harry_fyt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια. Γνωριζει κανεις με βεβαιοτητα αν η εγγυηση που παιρνεις με ενα dell apo usa ισχυει κανονικα εδω?
h4ck Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 χλωμο γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο την αντιπροσωπεια
disqualified Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 καλεσε το 00800 44149 518 καλυτερα τσεκαρε εδω με το service tag αν εμφανιζει εγγυηση
Centurion Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δεν πρέπει να ισχύει η εγγύηση εδώ. Αγόρασα ένα Dell πριν ενάμιση μήνα από γνωστό ελληνικό κατάστημα και όταν αντιμετώπησα ένα πρόβλημα πήρα τηλέφωνο στο σέρβις. Όταν τους έδωσα το service tag μου είπαν ότι το λάπτοπ κανονικά προοριζόταν για τις ΗΠΑ και δεν ισχύει η εγγύηση της Dell στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου δεν έχω υποστήριξη από την Dell.
disqualified Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δεν πρέπει να ισχύει η εγγύηση εδώ. Αγόρασα ένα Dell πριν ενάμιση μήνα από γνωστό ελληνικό κατάστημα και όταν αντιμετώπησα ένα πρόβλημα πήρα τηλέφωνο στο σέρβις. Όταν τους έδωσα το service tag μου είπαν ότι το λάπτοπ κανονικά προοριζόταν για τις ΗΠΑ και δεν ισχύει η εγγύηση της Dell στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου δεν έχω υποστήριξη από την Dell. Αν ισχυει κατι τετοιο και αναφεροταν εγγυηση στο προιον μπορεις να το γυρισεις πισω ως ελλειψη συνομολογημενης ιδιοτητας
harry_fyt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δεν το εχω αγορασει ακομα το λαπτοπ απλα ψαχνω το θεμα γτ ισως παρω απο κει. Παντως απο τι λεει ο centurion δυσκολα τα πραματα...
Centurion Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Αν ισχυει κατι τετοιο και αναφεροταν εγγυηση στο προιον μπορεις να το γυρισεις πισω ως ελλειψη συνομολογημενης ιδιοτητας Έχω κρατήσει και snapshot όταν το αγόρασα, just in case. Τελικά κάτι ήξερα. Η πρώτη φωτό είναι από όταν το πήρα και δεν λέει πουθενά ότι η συσκευή έχει σέρβις από το κατάστημα και μόνο. Τη δεύτερη φωτό την τράβηξα πριν από λίγο και φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα της εγγύησης. Εδώ είναι και το λινκ http://www.e-shop.gr...l?id=PER.902132 Edit: Σόρρυ για το highjack
h4ck Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Έχω κρατήσει και snapshot όταν το αγόρασα, just in case. Τελικά κάτι ήξερα. Η πρώτη φωτό είναι από όταν το πήρα και δεν λέει πουθενά ότι η συσκευή έχει σέρβις από το κατάστημα και μόνο. Τη δεύτερη φωτό την τράβηξα πριν από λίγο και φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα της εγγύησης. Εδώ είναι και το λινκ http://www.e-shop.gr...l?id=PER.902132 Edit: Σόρρυ για το highjack στο eshop τι ειπαν για αυτο τους ρωτησες?
harry_fyt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Βρηκα αυτο το λινκ http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/dellcare/international_travel?c=us&cs=04&l=en&s=bsd στο οποιο αναφερει οτι πρεπει να γινει αγορα της onsite next business day εγγυησης, αλλα δεν την βρισκω στο site που εχω βρει το λαπτοπ.
Centurion Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Βρηκα αυτο το λινκ http://support.dell....04&l=en&s=bsd�� στο οποιο αναφερει οτι πρεπει να γινει αγορα της onsite next business day εγγυησης, αλλα δεν την βρισκω στο site που εχω βρει το λαπτοπ. Ναι, την International πρέπει να την αγοράσεις για να έχεις κάλυψη παντού. Έτσι μου είπαν από την Dell. @H4ck Απλά τους πήρα και τους είπα ότι μου είπαν από την Dell και μου απάντησαν ότι με καλύπτουν αυτοί. Δεν είχα δει ακόμα την αλλαγή.
h4ck Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ναι, την International πρέπει να την αγοράσεις για να έχεις κάλυψη παντού. Έτσι μου είπαν από την Dell. @H4ck Απλά τους πήρα και τους είπα ότι μου είπαν από την Dell και μου απάντησαν ότι με καλύπτουν αυτοί. Δεν είχα δει ακόμα την αλλαγή. παλι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα