Προς το περιεχόμενο

Western Digital Elements 1.5TB External HD - 65€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος εχει Η/Υ με usb 3.0 ειναι κριμα για καποια ευρω να παει σε 2.0. Βεβαια η τσεπη του καθενα εχει τον τελικο λογο.

Δημοσ.

παραγγειλε κανεις;

από όταν έκανα το post είχε 3 διαθέσημα κομμάτια και ακόμα 3 έχει, μου φαίνεται ότι είναι μούφα η διαθεσιμότητα που δίχνει

Δημοσ.

Παιδια γινεται να τον παρω για εσωτερικο ; Ξερεται αν γινεται αυτο ; να ανοιξω δηλαδη το κουτι και να παρω τον σκληρο ;

7200 rpm ειναι ;

Δημοσ.

παραγγειλε κανεις;

από όταν έκανα το post είχε 3 διαθέσημα κομμάτια και ακόμα 3 έχει, μου φαίνεται ότι είναι μούφα η διαθεσιμότητα που δίχνει

post-146708-0-20981900-1352879486_thumb.png

Αυτό βλέπεις που λέει 3 new ;;

Είναι 3 καταστήματα κι όχι 3 τεμάχια

Παιδια γινεται να τον παρω για εσωτερικο ; Ξερεται αν γινεται αυτο ; να ανοιξω δηλαδη το κουτι και να παρω τον σκληρο ;

7200 rpm ειναι ;

Μπορείς αλλά χάνεις την εγγύηση και κατά 80% ( κατα τη γνώμη μου )είναι 5400rpm

Δημοσ.
Εγώ παράγγειλα αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση για την πρόοδο.. χμ...

στο estimated dispatch δε σου βγαζει ημερομηνια;

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση για την πρόοδο.. χμ...

Ειναι μερες που παρηγγειλες δηλαδη;

Αν οχι, και εννοεις οτι την παρηγγειλες χθες-σημερα τι ενημερωση να εχεις και για ποια προοδο; Αυριο-μεθαυριο που θα φυγει θα σου ερθει email με το dispatch. ;) Σε καμια δεκαρια (πανω-κατω) ημερες θα ειναι στα χερια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως που παρήγγειλα (στη μία τα μεσάνυχτα) τον transcend που πρότεινε ένας φίλος παραπάνω, χθες το βρδυ μου ήρθε email επιβεβαίωσης και πιθανή ημέρα αποστολής για αύριο, και κατά τις 12 σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε νέο μήνυμα ότι η αποστολή έγινε και πιθανή ημέρα παράδοσης στις 21 Νοεμβρίου.

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβο τον πηρες, επαιρνες 1tb με τα ιδια λεφτα... Εγγυηση θα εχεις φανταζομαι (εκτος αν ειναι μαιμου) αλλα θα πρεπει να πληρωνεις μεταφορικα αν τυχει κατι.

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους μολις αγορασα αυτον τον δισκο θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν θα εχω εγγυηση κανονικα ευχαριστω!!!

Μπορεις να μου πεις απο που?Και τον ακυρωνω επι τοπου στειλε μου λινκ....

Σε ποιον απο τους 2 να στειλω το pm; :lol: Εισαι on με τον δευτερο λογαριασμο σου τωρα, θα στειλω στον Στεφανο λοιπον!

• Like 4
Δημοσ.

lol στειλε εδω!!!

Σε ποιον απο τους 2 να στειλω το pm; :lol: Εισαι on με τον δευτερο λογαριασμο σου τωρα, θα στειλω στον Στεφανο λοιπον!

Σευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...