ifaist Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Μια ερωτηση κ εγω ! Δούλευα 8ωρο και επαιρνα 140.000 δρχ (τον βασικο δηλ). Τωρα λογο της καταστασης θα γινω 4ωρος και μπορει να δουλευω 1-2 ωρες υπερωρια. Ποιος θα ειναι ο μισθος μου , αν υποθεσουμε οτι δουλευω 4 + 2 ωρες καθημερινα ; Υ.Γ 1: Προχθες πληρωθηκαμε ! Ανοιξα τον "φακελο" και ειδα μεσα το κανουργιο δεκαχιλιαρο, αυτο με τον Παπανικολαου. Πολυ ωραιο. Υ.Γ 2: Το νημα ανοιξε το 12". Ειπα να το μεταφερω λιγο ακομα στο παρελθον. Εχω φουλαρει το Delorian. Υ.Γ 3: Οι αμοιβες με υπεργασιες , υπερωριες, Σαββατο, αν εισαι πενθημερος ή εξαημερος κτλ κτλ εχουν γινει πολυπλοκες. Check this out : https://www.kepea.gr/calc-oromisthio.php#
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, ifaist είπε Μια ερωτηση κ εγω ! Δούλευα 8ωρο και επαιρνα 140.000 δρχ (τον βασικο δηλ). Τωρα λογο της καταστασης θα γινω 4ωρος και μπορει να δουλευω 1-2 ωρες υπερωρια. Ποιος θα ειναι ο μισθος μου , αν υποθεσουμε οτι δουλευω 4 + 2 ωρες καθημερινα ; Υ.Γ 1: Προχθες πληρωθηκαμε ! Ανοιξα τον "φακελο" και ειδα μεσα το κανουργιο δεκαχιλιαρο, αυτο με τον Παπανικολαου. Πολυ ωραιο. Υ.Γ 2: Το νημα ανοιξε το 12". Ειπα να το μεταφερω λιγο ακομα στο παρελθον. Εχω φουλαρει το Delorian. Υ.Γ 3: Οι αμοιβες με υπεργασιες , υπερωριες, Σαββατο, αν εισαι πενθημερος ή εξαημερος κτλ κτλ εχουν γινει πολυπλοκες. Check this out : https://www.kepea.gr/calc-oromisthio.php# Το 2012 είχαμε ήδη ευρώ.
ifaist Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το 2012 είχαμε ήδη ευρώ. Ποτε δεν ειχαμε ευρω! Τουλαχιστον στην τσεπη μας. 😁
zen3gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα κα συγγνώμη για το pump. Προσπαθώ να βρω πόσα ένσημα (ημέρες ασφάλισης) αναλογούν σε 6ωρη 5ημερα εργασία. Από links από δω κι από εκεί, κατέληξα ότι διαιρείς το ημερομίσθιο με το 11.09 (που είναι σε αυτή την φάση το ημερομίσθιο για την πρώτη ασφαλιστική κλάση) και ο αριθμός αυτός είναι τα ένσημα κάθε μήνα. Στη διαίρεση βάζω το μικτό ποσό (για 6ωρο νομίζω είναι 550) ή το καθαρό (δηλαδή 550-(ποσό για τον ΕΦΚΑ)); Ευχαριστώ πολύ.
tsioulak Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, zen3gr είπε Καλημέρα κα συγγνώμη για το pump. Προσπαθώ να βρω πόσα ένσημα (ημέρες ασφάλισης) αναλογούν σε 6ωρη 5ημερα εργασία. Από links από δω κι από εκεί, κατέληξα ότι διαιρείς το ημερομίσθιο με το 11.09 (που είναι σε αυτή την φάση το ημερομίσθιο για την πρώτη ασφαλιστική κλάση) και ο αριθμός αυτός είναι τα ένσημα κάθε μήνα. Στη διαίρεση βάζω το μικτό ποσό (για 6ωρο νομίζω είναι 550) ή το καθαρό (δηλαδή 550-(ποσό για τον ΕΦΚΑ)); Ευχαριστώ πολύ. Γίνεται και έτσι αλλα υπάρχει πιο απλός και "μπακάλικος" τρόπος υπολογισμού: Αν σε δηλώνει για τουλάχιστον 2 ώρες απασχόληση την ημέρα τότε έχεις 1 μέρα ασφάλισης για κάθε μέρα που είσαι δηλωμένος ότι δουλεύεις (με μέγιστα υπολογίσιμα ένσημα είτε τα 25 το μήνα είτε τα 300 το έτος, δεν είμαι σίγουρος πιο από τα δύο ισχύει). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα