Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι να πάρω κάνα 2 καλά πουκάμισα. Έχω πάει σε κάποια μαγαζιά στα mall και στα sprider αλλά κάτι αξιόλογο δεν βρήκα.

Με ενδιαφέρει για καλό πχ να βγεις με μια παρέα για ένα ποτό ή να πας σε μια γιορτή.

Ποια η γνώμη σας για τα oxford company και τα Lacoste; Τα δεύτερα γνωρίζετε τιμές που κυμαίνονται χοντρικά;

Μέχρι 50 ευρώ διαθέτω για ένα πουκάμισο.

Mε μακρύ μανίκι φυσικά... Τα καρό και τα μαρυά τύπου ραπ απορρίπτονται φυσικά... Επίσης με ενδιαφέρει να βγάζουν και νούμερα slim... Δεν μιλάμε κολλητά αλλά θέλω το πουκάμισο να είναι ακριβώς πάνω μου...

Επεξ/σία από vk13
Δημοσ.

lol.

Βασικά κάτι lacoste που είχα δει πιο παλιά μου ήταν κάπως μεγάλα... Σε medium και απ όσο θυμάμαι δεν είχε μικρότερα νούμερα διαθέσιμα τότε... Τώρα έχω χάσει κιλά για πλάκα θέλω small νούμερα...

Δημοσ.

επίσης, κοντά στο μετρό του χολαργού

είναι μια βιοτεχνία που ράβει τα πουκάμισα του τσέλιου και είχα πετύχει bazaar πριν κάποιες μέρες

πολύ ωραία και μονόχρωμα και ριγέ με 30-40 €

Δημοσ.

δες τα manetti

Ποιοτικώς από τα Man & Manetti δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημένος. Ωραία πουκάμισα, αλλά για τα λεφτά τους πολύ "κακά".

Δημοσ.

Manetti έχω ένα που είναι περισσότερο "βόλτας" οπότε δεν έχει χρησιμοποιηθεί τόσο και έχει αντέξει

oxford και τσέλιου έχουν βγει σκυλιά με καθημερινή χρήση στο γραφείο

Δημοσ.

brooks brothers

http://www.brooksbrothers.com.gr/

Lacoste είναι ενα καραγκιοζιλικι. Μονο για polo αξίζει.

Επίσης ίσως πετύχεις κανά Gant καλό. Γενικά δεν είναι η μάρκα, είναι να σου κάθεται το κόψιμο -γραμμή - γιακάς, καλά επάνω σου. Έχω πετύχει πουκάμισο με 20 ευρώ να τα σπάει και πουκάμισα άπειρα με 200 ευρώ που δεν είναι ούτε για την ντουλάπα!

Δοκιμάζεις και ότι σου κάτσει πάνω σου. Οι μάρκες και οι τιμές έπειτα είναι 2σας σημασίας.

ps Πήγαινε σε κανά attica που έχει όλες τις καλές μάρκες να μην ψάχνεις

Δημοσ.

Brooks Brothers εφερα απο την Αμερικη 3 πουκαμισα 49$ το καθενα και τα βρηκα στο μαγαζι στην Αθηνα τα ιδια ακριβως ακριβως 140€ το ενα...

Στο θεμα μας. Φιλε αν μενεις Αθηνα μπορεις να περασεις και το Bazaar της Tommy Hilfiger. Εχει πολλα και καλα και τα βλεπεις κιολας... Τα Oxford που εχω παρει 4 μου εχουν βγει καλα εμενα.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη που το ανασταίνω 1 χρόνο σχεδόν αργότερα....

Γνωρίζετε εκτός από oxford company και manneti που μπορώ να βρω καταστηματα για πουκάμισα με slim fit γραμμες;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...