sn0u Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας , εχθές είχα ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών , μου εμφάνισε ξαφνικά 16bit color και άλλαξε η ανάλυση σε 1024x768 από την προεπιλεγμένη που ήταν 1680x1050. Έκανα restart τον υπολογιστή μου, δεν άλλαξε κάτι, έκανα uninstall/install διάφορες εκδόσεις σε update επίσης τα ίδια και όταν πάω να επιλέξω τα settings της NVidia μου βγάζει μήνυμα “display not attached to a GPU” . Υπάρχει λύση στο πρόβλημα εκτός του να αγοράσω καινούρια κάρτα γραφικών? Σας ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε απάντηση.. Hardware : GPU: Gigabyte GT 9800 CPU: AMD 64 x2 6000+ Memory: SuperTalent 5GB 800Mhz Mobo: Gigabyte GA-M720-US3
GP7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Εχει παθει φιλος ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο.. Πιθανον να μην φταιει η καρτα γραφικων.. Κανε μια επαναφορα συστηματος σε σημειο πριν εμφανιστει το προβλημα, και πες μας αν διορθωθηκε!
veteranos123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον πας για καινούργια κάρτα γραφικών.
sn0u Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Εδω είναι τα αποτελέσματα απο το GPU-Z : Μάλλον πας για καινούργια κάρτα γραφικών. Μου φαίνεται πως θα συμφωνίσω μαζί σου ... Ξέχασα να αναφέρω πως το fan λειτουργεί κανονικά και ότι έχει καθαριστεί απο την σκόνη, γενικά κάνω καθαρισμό συχνα το tower.
sn0u Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δοκιμασες να κανεις επαναφορα και δεν επιασε? Το είχα δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν άλλαξε κάτι..
GP7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μου φαινεται περιεργο ομως που και σημα δινει, και την "βλεπει" το gpu-z.. Περιμενε μηπως σε βοηθησει καποιος αλλος insomniac πρωτου πας για νεα καρτα..
sn0u Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καλά εδω έκανα μέχρι και format δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει..
GP7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Εχοντας κανει και format, οντως στενευουν τα ορια.. Απλα βαλ΄τη και δοκιμασε την και σε εναν ακομα υπολογιστη για να σιγουρευτεις 100%.. Κι αν και τοτε "δεν", τοτε πανε για καινουρια...
sn0u Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Είναι το τελευταίο που μπορώ να κάνω...θα ποστάρω άυριο τo αποτέλεσμα για να κλείσουμε το thread..
spyros007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 βαλτη στο φουρνο και ψηστη.. δεν κανω πλακαhttp://www.thelab.gr/kartes-grafikon/karta-ston-fourno-88488.html
sn0u Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δεν θέλω να αγοράσω φούρνο μετά λόγο των τοξικών που θα απελευθερωθούν απο την θερμότητα. Τέσπα ήθελα να πω πως δοκίμασα να την βάλω την κάρτα σε άλλο tower και έκανε πάλι τα ίδια. Θα την κρατήσω να την βάλω σε κανά παλιό PC. Οπότε πάω για new hardware.
darkheretic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Αν η μητρικη σου εχει2 θυρες PCI-E δοκιμασε να την βαλεις στην δευτερη
Chris92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δεν θέλω να αγοράσω φούρνο μετά λόγο των τοξικών που θα απελευθερωθούν απο την θερμότητα. Τέσπα ήθελα να πω πως δοκίμασα να την βάλω την κάρτα σε άλλο tower και έκανε πάλι τα ίδια. Θα την κρατήσω να την βάλω σε κανά παλιό PC. Οπότε πάω για new hardware. Κοιταξε μπορεις να δοκιμασεις και με ενα δυνατο πιστολακι μαλλιων.Ετσι οπως τη βλεπω διορθωνεται η καρτα σου,δεν τα εχει φτυσει τελειως,κριμα ειναι να μην το προσπαθησεις,εκτος και αν ψηνεσαι για αναβαθμιση
sn0u Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τις διαδικασίες της αναβαθμίσεις ήδη της έχω προχωρήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα