Sotosgl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ηταν καπου τον Δεκεμβριο που ειχα λαβει μερος σε εναν Internetικο διαγωνισμο της Gigabyte με δωρο μια GA-X58a-OC. Αφου εκανα το ερωτηματολογιο ωραια και καλα εδωσα τα Email μου στοιχεια κλπ δεν ειχα καμια ενημερωση οποτε λεω αλλος ενας διαγωνισμος στον κουβα. Σημερα λοιπον που εφτιαχνα τις ρυθμισεις του Facebook μου μιας και θα μετατραπει σε σελιδα για τα Streams μου απενεργοποιω το να μην λαμβανω μηνυματα απο αγνωστους που ειχα ενεργοποιησει για Spam Blocker και τσουπ 9/01/2012 και 15/01/2012 ενα αγνωστο ονομα μου λεει πες μου την διευθυνση σου εχεις κερδισει στην mobo.... Κοιταω το Profile του και ειναι Reviewer και οχι απλα ενας ακυρος Spammer. 1ο λαθος:Αντι να σταλει μηνυμα στο email μου παει στο FB.. 2o λαθος:Αντι να μου ερθει απο γνωστο αποστολεα π.χ. Την επισημη σελιδα της Gigabyte που ειμαι μελος μου ερχεται απο καποιον αγνωστο 3ο λαθος:Αντι να κανει και ενα Friend Request απλα στελνει μηνυματα αφου ειναι δεδομενο οτι δεν εχω ενεργοποιησει την επιλογη να μην παιρνω email απο αγνωστους.. Τεσπα επικοινωνησα με email με την Gigabyte και περιμενουμε εξελιξεις. To αστειο ειναι οτι και η mobo μου και η GPU μου ειναι Gigabyte (990fx ud3&6670) για να δουμε...
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Και τι έκαναν 10 μήνες; Δεν την έδωσαν κάπου; Περίμεναν να το διαβάσεις;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 lol owned...
Sotosgl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Λογικα ναι αλλα απο την στιγμη που δεν υπηρχε σωστη διαδικασια ενημερωσης απο την μερια τους εγω τι φταιω; Απλα postaρα για να δουμε πως θα διαχειριστουν αυτο θεμα που δημιουργηθηκε και προς γνωση και συμμορφωση lol owned... Σε μισω!
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Με ποια λογική πήγε στο μαποβιβλίο το μήνυμα;
Sotosgl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Επαιρνες μια εξτρα συμμετοχη με Like ή κοινοποιηση αν θυμαμαι καλα. Με ποια λογικη μου εστειλε ο ενας αγνωστος ειναι το θεμα. Και αν ηταν κατασκοπος και ηθελε να μαθει που μενω για να μου φυτεψει ναρκωτικα,να με σκοτωσει,να μου καψει το βιντεο,να μου φαει τις σοκολατες;
Sotosgl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Τελικα η Gigabyte ειναι πολυ μπροστα! Αφου εστειλα email στα κεντρικα και Ελλαδος και εξω εξηγωντας την κατασταση,πριν λιγο ελαβα email απο τον Country Manager (Spiro G.) που μου ζητουσε την διευθυνση για να αποσταλει το δωρο μου.. Πραγματικα επεσα απο τα συννεφα εδω σε μαγαζι που αγοραζεις κατι στελνεις email και σε γραφουν κανονικα (Προσφατη εμπειρια με το U) και πραγματικα μπραβο τους. Εκανα και μια αποπειρα μηπως και αλλαζει το δωρο μιας και αφου καθυστερησε τοσο,αγορασα την GA 990FXA UD3 και ειμαι υπερευχαριστημενος και ειμαι στην αναμονη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 καλά σου έκατσε κουφαλίτσα κρίμα που είναι Χ58 όμως
Sotosgl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ε γιαυτο ζητησα αν γινεται αντικατασταση του δωρου :/ Αν ηταν τον Ιανουαριο οκ κατι θα εβρισκα,τωρα δεν πουλανε καν 1366 Cpus Οποτε καμια μεταχειρισμένη ή πουλημα σε κανεναν enthousiast σε τιμη σκοτωμα. Δωρο αδωρο δηλαδη Μια GPU ομως δεν θα χαλαγε... EDIT Ακυρο τα δωρα ειναι προκαθορισμενα οποτε θα μου ερθει η mobo. Threash κινητοποιησε τις ακρες σου να φυγει γρηγορα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 που να φύγει, δυστυχώς είναι παλιά και θα πάει για σκότωμα...
Sotosgl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ναι γαμωτο.. Εστειλα παλι στα κεντρικα της Giga εξηγωντας τους οτι δυσκολα βρισκεις επεξεργαστες για 1366 και αφου ηρθε με 10 μηνες καθυστερηση την κανει αχρηστη για εμενα πετωντας το μπαλακι παλι σε αυτους και τον διαγωνισμο τους. Περιμενω απαντηση απο Κορεα λοιπον μιας και η Giga Ελλαδος ισως δεν εχει την δυνατοτητα να αλλαξει το δωρο. Και καλοεβλεπα μια αναβαθμιση σε Nvidia μερια... Τωρα βεβαια αν δω οτι το δωρο ειναι ανοιγμενο θα εχουμε αλλα μιας και δεν νομιζω να το ειχαν κρατησει σε κανενα ραφι τοσους μηνες
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Και τι θα τους πεις, μου κάνατε δώρο μεταχειρισμένη μητρική; :Ρ Εδώ άλλες φορές την πληρώνεις και άκρη δε βγάζεις, τώρα που 'ναι δώρο;
Sotosgl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Προβλημα τους. Εχεις δει διαγωνισμο να λεει: ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ RMA/REFURBISHED (ελαφρά μεταχειρισμένο χωρίς Backplate) ; Τεσπα υπομονη μεχρι την Δευτερα και μεχρι να μου απαντησει ο Κορεατης Αλλωστε στις αλλες περιπτωσεις που περιγραφεις δεν ειναι ευθυνη της Gigabyte αλλα του κουτοπονηρου Eshop/Plaisio/Public/younameit που βγαζει απο την μυγα ξυγκι.
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Νταξ ναι, για ολόκληρη Gigabyte δεν είναι τίποτα μια μητρική, απλά επειδή μιλάμε για δώρο από διαγωνισμό (απ' το πουθενά δηλαδή), δεν ξέρω τι μπορεί να σου απαντούσαν αν τους έστελνες mail κράζοντάς τους που σου έστειλαν used μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα