Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , εχθές είχα ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών , μου εμφάνισε ξαφνικά 16bit color και άλλαξε η ανάλυση σε 1024x768 από την προεπιλεγμένη που ήταν 1680x1050. Έκανα restart τον υπολογιστή μου, δεν άλλαξε κάτι, έκανα uninstall/install διάφορες εκδόσεις σε update επίσης τα ίδια και όταν πάω να επιλέξω τα settings της NVidia μου βγάζει μήνυμα “display not attached to a GPU” . Υπάρχει λύση στο πρόβλημα εκτός του να αγοράσω καινούρια κάρτα γραφικών?

Σας ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε απάντηση..

Hardware :

GPU: Gigabyte GT 9800

CPU: AMD 64 x2 6000+

Memory: SuperTalent 5GB 800Mhz

Mobo: Gigabyte GA-M720-US3

Δημοσ.

Εχει παθει φιλος ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο.. Πιθανον να μην φταιει η καρτα γραφικων.. Κανε μια επαναφορα συστηματος σε σημειο πριν εμφανιστει το προβλημα, και πες μας αν διορθωθηκε!

Δημοσ.

Εδω είναι τα αποτελέσματα απο το GPU-Z :

Result.gif

Μάλλον πας για καινούργια κάρτα γραφικών.

Μου φαίνεται πως θα συμφωνίσω μαζί σου ...

Ξέχασα να αναφέρω πως το fan λειτουργεί κανονικά και ότι έχει καθαριστεί απο την σκόνη, γενικά κάνω καθαρισμό συχνα το tower.

Δημοσ.

Δοκιμασες να κανεις επαναφορα και δεν επιασε?

Το είχα δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν άλλαξε κάτι..

Δημοσ.

Μου φαινεται περιεργο ομως που και σημα δινει, και την "βλεπει" το gpu-z.. Περιμενε μηπως σε βοηθησει καποιος αλλος insomniac πρωτου πας για νεα καρτα..

Δημοσ.

Εχοντας κανει και format, οντως στενευουν τα ορια.. :unsure: Απλα βαλ΄τη και δοκιμασε την και σε εναν ακομα υπολογιστη για να σιγουρευτεις 100%.. Κι αν και τοτε "δεν", τοτε πανε για καινουρια...

Δημοσ.

Είναι το τελευταίο που μπορώ να κάνω...θα ποστάρω άυριο τo αποτέλεσμα για να κλείσουμε το thread..

Δημοσ.

βαλτη στο φουρνο και ψηστη.. δεν κανω πλακαhttp://www.thelab.gr/kartes-grafikon/karta-ston-fourno-88488.html

Δημοσ.

Δεν θέλω να αγοράσω φούρνο μετά λόγο των τοξικών που θα απελευθερωθούν απο την θερμότητα. Τέσπα ήθελα να πω πως δοκίμασα να την βάλω την κάρτα σε άλλο tower και έκανε πάλι τα ίδια. Θα την κρατήσω να την βάλω σε κανά παλιό PC. Οπότε πάω για new hardware.

Δημοσ.

Δεν θέλω να αγοράσω φούρνο μετά λόγο των τοξικών που θα απελευθερωθούν απο την θερμότητα. Τέσπα ήθελα να πω πως δοκίμασα να την βάλω την κάρτα σε άλλο tower και έκανε πάλι τα ίδια. Θα την κρατήσω να την βάλω σε κανά παλιό PC. Οπότε πάω για new hardware.

Κοιταξε μπορεις να δοκιμασεις και με ενα δυνατο πιστολακι μαλλιων.Ετσι οπως τη βλεπω διορθωνεται η καρτα σου,δεν τα εχει φτυσει τελειως,κριμα ειναι να μην το προσπαθησεις,εκτος και αν ψηνεσαι για αναβαθμιση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...