Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους,

οπως λεει και ο τιτλος θελω να παρω παπουτσια αδιαβροχα. για να ειμαι πιο συγκεκριμενος θα με βολευε να εχω ενα ζευγαρι αθλητικα, που ειναι ανετα στο πολυ περπατημα, τα οποια να εχουν μια σχετικη αδιαβροχοποιηση. δε σκοπευω να μπω σε κανενα ποταμι περιμενοντας να μεινω στεγνος, απλα επειδη θα ριξω πολυ περπατημα σε συνθηκες βροχης. καπου ειχα διαβασει για κατι μεμβρανες gore-tex η κατι τετοιο. απο την αλλη ξερω οτι υπαρχει η επιλογη των trekking παπουτσιων. ποια η γνωμη σας; ξερετε κανενα μαγαζι στα βορεια προαστια (αθηνα) που να εχει κατι οπως αυτο που ζηταω; περσυ ειχα παρει ενα ζευγαρι fila απο Intersport/foot locker (θε θυμαμαι απο ποιο) και καλα "αδιαβροχα" αλλα η παραμικρη σταγονα ποτιζε την καλτσα!!!μπαχαχαχαχ

ενα περιορισμο εχω μονο, στο κοστος. δε θα ηθελα να ειναι πανω απο 60 ευρω.

Δημοσ.

Goretex με 60 ευρώ δυσκολο να βρεις. Ψαξε λίγο στο ιντερνετ σε μαγαζια με ορειβατικα, κοιτα και στο αμαζον μηπως πετυχεις καμια προσφορα. Εχω σε χαμηλά αθλητικα για τρέξιμο σε βουνο ειναι κυρίως salomon με goretex και ειναι περιπου στο σχεδιο που θελεις. Τωρα αν δεν βρεις goretex σε αυτη τη τιμη κοιτα για αθλητικό που μπροστα ειναι κλειστό με δερμα και όχι υφασμα για να μην παιρνει μέσα νερό αν και δεν ειναι ευκολος ο συνδυασμός αφου συνηθως τα αθλητικά σχεδιάζονται για να "αναπνεει" το πόδι.

Δημοσ.

Η καλυτερη επιλογη ειναι αυτα που σου ειπαν.. salomon. Norh face κλπ με την ειδικη μεμβρανη gore tex. Εχει βγαλει και η nike κατι running με "shield"κατα της βροχηα αλλα δε ξερω ποσο αποτελεσματικα ειβαι. Τσεκαρε το παντως

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

αυτο το πραμμα το goretex ειναι η μοναδικη επιλογη σε αυτο που θελω ε; γιατι ειδα τιμες και σε nike και σε adidas, αλλα και σε salomon και ξεφευγουμε λιγακι!

οποτε συμπεραινω οτι τρωω ακυρο..;;;

Δημοσ.
Αυτά τα 2 δεν είναι και άσχημα (ούτε και πανέμορφα)!

http://www.gore-tex.com/product/salomon-xt-wings-2-gtx-shoe/1333972953898/

http://www.gore-tex.com/product/salomon-exit-2-gtx-shoe/1324239403453/

Δεν μπάζουν στη βροχή δηλαδη?

Για την ακρίβεια έβαλα όλο το πόδι μέσα στο νερό λιγο πριν το ύψος που τελειώνει το παπούτσι και δεν μπήκε σταγόνα νερό.. Μόνο από πάνω θα μπορούσε να μπει.

αυτο το πραμμα το goretex ειναι η μοναδικη επιλογη σε αυτο που θελω ε; γιατι ειδα τιμες και σε nike και σε adidas' date=' αλλα και σε salomon και ξεφευγουμε λιγακι!

οποτε συμπεραινω οτι τρωω ακυρο..;;;[/quote']

Το goretex είναι περισσότερο για βρεγμενο έδαφος κ όχι μόνο για απλή βροχή, λογικα και ένα απλό κλειστό παπούτσι μπροστά θα σου κάνει τη δουλεια αλλα άντε να βασιστεις στον πωλητή..

Δημοσ.
Αυτά τα 2 δεν είναι και άσχημα (ούτε και πανέμορφα)!

http://www.gore-tex.com/product/salomon-xt-wings-2-gtx-shoe/1333972953898/

http://www.gore-tex.com/product/salomon-exit-2-gtx-shoe/1324239403453/

Δεν μπάζουν στη βροχή δηλαδη?

Τα exit 2 τα εχω εδω και εναν χρονο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Δεν παιρνουν νερο με τιποτα και ειναι παρα πολυ ομορφα. Χαλαλι τα 100 που εσκασα.

Δημοσ.

βρηκα στο factory outlet κατι adidas GTX, με 90 ευρω ακριβως, αλλα δεν ειχαν νουμερο. φτου...

ΥΓ: σιγουρα ξεφευγουμε στην τιμη, αλλα κοιταζοντας σε puma, nike, adidas, fila, admiral, reebok, salomon, το φτηνοτερο ηταν τα 90 της adidas. running GTX. φανταζομαι οτι ο πατος τους θα ηταν πολυ ανετος, οπως σε κατι αλλα nike και fila που εχω.

ΥΓ: ισως ειμαι κακομαθημενος, αλλα φορωντας εδω και 10 χρονια nike εχω μαθει σε καλο παπουτσι. ανετο και μαλακο που δε με κουραζει οσο και να περπαταω. ειχα δοκιμασει fila και adidas και δε με βολεψαν τοσο πολυ. και μιλαμε για σχετικα φτηνα nike (max 70-80 ευρω). και χτες που δοκιμασα κατι αλλες μαρκες (πχ admiral) μου φανηκαν απιστευτα αβολα! τι να πω, ισως ειμαι κακομαθημενος.

Δημοσ.

Mην παρεις admiral ή New Ballance θα τα κλαις τα λεφτα σου και τα πόδια σου. Μονο για βολτα οι συγκεκριμένες μάρκες όπως και η Reeboc, Απο αυτές θα επελεγα nike ή adidas αν τα θελεις για τρεξιμο ή πολυ ανετο περπατημα αλλιως θα πηγαινα σε ορειβατικα, παντως πριν παρεις δες και σε μαγαζι με ορειβατικα, δεν ξερω καποιο καλο στην Αθηνα, γιατι φερνουν σιγουρα παπουτσια αδιαβροχα για τρεξιμο σε χωμα ή βουνο και μπορει να βρεις καποια αλλη καλη μαρκα και φθηνη, πριν το παρεις ομως ριξε και μια ματια στο ιντερνετ γιατι χαλαρα θα το βρεις ενα 20ρικο πιο κατω.

Δημοσ.

ΥΓ: ισως ειμαι κακομαθημενος, αλλα φορωντας εδω και 10 χρονια nike εχω μαθει σε καλο παπουτσι. ανετο και μαλακο που δε με κουραζει οσο και να περπαταω. ειχα δοκιμασει fila και adidas και δε με βολεψαν τοσο πολυ. και μιλαμε για σχετικα φτηνα nike (max 70-80 ευρω). και χτες που δοκιμασα κατι αλλες μαρκες (πχ admiral) μου φανηκαν απιστευτα αβολα! τι να πω, ισως ειμαι κακομαθημενος.

Ναι αλλά βάλε το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη, γιατί 60 ευρώ δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Διπλασίασε τα και το ξανασυζητάμε αν θέλεις σοβαρό αδιάβροχο παπούτσι με γκόρετεχ διαπνέων μενβράνες και διάφορα άλλα εξωτικά.

Αλλιώς

galotses.jpg

ή σακούλα του σουπερμάρκετ μέσα από τα υπάρχοντα παπούτσα.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πλεον εχω δει σε διαφορες μαρκες υλοποιησεις μεμβρανης TEX. Αλλο ΤΕΧ κι αλλο Gore-TEX?

Ειναι οντως η TEX τοσο καλη και αδιαβροχη οσο λενε;

Ποση αδιαβροχοποιηση μπορει να περιμενει κανεις απο tex? Δεν λεω οτι θα παω να περπατησω μες τη θαλασσα, αλλα να ξερω, σε προστατευει μονο απο νερο που πεφτει πανω στο παπουτσι, ή στην αναγκη αν βρεθεις σε καμια ξαφνικη νεροποντη με λιμνουλες παντου γυρω σου, θα μπορεις να περπατησεις ανετα μες τα νερα, κι ας ειναι μερος των παπουτσιων καλυμενο απο το νερο;

Δημοσ.

Ξερει κανεις για το αν κρατουν τα ποδια στεγανα, παπουτσια με επιστρωση tex, σε περιπτωση χιονοπτωσης;

Δεν εννοω φυσικα να βουτηχτει κανεις μες το χιονι, αλλα αν περπατας και χιονιζει (χωρις να το στρωνει), θα ειναι στεγνα τα ποδια, ή το χιονι δεν το αντιμετωπιζει καλα η tex επιστρωση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...