Προς το περιεχόμενο

Pinnacle Studio 15 - πρόβλημα με τη δημιουργία δίσκου


foivi31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας! Έχω ένα θεματάκι και θα ήθελα την βοήθειά σας..

Πρόσφατα άλλαξα τα Windows μου από XP σε 7 και ταυτόχρονα άλλαξα και το Pinnacle studio από 12 σε 15. Όταν χρησιμοποιούσα XP+P.S.12 δεν είχα κανένα πρόβλημα και τα DVD που έφτιαχνα τα βλέπαμε κανονικά στο X-BOX360 (δεν έχουμε DVDplayer, χρησιμοποιούμε το xbox γι αυτή τη δουλειά). Τώρα με τα windows 7 και το studio 15 (ultimate collection για την ακρίβεια) το xbox παίζει μεν τα dvd που δημιουργώ αλλά κολλάει το μενού, δηλαδή παίζει αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις κεφάλαιο, είναι σαν παγωμένη εικόνα ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά. Το dvd παίζει κανονικά στο PC!

Εν τω μεταξύ επειδή είδα και απόειδα εγκατέστησα και πάλι το Pinnacle Studio 12 που το δούλευα χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα (με τα xp τουλάχιστον) και μου κάνει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα!!! Έτσι καταλήγω ότι δεν έχει να κάνει με το πρόγραμμα αλλά με τα windows.. Λέω τώρα, μπορεί να κάνω και λάθος..

Έχετε καμιά ιδέα γιατί μπορεί να γίνεται αυτό?? Γνωρίζετε καμιά ρύθμιση είτε για το studio είτε για τα windows που να μου διορθώσουν αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία κάποια απάντηση!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...