον καλο..Τον "C" που ειχα πριν αλλα τα χε φτυσει..

Με το που τον βαζω και ανοιγω το Pc, σερνοταν. εκει που ανοιγε τα win που ειχα βαλει στον αλλο δισκο, και επιχειρησα να δω μηπως παρω εστω οτι μπορω απ αυτον, με το ζορι εφτανε στο εικονιδιο των windows,αλλα για να μπει, ουτε να το σκεφτομαι.....

Βγαζω αυτον που περασα τα win, και βαζω μονο αυτον που εχει μπερδεψει..Ξεκιναει παλι αργα αργα, σαν την καλη χελωνα, και βγαζει ενα μηνυμα " Pri master Hard Disk : S.M.A.R.T. Command failed" και μετα απο λιγο φτανει σε αλλη οθονη που γραφει " Reboot and select proper boot device, or insert boot media in selected boot device and press a key".

τι Θελει να πει ο Ποιητης ο δισκος, οτι τα χει φτυσει τελειως?? τα αρχεια που ειχα μεσα σωζετε τιποτα απο αυτα?

ο Σκληρος ειναι WD5001AALS caviar black και επανω εχει ενα αυτοκολλητο με ημ/νια χειρογραφα απο ελληναρα μαλλον 13/02/2009.

Για πειτε τι κανω με τον σκληρο?

 

Απο αναζητηση βρηκα πως ο σκληρος εχει 5χρονια εγγυηση.. Λογικα αφου τα χει φτυσει, μου τον αντικαθιστουν? το προβλημα ειναι οτι δε θυμαμαι απο ποιο απ τα δυο μεταξυ e-shop ή cosmodata τον ειχα αγορασει. αν και νομιζω απ το cosmodata. στην περιπτωση που δε βρω αποδειξη αγορας τι κανω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ολα μαζι βρηκαν να χαλασουν??

την καταδικη μου μεσα..

Θα παρω τα cosmodata ενα τηλεφωνο, και βλεπουμε..εαν, μου πουν πιστωτικο, τι ποσον θα μου δωσουν?οσο τον ειχα αγορασει?

Γιατι πχ. θυμαμαι τον ειχα παρει γυρω στα 50-60€, αν ειναι να βαλω κατι ακομα και να παρω σατα3 στο 1 τερα.αντι για 500γιγα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εν τελεί πήγα τον σκληρό στο σέρβις του info quest δίπλα στον κιφησσο και τον παρέλαβαν, και λόγω του οτι πήγα αργά δε μπόρεσα να πάρω τον άλλον.δευτερα θα τον εχω Σπιτι τον HD WD CAVIAR 500GB SATA3 WD5003AZEX BL.

 

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μολις ηρθε σπιτακι ο καινουριος δισκος... με εγγυηση εως το 2017...καθολου ασχημα.

Αντε τωρα να κανεις εγκαταστασεις λογισμικου και προγραμματων.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...