Προς το περιεχόμενο
insomnia.gr

Skroutz MyBill από το Skroutz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Skroutz MyBill είναι η νέα, καινοτόμος υπηρεσία από τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών www.skroutz.gr, η οποία παρέχει άμεση σύγκριση των προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και Internet, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν ακριβώς το πακέτο που τους ταιριάζει και να εξοικονομήσουν χρήματα από τους λογαριασμούς τους.

 

Το Skroutz MyBill κεφαλαιοποιεί τη μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία του Skroutz, εισάγοντας στην αγορά ένα ισχυρό εργαλείο, που διευκολύνει τη σύγκριση των παρεχόμενων υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας.

 

post-1-0-46228800-1352193108_thumb.jpg

 

Η επιλογή του ιδανικού συμβολαίου κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και internet είναι μια σύνθετη διαδικασία, που απαιτεί από τον καταναλωτή ενδελεχή έρευνα αγοράς, χωρίς μάλιστα δυνατότητα άμεσης σύγκρισης των παρεχόμενων υπηρεσιών από όλους τους παρόχους. Από σήμερα, το Skroutz MyBill προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα σύγκρισης των προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, ενώ σύντομα στην υπηρεσία θα συμπεριληφθούν η σταθερή τηλεφωνία και το Internet.

 

Η αναζήτηση και σύγκριση των πακέτων κινητής τηλεφωνίας ιεραρχείται με βάση τα χαρακτηριστικά που εισάγει ο χρήστης, με τρεις εναλλακτικούς τρόπους:

  • Ανάλογα με τις ανάγκες του - εισάγοντας το χρηματικό ποσό που επιθυμεί να πληρώνει μηνιαίως για το τελικό σύνολο του λογαριασμού (πάγιο και φόροι) και επιλέγοντας τη σημαντικότητα των υπόλοιπων παραμέτρων -όπως ο χρόνος ομιλίας προς το ίδιο δίκτυο, ο χρόνος ομιλίας προς άλλα δίκτυα, ο αριθμός των SMS, αλλά και ο όγκος των δεδομένων Internet-, βλέπει τα προτεινόμενα προγράμματα συμβολαίου που προσφέρουν τα μέγιστα, σύμφωνα με τις ανάγκες και το budget που ο ίδιος έχει ορίσει
  • Ανάλογα με την κατανάλωση του εισάγοντας το ποσό που ήδη πληρώνει στο λογαριασμό του και συμπληρώνοντας τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της χρήσης του -χρόνος ομιλίας προς το ίδιο δίκτυο, χρόνος ομιλίας προς άλλα δίκτυα, αριθμό SMS και όγκο δεδομένων Internet-, συγκρίνει το πρόγραμμά του και βλέπει τα προτεινόμενα προγράμματα με βάση την επιλεγμένη χρήση και το ποσό που εξοικονομεί. Μάλιστα, ο χρήστης μπορεί να κάνει απευθείας upload τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του για ανάλυση στο Skroutz ΜyBill
  • Ανάλογα με τη συσκευή που επιθυμεί – επιλέγοντας το smartphone ή το κινητό τηλέφωνο που θέλει να αποκτήσει, βλέπει τα προτεινόμενα προγράμματα ταξινομημένα αναλόγως με το πως διαμορφώνεται το κόστος της συσκευής ή με το τελικό ποσό του μηνιαίου παγίου

post-1-0-79684100-1352193125_thumb.jpg

 

Αφού συγκρίνει και εντοπίσει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει, ο χρήστης μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για το πακέτο που επιθυμεί απευθείας προς τον πάροχο ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες. Ανεξαρτήτως του τρόπου αναζήτησης, ο χρήστης μπορεί να δει τις αναλυτικές χρεώσεις για κάθε πρόγραμμα συμβολαίου, το ποσό εξοικονόμησης ή επιβάρυνσης κατά περίπτωση και το bonus του συμβολαίου, είτε με έκπτωση στο πάγιο, είτε με δωρεάν συσκευή. Επιπλέον, έχει στη διάθεσή του πλήθος φίλτρων για πιο στοχευμένη αναζήτηση, όπως επιλογή παρόχου, κλίμακα κόστους της συσκευής, το ύψος του μηνιαίου πάγιου και τη διάρκεια του συμβολαίου.

 

Η ιστοσελίδα του Skroutz MyBill ακολουθεί λιτή και απλή σχεδίαση με έμφαση στην υψηλή λειτουργικότητα, πιστή στη φιλοσοφία της μηχανής αναζήτησης του www.skroutz.gr, ενώ διαθέτει επίσης, responsive design για πιο άνετη πρόσβαση από όλες τις φορητές συσκευές. Τέλος, η ιστοσελίδα παρέχει διασύνδεση λογαριασμού με το Skroutz, ώστε οι χρήστες να αξιοποιούν το ήδη υπάρχουν προφίλ χρήστη για την πρόσβαση στην υπηρεσία του Skroutz MyBill.

 

post-1-0-38519900-1352193139_thumb.jpg

 

Σε μία περίοδο κατά την οποία η εξοικονόμηση χρημάτων από τους λογαριασμούς και η μείωση των πάγιων εξόδων αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για όλους μας, το Skroutz MyBill έρχεται να δώσει την έξυπνη λύση στις τηλεπικοινωνιακές μας ανάγκες. Πλέον, αναζητάτε και συγκρίνετε πιο ολοκληρωμένα και επιλέγετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, πάντα με την αξιοπιστία του www.skroutz.gr!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το κανονικό του app πότε θα φάει update? πχ το Nexus μου δεν είναι συμβατό μαζί του...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.