dkoum Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα εχω αγορασει domain name εχω τα στοιχεια οπως domain name ,name server εχω και static ip address εχω λειτουργικο συστημα windows server 2008 r2 θελω να σηκωσω web server μπορειτε να μου πειτε την διαδικασια πως γινεται ?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Τι θεμα θα εχει το σιτε, το σιτε υπάρχει και απλα θέλεις να το "σηκωσεις"
dkoum Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 πως θα ρυθμισω το wamp server για να δω το site sto ιντερνετ ;
ipduh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 για αρχή πήγαινε στον καταχωρητή σου και ρυθμισε τις εγγραφες Α για onomasou.gr και www.onomasou.gr να δείχνουν την στατική IP σου. πχ εκει που λέει 192.0.43.10 για το example.com http://ipduh.com/el/dns/?example.com όταν η δική σου στατική IP θα φαίνεται αντί της 192.0.43.10 στο dns το όνομα θα δείχνει το server σου και θα πρέπει να κατεβάσεις και να ρυθμίσεις τον apache στα windows ( wamp ) ή να ρυθμισεις τον IIS ... ψάξε για το ανάλογο how-to στο Διαδίκτυο
dkoum Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 στο site που μου εδωσες το βρικε κανονικα το ονομα , το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να φτιαχω το host file και να ρυθμισω τον apache για να δω το site
ipduh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 οταν βάζεις μονο την IP χτυπάς το μηχανημά σου? έχεις κανεις forward την 80 στο nat-router σου ?
dkoum Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 προς το παρον εντοπισα το προβλημα στον nameserver
ipduh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 ποιον nameserver? του καταχωρητή σου? με το http://ipduh.com/dns/trace μπορεις να καταλάβεις ποιος nameserver φταιει ... Ομως, δεν χρειαζεται να τρεξεις nameserver στον server σου εάν ρυθμισεις τις εγγραφες A όπως σου είπα παραπανω στον καταχωρητή σου ... πες μου το όνομα σου να σου πω τι τρέχει στο dns ... ή στείλε μου ενα ΠΜ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα