BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Αυτος ο πλουτος των επιχειρηματων σας με εχει αφησει αναυδο που τα βρισκετε ρε μπαγασηδες! Δεν γνώριζω να σας απαντήσω αυτή τη στιγμή. Ίσως όταν γυρίσουν και οι υπόλοιποι. Εγώ είμαι απλά αυτός που πατάει τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο. Παρ'όλα αυτά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας απευθύνεστε στον πληθυντικό μιας και όπως καταλάβατε δεν είμαστε μόνο ένα άτομο πίσω από αυτόν τον λογαριασμό αλλά μια ολόκληρη συντακτική ομάδα. Σας ευχαριστούμε και πάλι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Απελυσαν κανεναν τελικα ή 16 σελιδες πηγαν παλι τσαμπα (μαζι με μερικες 1000δες σελιδες "αντιδρασεων" κατα το παρελθον που ολο απελυαν κι ακομα περιμενουμε).
pournaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Απελυσαν κανεναν τελικα ή 16 σελιδες πηγαν παλι τσαμπα (μαζι με μερικες 1000δες σελιδες "αντιδρασεων" κατα το παρελθον που ολο απελυαν κι ακομα περιμενουμε). Σημερα ηταν η καταληκτικη ημερομηνια που ειχε ζητησει το υπουργειο τις λιστες. Ειδωμεν.
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Απελυσαν κανεναν τελικα ή 16 σελιδες πηγαν παλι τσαμπα (μαζι με μερικες 1000δες σελιδες "αντιδρασεων" κατα το παρελθον που ολο απελυαν κι ακομα περιμενουμε). Σιγα μην απολυσουν τις ιερες αγελαδες του Ελλαδισταν Sent from my iPhone using Insomnia 1
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εκτος αν εχεις παρανοησει και θες να συγκρινουμε την Αγγλια σε επιπεδο ζωης σε σχεση με οποιαδηποτε χωρα του "παλαι ποτε". Ποιος έχει παρανοήσει ρε μαν, έχεις ιδέα τι έκανε η Θάτσερ στην Αγγλία; Φάση, τα πετάτε στη τύχη αυτά ή σας ξεφεύγουν; Αν ισχύει το δεύτερο, χαίρομαι λίγο γιατί καταλαβαίνω με ποιους προσπαθώ να συννενοηθώ.
deesnider Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ενα συνδικαλιστακο να κανει λιγο ντορο γιαυτους που πεινανε τωρα ποιος θα μας τον δανεισει? Θέλω: - ένα χιλιαρικάκι τη βδομάδα, ε; και πενθήμερο με το ρεπό μέσα - Πληρωμένα σπίτι, αμάξι, computer, internet, smartphone, tablet, home cinema με projector, ελευθέρας σε είσοδο, ποτά, ξηροκάρπια, lap/prive dance, στο τοπικό στριπτιζάδικο και γκόμενα κατά προτίμηση Ισπανίδα, αλλά τα βρίσκουμε... - Δέσμευση προστατευόμενη από ποινική ρήτρα, ότι για όσο καιρό πεινάνε, θα είμαι ο αποκλειστικός τους συνδικαλιστής και αντίστοιχη δεύσμευση, ότι δε θα σταματήσουν να πεινάνε, άμα δεν το πω εγώ, καθότι δεν είναι καιροί οι τρέχοντες για να μένουμε άνεργοι Πού ακριβώς έρχομαι και πότε; αυτονόητο, αλλά το liar jet πλερωμέ από εσάς Και το αγχος μερικων για τους 1000-2000 ΔΥ που πιθανως απολυθουν συνεχιζεται, οταν ο ΙΤ μετραει αντιστοιχο 6ψηφιο νουμερο απολυμενων τα τελευταια χρονια. Επαναστατοφαντασμενος σου λεει μετα. Εσένα δε σου 'χω πει να μη μιλάς πολύ, ρε; Άντε, γιατί ψήνομαι να γνωρίσω την Κύπρο ούτως ή άλλως, εδώ και καιρό. Μη με φτιάν'ς και ΄ξηγηθώ mix, τουρισμό με head hunting... Οχι, κι εγω το πιστευω αυτο, αφου ολα τα μεγαλα οικονομικα μυαλα κοντευουν να με πεισουν οτι οσο αυξανουν οι δ.υ. αυξανει η καταναλωση... Καρέκλαι γραφείου (δύο ανά άτομο: μία για τον κώλο και μία για ακουμπιστήρι ποδιών), καλαμάκια, τσιγάρα, μπαλώματα για τον καβάλο του μπλουτζή, όλο και κάνα ζάρι από το τάβλι που θα την κάνει για καμιά χαραμάδα, μυγοσκοτώστρες... ...αυτά τι είναι; Φύκια; Δεν είναι κατανάλωση; Μάθανε τώρα κι οι Αρτινοί από οικονομία... ...βάλεναμπαλανταϊγαμωτημπουταναμουμεσαμηγαμησωκαναμπούστη...
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ποιος έχει παρανοήσει ρε μαν' date=' έχεις ιδέα τι έκανε η Θάτσερ στην Αγγλία; Φάση, τα πετάτε στη τύχη αυτά ή σας ξεφεύγουν; Αν ισχύει το δεύτερο, χαίρομαι λίγο γιατί καταλαβαίνω με ποιους προσπαθώ να συννενοηθώ.[/quote'] Οχι δεν εχω ιδεα εγω που εζησα 6 χρονια εκει και εχεις εσυ που τα φανταζεσαι ή τα διαβασες στην αυγη.Και αλλη φορα να σχολιαζεις αυτα που λεω οχι οτι νομιζεις πως σε συμφερει. Θα συγκρινεις τωρα το επιπεδο ζωης της Α γγλιας με μιας οποιαδηποτε χωρας του πρωην ανατολικου ή οχι; Αλλα ζηταω και εγω πολλα τωρα ε; Sent from my iPhone using Insomnia 1
BaLsAmoMenos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Άντε πάλι με τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Δεν είναι αναγκή να είμαστε κομουνιστές για να κατακρίνουμε την Θάτσερ και τον νεοφιλελευθερισμό. Ούτε να διαβάζουμε την Αυγή. Μα ακομά και στα πολιτικά λογική βάζελου; Εμείς και εσείς ένα πράμα; Εγώ θα συγκρίνω την ποιότητα ζωής της Κούβας με αυτήν της Σομαλίας. Ωπ τι έγινε μάγκες; Παιχταράς ο Κάστρος; Φάτε καπιταλισμό Σομαλοί τώρα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2012 από BaLsAmoMenos 1
kostas_dr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Τεράστια φασαρία για 2000 διαθεσιμότητες, την στιγμή που: "Στο 25,1% εκτινάχθηκε το ποσοστό ανεργίας τον Ιούλιο έναντι 17,8% τον ίδιο μήνα του 2011 και 24,8% τον Ιούνιο του 2012 ενώ η ανεργία στους νέους ξεπέρασε το 54%". Δεν ασχολείται κανένας ιδιαίτερα (πολιτικοί, συνδικαλιστές, δημοσιογράφοι) μ' αυτούς τους ανθρώπους. Ποιός ξέρει γιατί.
skiabox Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Τεράστια φασαρία για 2000 διαθεσιμότητες, την στιγμή που: "Στο 25,1% εκτινάχθηκε το ποσοστό ανεργίας τον Ιούλιο έναντι 17,8% τον ίδιο μήνα του 2011 και 24,8% τον Ιούνιο του 2012 ενώ η ανεργία στους νέους ξεπέρασε το 54%". Δεν ασχολείται κανένας ιδιαίτερα (πολιτικοί, συνδικαλιστές, δημοσιογράφοι) μ' αυτούς τους ανθρώπους. Ποιός ξέρει γιατί. Για την ακρίβεια ασχολούνται γιατί τους ζητάνε και λεφτά από πάνω για να ταΐσουν τους πελάτες τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα