Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...δικός σου δεν είπες είναι ο δίσκος; Αντί ν' αγχώνεται ο άλλος, αγχώνεσαι εσύ...; Χμ και τεσπα...

Όσο για το αν μπορείς να κάνεις "κάτι άλλο" : διάβασε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/243211-τα-έχασα-όλα-hard-disk-data-recovery/page__st__30 κι ακολούθα οδηγίες. Αν δεν γίνεται τίποτα, το μόνο που μένει για τον δίσκο (υποθέτω ότι δεν ενδιαφέρουν τ' αρχεία), είναι να δοκιμάσεις ένα low level format με το LLF Tool (δωρεάν είναι ΚΑΙ αυτό). Προσοχή να φορμάρεις τον σωστό δίσκο, γιατί μετά δεν υπάρχει γυρισμός για τ' αρχεία του δίσκου που θα φορμαριστεί. Αν αποτύχει και αυτό, μόνο το άνοιγμα που λέγαμε, για αν δεις αν τουλάχιστον σώζεται ο σκληρός, και αν σώζεται, αγοράζεις μια θήκη με περίπου 10€, αν είναι να συνεχίσει να χρησιμοποιείται απαραίτητα ως εξωτερικός.

Κάτι άλλο, να πω προκαταβολικά πως ΔΕΝ παίζει. Κατηγορηματικότατα, για να μη ρωτάς. Όχι για να μην κουράζεις, αλλά για να μην "ελπίζεις".

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα κανω ολα αυτα και σας λεω πως παει. Να ρωτησω, παιζει να ειχε καποιο αρχειο μεσα ο δισκος σημαντικο για τη λειτουργια του και οταν εσβηνα τα αρχεια μου να το εσβησα και αυτο?

Δημοσ.

για πες μου λιγο, ειμαι σε αυτο το βημα "8. Πάμε απο την αρχή απλά τώρα θα επιλέξουμε το Analyseκαι enter, 7.JPG

στην επόμενη οθόνη πάλι enter." αλα δε βλεπω analyse. μονο τις επιλογες cylinders, heads, sectors, sector size, ok. τι κανω?

οκ το βρηκα, τωρα στο περιμενε και προβλεπω να παιρνει πολυ!

δεν ξερω αν ειναι οκ, στο analyze cylinder ειναι 15 λεπτα στο 1%

Δημοσ.

το πρωι μου κολλησε και δεν εβρισκε και sectors.

ειπα να κανω το low format πως το πες ειναι εδω και 6 ωρες στο 5%... εχει κανει πολλα Format error occurred at offset

Δημοσ.

...που σημαίνει ότι δίσκος πάπαλα - εκτός κι αν όταν τον βγάλεις από τη θήκη παίξει κάτι . Που δε νομίζω, αλλά.

Δημοσ.

αυτο σημαινει σιγουρα ε?

αυτο που λες με την θηκη τι ειναι ακριβως? πως θα μπορουσε να φταιει η θηκη? Αν απλα τον βγαλω αλλα και παλι τον συνδεσω σαν εξωτερικο?

Δημοσ.

Όχι, αν τον βγάλεις και να τον συνδέσεις σαν εσωτερικό.

Αφού ένας εξωτερικός δίσκος στην ουσία είναι εσωτερικός μέσα σε θήκη, τίποτ' άλλο. Κι εσύ μπορείς να κάνεις εξωτερικό έναν εσωτερικό, βάζοντάς τον σε μια θήκη.

Δημοσ.

...για να ψιλοδιευκρινίσω αυτό που είπε ο Φάνης, βαλ' τον πρώτα εσωτερικά να δεις τί παίζει, και πες μας, και αναλόγως τί θα παίξει σου λέμε και παίρνεις άλλη θήκη.

Όσο για την υπάρχουσα, μπορεί να έχει πρόβλημα, μαν. Δεν είναι απλά ένα κουτί, αλλά έχει disk controller (πλακέτες και τσιπάκια και κονέκτορες και καλώδια που συνδέεται ο δίσκος. Κάτι μπορεί να ξεκούμπωσε, να ζαμακώθηκε, να ψόφησε. ΔΕΝ το θεωρώ το πιθανότερο στην περίπτωση, αλλά αξίζει να το τσεκάρεις, συνδέοντας σκέτο τον σκληρό εσωτερικά σε πισί).

Δημοσ.

απλα νομιζα οτι θηκη εννοουσατε απλα το γυρω γυρω αλλα εννοειται και το μερος που συνδεονται τα καλωδια του. λαθος μου. μονο αυτο μενει μαλλον

τωρα μου βγαζει οτι ειναι unallocated... και δεν τον αναγνωριζει καν στο my computer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...