Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πρέπει να ισχύει η εγγύηση εδώ. Αγόρασα ένα Dell πριν ενάμιση μήνα από γνωστό ελληνικό κατάστημα και όταν αντιμετώπησα ένα πρόβλημα πήρα τηλέφωνο στο σέρβις. Όταν τους έδωσα το service tag μου είπαν ότι το λάπτοπ κανονικά προοριζόταν για τις ΗΠΑ και δεν ισχύει η εγγύηση της Dell στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου δεν έχω υποστήριξη από την Dell.

Δημοσ.

Δεν πρέπει να ισχύει η εγγύηση εδώ. Αγόρασα ένα Dell πριν ενάμιση μήνα από γνωστό ελληνικό κατάστημα και όταν αντιμετώπησα ένα πρόβλημα πήρα τηλέφωνο στο σέρβις. Όταν τους έδωσα το service tag μου είπαν ότι το λάπτοπ κανονικά προοριζόταν για τις ΗΠΑ και δεν ισχύει η εγγύηση της Dell στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου δεν έχω υποστήριξη από την Dell.

Αν ισχυει κατι τετοιο και αναφεροταν εγγυηση στο προιον μπορεις να το γυρισεις πισω ως ελλειψη συνομολογημενης ιδιοτητας

Δημοσ.

Δεν το εχω αγορασει ακομα το λαπτοπ απλα ψαχνω το θεμα γτ ισως παρω απο κει. Παντως απο τι λεει ο centurion δυσκολα τα πραματα...

Δημοσ.

Αν ισχυει κατι τετοιο και αναφεροταν εγγυηση στο προιον μπορεις να το γυρισεις πισω ως ελλειψη συνομολογημενης ιδιοτητας

Έχω κρατήσει και snapshot όταν το αγόρασα, just in case. Τελικά κάτι ήξερα. Η πρώτη φωτό είναι από όταν το πήρα και δεν λέει πουθενά ότι η συσκευή έχει σέρβις από το κατάστημα και μόνο. Τη δεύτερη φωτό την τράβηξα πριν από λίγο και φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα της εγγύησης.

Εδώ είναι και το λινκ http://www.e-shop.gr...l?id=PER.902132

Edit: Σόρρυ για το highjack :P

post-190200-0-06363500-1352826637_thumb.png

post-190200-0-84319900-1352826654_thumb.png

Δημοσ.

Έχω κρατήσει και snapshot όταν το αγόρασα, just in case. Τελικά κάτι ήξερα. Η πρώτη φωτό είναι από όταν το πήρα και δεν λέει πουθενά ότι η συσκευή έχει σέρβις από το κατάστημα και μόνο. Τη δεύτερη φωτό την τράβηξα πριν από λίγο και φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα της εγγύησης.

Εδώ είναι και το λινκ http://www.e-shop.gr...l?id=PER.902132

Edit: Σόρρυ για το highjack :P

στο eshop τι ειπαν για αυτο τους ρωτησες?

Δημοσ.

Βρηκα αυτο το λινκ http://support.dell....04&l=en&s=bsd��

στο οποιο αναφερει οτι πρεπει να γινει αγορα της onsite next business day εγγυησης, αλλα δεν την βρισκω στο site που εχω βρει το λαπτοπ.

Ναι, την International πρέπει να την αγοράσεις για να έχεις κάλυψη παντού. Έτσι μου είπαν από την Dell.

@H4ck Απλά τους πήρα και τους είπα ότι μου είπαν από την Dell και μου απάντησαν ότι με καλύπτουν αυτοί. Δεν είχα δει ακόμα την αλλαγή.

Δημοσ.

Ναι, την International πρέπει να την αγοράσεις για να έχεις κάλυψη παντού. Έτσι μου είπαν από την Dell.

@H4ck Απλά τους πήρα και τους είπα ότι μου είπαν από την Dell και μου απάντησαν ότι με καλύπτουν αυτοί. Δεν είχα δει ακόμα την αλλαγή.

παλι καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...