xpapias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι το πλάισιο έχει γενικά καλές τιμές, σε σχέση με τις γνωστές αλυσίδες (δεν αναφέρομαι σε ηλεκτρ. καταστήματα). Ίσως γι'αυτό να μην κάνουν εκπτώσεις. Εχω πάει σε άλλη γνωστή αλυσίδα δύο φορές, αναφέροντας την τιμή του πλαισίου (πχ "Ναι 800Ε. Αλλά στο Πλαίσιο μου το δίνουν 760Ε"). Και ως δια μαγείας η τιμή πέφτει! Αυτό στο Mall οπού υπάρχουν πολλές αλυσίδες και ανταγωνισμός. Οπότε, ναι, το παζάρεμα δουλεύει σε αρκετές περιπτώσεις.
kage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 ειτε το παρετε με πιστωτικη ειτε με δοσεις το μαγαζι θα τα παρει ολα μπροστα.. το να μπουν και να δουν απο κωτσοβολο οτι στο πλαισιο το χουν τοσο γινεται.αλλα να το παρεις με κανα 300ε κατω γιατι τα χεις στο χερι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν γινεται. την οθονη την βρηκες τελικα -40ευρω ή -340ευρω?
KilliK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Το αυτο και να χρησιμοποιειτε σαν διαπραγματευτικο οπλο το "μετρητοις" προβαλοντας συχνα πυκνα το οτι αν δεν κανουν καλυτερη τιμη πατε σε αλλο μαγαζι να αγορασετε. Οταν ακουν μετρητοις, συνηθως δεν σε αφηνουν να φυγεις ευκολα. Μονο το πλαισιο καταφερε σε 1000 ευρω μετρητοις σε καιρο κρισης να μου πει με την μια οτι δεν δεχονται κανενα παζαρεμα. Σηκωθηκα κι εφυγα εκει που ημουν ετοιμος να ψωνισω και μεινανε με την απορια να σκεφτονται αν κανανε καλα ή μαλακια που χασανε ζεστο και σπαρταριστο 1000ρικο απτο ταμειο τους. Οπως και να εχει οταν θα πατε να παζαρεψετε κατι, πρεπει να ειστε ενημερωμενοι για τις τιμες που παιζουν τριγυρω στο ιδιο ή σε αντιστοιχο προιον, ωστε να ξερετε τι τιμη επιδιωκετε. Κι απο μενα στο πλαισιο παντα εχασαν 2300 ευρω προσφατως ..... Αφορουσε αγορα μιας samsung 8000 55" .... ζητουσε ακατεβατα 2600 με δωρο ταμπλετ και πηρε τα τρια μου Τελικα γλυτωσα και 40 ευρω ακομη απο αλλου !!!!!!! 1000e? 2300? ψιλικατζιδικα πραματα. γνωστος μου πηγε να αγορασει ενα μαγαζι, με ζεστο,κολαριστο χρημα. Ο ιδιοκτητς το πουλαγε 150.000 ευρω. Κοιτα να δεις του λεει ο δικος μου, εγω το χρημα το εχω μαζι μου, θα το παρεις μετρητοις. Αλλα θελω να μου κανεις μια καλυτερη προσφορα απο τα 150κ που ζητας. Αφου ειναι ετσι, του λεει ο ιδιοκτητης, αντε να σου κοψω 50 ευρω. Οπως ηταν ο φιλος μου, σηκωθηκε και εφυγε. Απο τοτε εχουν περασει 5 χρονια και το μαγαζι παραμενει απουλητο. μαλλον η εκπτωση των 50ε δεν εχει συγκινησει κανεναν υποψηφιο αγοραστη μεχρι τωρα. 2
D_N_A Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μιας που αναφέρθηκε, στο πλαίσιο τις εκπτώσεις που έχουν online τις κάνουν και στο κατάστημα (άμα το ζητήσεις φυσικά) Δεν έχω πετύχει και καμιά σουπερ έκπτωση online. Ολα κάτι 4 ευρω κάτω, 2 ευρώ κάτω, 6 ευρώ κάτω είναι
kostas_dr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Η Επιτομή της νοοτροπίας που μας έφερε εδώ που βρισκόμαστε! Αναφέρομαι στην περίπτωση που είπε ο KilliK.
deesnider Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 1000e? 2300? ψιλικατζιδικα πραματα. γνωστος μου πηγε να αγορασει ενα μαγαζι, με ζεστο,κολαριστο χρημα. Ο ιδιοκτητς το πουλαγε 150.000 ευρω. Κοιτα να δεις του λεει ο δικος μου, εγω το χρημα το εχω μαζι μου, θα το παρεις μετρητοις. Αλλα θελω να μου κανεις μια καλυτερη προσφορα απο τα 150κ που ζητας. Αφου ειναι ετσι, του λεει ο ιδιοκτητης, αντε να σου κοψω 50 ευρω. Οπως ηταν ο φιλος μου, σηκωθηκε και εφυγε. Απο τοτε εχουν περασει 5 χρονια και το μαγαζι παραμενει απουλητο. μαλλον η εκπτωση των 50ε δεν εχει συγκινησει κανεναν υποψηφιο αγοραστη μεχρι τωρα. Συνέβη όντως αυτό;;; :shock:
KilliK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 γιεπ. 50 ευρω. βεβαια και αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αλλο περιστατικο με τυπο που κερδισε ενα εκατομμυριο ευρω στο λαχειο και τον λαχειοπωλη που του το πουλησε, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα