Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια με μια σελίδα που ανοίγει κατά διαστήματα στον firefox. Δεν είναι απο τα παράθυρα που πετάγονται αλλά ανοίγει κανονικά σε νέα καρτέλα. Καθάρισα με ccleaner αλλά πάλι τα ίδια. Εδώ είναι ένα σκρινσοτ (http://i1167.photobucket.com/albums/q629/cannibal12012/selida2.jpg) Αν γίνεται πως να καταλάβω πως κόλησε αυτό γιατι δεν μπορω να υποπτευθώ κάποια σελίδα απο αυτές που μπαίνω. Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Απενεργοποιησε ολα τα add-ons που εχεις.

https://addons.mozil...ker/?src=search Κατεβαζεις και μας λες αποτελεσματα. (εννοειται πως το ενεργοποιείς κι ολας)

Μου λέει πως "Δεν διατίθεται για τον Firefox 16.0"

edit: έβαλα την updated έκδοση. Τώρα πως το βάζω να σκανάρει;

Δημοσ.

διαφημιση δεν ειναι;;;

βαλε το adblock να σου μπλοκαρει οτι διαφημιση πεταγετε να τελειωνεις..

ακομα και σε παραθυρο καινουργιο να παρει να ανοιξει,θα την κλεισει.

Δημοσ.

διαφημιση δεν ειναι;;;

βαλε το adblock να σου μπλοκαρει οτι διαφημιση πεταγετε να τελειωνεις..

ακομα και σε παραθυρο καινουργιο να παρει να ανοιξει,θα την κλεισει.

το ιδιο προβλημα και εγω παιδες απο σημερα το απογευμα...... το adblock το εχω αλλα δεν σταματαει την διαφημιση η οποια ανοιγει σε καινουργια καρτελα οχι σε νεο παραθυρο.

προσπαθησα να μπλοκαρω την διευθυνση αλλα δεν καταφερα κατι.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής δεν ξανάγινε αλλά θα δούμε παρακάτω. Πάντως για να γίνεται και μετά απο καθάρισμα είναι κάτι σαν μόλυνση που παραμένει.

το ιδιο προβλημα και εγω παιδες απο σημερα το απογευμα...... το adblock το εχω αλλα δεν σταματαει την διαφημιση η οποια ανοιγει σε καινουργια καρτελα οχι σε νεο παραθυρο.

προσπαθησα να μπλοκαρω την διευθυνση αλλα δεν καταφερα κατι.

Είναι η ίδια με αυτή που εμφανίζεται σε εμένα; έχει screenshot στο πρώτο ποστ.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής δεν ξανάγινε αλλά θα δούμε παρακάτω. Πάντως για να γίνεται και μετά απο καθάρισμα είναι κάτι σαν μόλυνση που παραμένει.

Είναι η ίδια με αυτή που εμφανίζεται σε εμένα; έχει screenshot στο πρώτο ποστ.

ειναι η ιδια ναι...

εμενα μου ανοιγει το mozilla μονο του και ανοιγει και καρτελες ανα 2-3 δευτ. παλι μονο του.

Δημοσ.

Κάνε καθάρισμα με ccleaner και βάλε το addon που λέει στο 2ο ποστ. Σε εμένα δεν εμφανίστηκε ξανά. Και αν συνεχίζει δοκίμασε και τα άλλα που λένε τα παιδιά.

Δημοσ.

παιδια εγω ετρεξα πολλα προγραμματακια καθαρισμου αλλα δεν εκαναν τιποτα και ετσι σημερα το πρωι εκανα επαναφορα συστηματος 2 μερες πισω και απο οτι φαινεται λυθηκε το προβλημα.

Δημοσ.

Αν θες δοκίμασε και αυτό. Έναρξη > Εκτέλεση και γράφεις %appdata% και σβήνεις τον φάκελο Mozilla. Αλλά θα χαθούν όλα. Και οι σελιδοδείκτες και το ιστορικό και οι αποθηκευμένοι κωδικοί και όλα. Θα είναι όπως όταν έβαλες τον firefox για πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει αλλά μπορείς να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Αν θες δοκίμασε και αυτό. Έναρξη > Εκτέλεση και γράφεις %appdata% και σβήνεις τον φάκελο Mozilla. Αλλά θα χαθούν όλα. Και οι σελιδοδείκτες και το ιστορικό και οι αποθηκευμένοι κωδικοί και όλα. Θα είναι όπως όταν έβαλες τον firefox για πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει αλλά μπορείς να δοκιμάσεις.

μετα απο αυτο εγινε χειροτερα ο mozilla χαχαχα. ανοιγει συνεχεια τωρα καρτελες ασταματητα. μου φαινεται θα παει απο κει που ηρθε!!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να σου πω. Αλλά και να κάνεις φορματ για τέτοιο λόγο... Μπορεί να ξανασυμβει αμέσως μετά αφού δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό. Εγώ έχω XP. Ίσως γι' αυτό δεν επέμενε σε μένα τόσο πολύ. Αν με άλλον browser δεν το κάνει αυτό τότε μικρό το κακό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...