CoOliO Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους...Θα ήθελα να σας πω σχετικά με την εμπειρία μου (5 μήνες) στο δίκτυο της wind..Σαν download δεν μπορώ να πω πως έχω πρόβλημα..Το πρόβλημα μου είναι αλλού!!!Ενώ πχ πάω να φορτώσω κάποια σελίδα δεν την φορτώνει και είναι σαν να μην έχω internet ενώ τα λαμπάκια δουλεύουν σωστά και στη γραμμή εργασιών φαίνομαι συνδεδεμένος!!Αυτό το πρόβλημα δεν το είχα ποτέ στον οτε..Από την υποστήριξη μου είπαν να κλείσω το antivirus για το firewall να δοκιμάσω άλλο περιηγητή και να καθαρίσω cookies κλπ..
george9494 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα και σε εσένα φιλε, στο ξεκίνησε απότομα αυτό?
CoOliO Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Όχι δεν θα το έλεγα..Επειδή η wind δουλεύει και διαφορετικές τάσεις με αυτές του ΟΤΕ αναγκάστηκα να βγάλω από τα 3 σταθερά που είχα το 1..
george9494 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ισως σου φανει χαζω αλλα κοιταξες μηπως φταιει ο browser?
CoOliO Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δεν το δοκίμασα σε άλλον..Είμαι με το chrome αλλά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό!!
george9494 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Για κοιταξε (αμα δεν σου ειναι κοπος). Μπορει να ειναι και ο κρομ, ποτε δεν ξερεις.
Antwni Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ενώ πχ πάω να φορτώσω κάποια σελίδα δεν την φορτώνει και είναι σαν να μην έχω internet ενώ τα λαμπάκια δουλεύουν σωστά και στη γραμμή εργασιών φαίνομαι συνδεδεμένος Και για να επανέλθει κάνεις restart το router? Και έγινε αυτό μόλις έβαλες wind ή μετά απο κάποιο διάστημα?? Τέλος πότε γίνεται αυτό??
kadaka80 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 εχεις το ΖΤΕ ? βεβαιώσου πως εχεις το τελευταιο firmware περασμενο Αν εχεις και αλλο ρουτερ , δοκιμασε το Πάντα με ethernet ελεγχουμε Αν δουλευει torrent client στο background κλειστο, και τελος βαλε καρφωτα dns (δοκιμασε -- 62.169.194.97 και .48)
CoOliO Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Το πρόβλημα λύθηκε..Όσο περίεργο και αν φαίνεται ήταν o chrome που μου έκανε την ζημιά..Έβαλα firefox και ηρέμισα!Δεν έχω το παραμικρό και όλα φορτώνουν σωστά..Από που θα ψάξω για το τελευταίο firmwire?Το μόνο που παρατήρησα είναι πως όταν κατεβάζω torrent χωρίς και να έχω full ταχύτητα μου κάνει νάζια στην ανανέωση σελιδών..Μόλις κλείσω το torrent άψογο όπως πριν!
kadaka80 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 θα ρυθμισεις το upload limit του torrent client καπου στο 75 - 50% του μεγιστου upload της γραμμης σου (αν ειναι φυσιολογικη κοντα στα 1024 , βαλε 50 kbps και πειραματισου λιγο μεχρι να μην εχεις προβληματα στο web) Για firmware update στο ΖΤΕ δες εδω ---> http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/statheri-internet/parehomenos-exoplismos/anavathmisi-logismikou-router-zte/ 1
Antwni Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 θα ρυθμισεις το upload limit του torrent client καπου στο 75 - 50% του μεγιστου upload της γραμμης σου (αν ειναι φυσιολογικη κοντα στα 1024 , βαλε 50 kbps και πειραματισου λιγο μεχρι να μην εχεις προβληματα στο web) Για firmware update στο ΖΤΕ δες εδω ---> http://www.wind.com....kou-router-zte/ έλα ρε φίλε και έψαχνα για update στο zte του ΟΤΕ!!! thnx!!!
CoOliO Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα είναι πως το έχω βάζει ενώ παράλληλα κατεβάζω η και χωρίς να κατεβάζω το όριο να είναι 1kb/s.....Όσο για την αναβάθμιση του router έγινε και ιδού τα αποτελέσματα.. Link Status Connected Rate (Up/Down) 1020/13430 kbps Noise Margin (Up/Down) 14.1/9 dB Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 11.6/16.8 dB Output Power (Up/Down) 12.4/19.4 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 1180/14420 kbps Interleave depth 8 Annex Type AnnexA CRC errors 0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα