Προς το περιεχόμενο

Cisco Online Courses - Microsoft Groupon 123 Euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, συγνώμη κιόλας για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά τι είναι οι Pearson Vue καιThomson Promteric; Είναι εταιρείες που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα; Υπάρχουν αυτές στην Ελλάδα;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΟΚ μόλις έλαβα email με το παρακάτω

You will be provided with a completion certificate once you have completed the training. If you are interested in gaining the official qualification you will need to book this with either Pearson Vue or Thomson Promteric

Οπότε όποιος ενδιαφέρεται προσωπική μου άποψη είναι πολύ καλό.

Οκ το book σιγουρα δεν ειναι μεσα στη τιμη, αλλα ποσο παραπανω παει για να παρεις την επισημη πιστοποιηση;

Δημοσ.

Οκ το book σιγουρα δεν ειναι μεσα στη τιμη, αλλα ποσο παραπανω παει για να παρεις την επισημη πιστοποιηση;

Τι επιπεδο πρεπει να ειναι καποιος για να μπορει να τα παρακολουθισει αυτα?

Η ειναι απο την αρχη τα βασικα?

Δημοσ.

Οκ το book σιγουρα δεν ειναι μεσα στη τιμη' date=' αλλα ποσο παραπανω παει για να παρεις την επισημη πιστοποιηση;[/quote']

Πριν 4 χρόνια που έδωσα εγώ ήταν γύρω στα 200 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Τι επιπεδο πρεπει να ειναι καποιος για να μπορει να τα παρακολουθισει αυτα?

Η ειναι απο την αρχη τα βασικα?

Νομίζω πως αν έχεις κάποιες σχετικές γνώσεις πάνω σε δίκτυα,με αρκετό διάβασμα το έχεις. Έχει και αρκετά εργαστήρια που εμένα προσωπικα με βοήθησαν αρκετά,δεν είναι μόνο θεωρία.

Δημοσ.

Πριν 4 χρόνια που έδωσα εγώ ήταν γύρω στα 200 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Νομίζω πως αν έχεις κάποιες σχετικές γνώσεις πάνω σε δίκτυα,με αρκετό διάβασμα το έχεις. Έχει και αρκετά εργαστήρια που εμένα προσωπικα με βοήθησαν αρκετά,δεν είναι μόνο θεωρία.

Οκ.. δηλαδη εχω που ασχολουμε με υπολογιστες (τεχνικος τελειωσα και ασχολουμε οχι μονο για το χαρτι) απλα απο δυκτια δεν νιοθω και πολλα (ενα router θα το βαλω δεν εχω θεμα) ... ουσιαστικα θα μου δωσει σαν ΓΝΩΣΗ κατι (ειτε το ενα ειτε το αλλο) η απλα θα εχω μετα ενα χαρτι (δεν το χριαζομαι και ιδιετερα)

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση αν ξέρετε.. Για το cisco χρειάζεται και κάποιο router? εξοπλισμός δηλαδή? Θα πρέπει να κάνεις κάτι πρακτικό εκτός απο θεωρία, και πρεπει να έχεις κάποιο router να πειράζεις? Γιατί απ' ότι ξέρω μαθήματα για cisco συνήθως γίνονται σε εργαστήρια με δικτυακό εξοπλισμό. Μην το αγοράσουμε και μετά τρέχουμε

Δημοσ.

Το θεμα ειναι κατα ποσο αυτο το πακετο μπορει να σε βοηθησει περισσοτερο απο πακετα που κυκλοφορουν δωρεαν (σε συλλογες) στο νετ για συγκεκιρμενες πιστοποιησεις.

Απο την στιγμη που και το training και το e-book απο την αλλη, ειναι ηλεκτρονικα, δε μπορω να καταλαβω τι παραπανω προσφερει το ολο πακετο οταν ειτε εξ αποστασεως ειτε τοπικα στη καλυτερη θα τρεχεις εναν προσομοιωτη εντολων.

Ακομα, οταν τελειωσεις το training, απο οτι καταλαβα παιρνεις μια τυπικη πιστοποιηση η οποια σε καμια περιπτωση δε μπορει απο μονη της να σου ανοιξει νεους οριζοντες εφοσον δεν ειναι η επισημη της Cisco.

Απλα ειναι ενα ηλεκτρονικο φροντιστηριο στο οποιο οταν τελειωσεις την υλη, παιρνεις μια πιστοποιηση οτι πληρωσες για να διδαχθεις. Αλλα αν θελεις το σημα της Cisco, πρεπει να δωσεις στην HAU ή οπουδηποτε αλλου με το αντιστοιχο κοστος.

Δε λεω, απο την μια ψηνομαι να το παρω το πακετο αλλα δε ξερω κατα ποσο αξιζει, αυτο ειναι το θεμα.

Δημοσ.

Αφου ειναι ολα σε ηλεκτρονικη μορφη μπορουν για παραδειγμα να παρουν το πακετο 3 ατομα μοιραζοντας το κοστος και να εχουν και οι 3 προσβαση στο υλικο?

Δημοσ.

Λογικά μπορείς και είναι καλή ιδέα.. θα μαζεύεστε κάπου και θα παρακολουθείτε μαζί. Απλά την πιστοποίηση παρακολούθησης θα την πάρει ένας. Την κανονική όμως μπορούν όλοι να την δώσουν. Εκτός και αν σου ζητάνε πιστοποιηση παρακολούθησης όταν πας να δώσεις για την κανονική. Αν ξέρει κάποιος ας διαφωτίσει :-)

Δημοσ.

Δεν νομιζω να χρειαζεται καν να ειναι ολοι στον ιδιο χωρο την ιδια ωρα.Αν ειναι μονο παρουσιασεις σε βιντεο κτλ απλα κατεβαζεις ολο το υλικο η το κανεις capture με καποιο προγραμμα και μοιραζονται το υλικο ολοι

Δημοσ.

Για μενα που κατεχω τα βασικα.. κανει?

Πιο πολυ για να γνωρισω 10 πραγματα παραπανω. Τι θα μαθαίνουν στο περιπου? (ειδα στο σιτε αλλα ... οκ,.. ειμαι loser :D)

Δημοσ.

Πριν προχωρήσετε, μπείτε στη cisco και δείτε τα μαθήματα και το αντικείμενο της κάθε πιστοποίησης για να καταλάβετε τι αφορά το καθένα.

Από εκεί και πέρα, αυτό που δε βλέπω στο συγκεκριμένο πακέτο, είναι η μέθοδος εκμάθησης.

- Δίνει απλά pdf που ο καθένας βρίσκει στο ιντερνετ;

- Έχει μαθήματα σε βίντεο;

- Έχει on-line lab με simulator; (είναι παραπάνω από απαραίτητο αν κάποιος θέλει να δώσει εξετάσεις)

- Έχει on-line tests;

Πριν δώσετε έστω τα λεφτά της προσφοράς, ψάξτε το καλά.

Δημοσ.

•Η προσφορά περιλαμβάνει: online videos, tests, templates και κουίζ.

•Προσβάσιμο On-line περιεχόμενο σε οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο internet..

Στο simulation στεκομαι εγω οπως ειπα και πριν.. Θα υπαρχει? Γιατι εκει ειναι ολο το ζουμι για τα CCN

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...