Προς το περιεχόμενο

Ο Πειραιάς πύλη εισόδου για την Hewlett Packard στην Ευρώπη


Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είτε έχει αντικείμενο εργασίας, είτε δεν έχει...νυν υπέρ πάντων, η αλληλεγγύη στα παράσιτα...αλλά, πότε έβγαλε ο ένας κόρακας το μάτι του άλλου, για να το κάνει τώρα;

 

Έλα όμως που όσο κι αν «εννοείται», οι βολεμένοι κρατικοδίαιτοι - οι οποίοι έχει αποδειχθεί ανά τα έτη ότι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο - έχουν αντίρρηση...μόνο που - όπως είπες πριν - τη βαφτίζουν «αλληλεγγύη» και ξεμπερδεύουν...

 

Εσύ το λες, εγώ είπα ακριβώς το αντίθετο. Κρατάμε μόνο ότι ΔΥ=παράσιτα. Το πιό δυνατό σου επιχείρημα.

 

Σωστό μεν, πλεονασμός δε... Το τι και το ποιοι ήταν αυτοί από τους οποίους ζητούσαμε δανεικά και ποιων τα συμφέροντα κόπτονταν να διασφαλίσουν, αφενός το γνωρίζαμε, αφετέρου δεν έχει την παραμικρή σημασία. Αυτό που έχει σημασία, περιγράφεται με λίγα και απολύτως σαφή λόγια:

 

1) Δανειστήκαμε με συγκεκριμένους όρους, από συγκεκριμένους φορείς, για συγκεκριμένο σκοπό.

 

2) Αθετήσαμε τους όρους, δεν τα αξιοποιήσαμε προς επίτευξη του σκοπού για τον οποίο ισχυριστήκαμε ότι τα πήραμε, τα σκορπίσαμε στους τέσσερις ανέμους και, αφού ντερλικώσαμε, όταν έφτασε ο λογαριασμός στο τραπέζι, γυρίσαμε τον αμανέ και διαμαρτυρόμαστε στο ...σεφ.

 

Σου αρέσουν οι απλοποιήσεις, οκ, αλλά τουλάχιστον κάντες σωστά. Άκου λοιπόν πως πραγματικά έγινε:

 

1. Κάποιοι επένδυσαν στο ελληνικό χρέος. Είχε καλά επιτόκια επειδή είχε ένα υποτιθέμενο ρίσκο. Ή τουλάχιστον έτσι μας έλεγαν

2.Η χώρα χρεώθηκε πολύ, ήρθε και η κρίση, και οι επενδυτές αποφάσισαν ότι το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο. Σταμάτησαν να μας δανείζουν.

3.Επειδή καμια χώρα δε ζει χωρίς δανεικά, στραφήκαμε στους φίλους μας τους ευρωπαίους.

4.Οι ευρωπαίοι αγόρασαν το χρέος μας και εξασφάλισαν τα λεφτά των δανειστών μας. Για να μας τιμωρήσουν, γυρίσανε την αγοραστική μας δύναμη στο 1980 και υποβαθμίσανε τα εργασιακά μας σε επίπεδο χώρας της ανατολικής ευρώπης. Και βλέπουμε.

5.Εμεις το δεχτήκαμε, για να έχουμε ευρώ (όχι στην τσέπη βέβαια).

6.Τελικά, τη ζημιά την πλήρωσε η "μεσαία τάξη", οι συταξιούχοι και οι εργάτες. Για τους πλούσιους η κρίση ήταν ευκαιρία.

7.Αν και εν μέρει μας πείσανε ότι "μαζί τα φάγαμε", υπάρχουν ακόμα κάποιοι με μνήμη λίγο καλύτερη από χρυσόψαρου που ακόμα αναρωτιούνται πότε τα φάγανε αυτοί. Τόσα όσο αυτά που πληρώνουνε τώρα τουλάχιστον.

 

Πιο απλό δε γίνεται, σόρι.

 

Στο link που έδωσες, μπορώ κι εγώ πολύ εύκολα, να σου αντιπαραθέσω την περίπτωση μιας ολόκληρης οικογένειας στο στενό μου περιβάλλον, όλα τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνται στην οικογενειακή τους επιχείρηση (εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων), όντας παράλληλα ...δημοτικοί υπάλληλοι στο δήμο Περιστερίου (Στα...παρτέρια! Τώρα, πόσες φορές έχουν πιάσει τσάπα, σ'αφήνω να το μαντέψεις μόνος σου...) Όλοι τους (πάτερ φαμίλιας και τρεις κανακάρηδες), σε καθημερινή βάση, από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, βρίσκονται στο μαγαζί τους. Από το Δήμο, δεν περνάνε ούτε για να πληρωθούν. Στην τράπεζα μπαίνει το πακέτο κάθε μήνα. Αυτοί δε, είναι μόνο όσοι γνωρίζω προσωπικά εγώ, ένας τυχαίος. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει, αναλογίσου πόσοι άλλοι «τυχαίοι» γνωρίζουν ανάλογες περιπτώσεις και μετά, αν το κρίνεις σκόπιμο, συνέχισε να παραθέτεις ...links!

 

Στο link που έδωσα έχει στοιχεία και επιχειρήματα. Συνήθως σε κάτι τέτοιο αντιπαραθέτεις στοιχεία και επιχειρήματα, σε link ή δικά σου. Η συλλογιστική σου είναι μάλλον πολύ προχωρημένη για να αντιπαρατεθώ οπότε αποχωρώ ταπεινωμένος... Το δικό μου στενό περιβάλλον μάλλον παραείναι στενό και δεν διαθέτει τέτοια ακλόνητα στοιχεία!

 

Σ' αρέσει να επαναλαμβάνεσαι, ή διασκεδάσεις όταν αναγκάζεις το συνομιλητή σου να επαναλαμβάνεται; Να το πω ξανά; Ας το πω, αν και μάλλον τσάμπα θα πάει:

 

Ο εντοπισμός και η απομάκρυνση του πλεονάζοντος προσωπικού από τη δημόσια διοίκηση, δεν είναι δουλειά της τρόικας. Η δική της θέση στο θέμα είναι συγκεκριμένη: Αν η «Χ» δημόσια υπηρεσία καλύπτει τις ανάγκες της σε ανθρώπινο δυναμικό με 200 άτομα, αλλά απασχολεί και μισθοδοτεί 300, βρείτε τρόπο ως κράτος, να απαλλαγείτε από τους επιπλέον 100. Όλοι είδαμε δε, τι συνέβη όταν επιχειρήθηκε να βρεθεί τρόπος. Πως το είπαμε; Α, ναι: Αλληλεγγύη...

 

Ε, να επαναληφθώ κι εγώ τώρα, τι να λέει. Αστο να παει, σημαντικό δεν είναι.

 

 

Άλλος κάτοχος της απόλυτης και αδιαμφισβήτητης γνώσης μας βρήκε. Είστε πολλοί τελικά...

 

...«Όπως και να 'χει», «Έτσι είναι επειδή έτσι λέω εγώ» και λοιπά ...δημοκρατικά τσιτάτα.

 

FYI, το «όπως και να 'χει» προκύπτει αβίαστα από τα συμφραζόμενα σε κάποιον γνώστη της ελληνικής ότι σημαίνει "είτε διαμόρφωσες άποψη από το mega, ή από μόνος σου" και σε καμία περίπτωση δεν είναι συνώνυμο του «Έτσι είναι επειδή έτσι λέω εγώ». Φοβάμαι ότι χάνεις την επαφή σου με τη γλώσσα εκει στα εξωτερικά. Να μπαίνεις συχνά στο φόρουμ να εξασκείσαι.

 

Που να δεις πόσο ενοχλητικό είναι, κάποιος που ζει επίσης στην πραγματικότητα (αλλά δεν έχει επιλέξει να βλέπει μόνο το τμήμα της εκείνο που τον βολεύει...), που ακούει, που αντικρίζει και που ζει τα ίδια και χειρότερα, τα οποία συνέβαιναν και συνεχίζουν να συμβαίνουν και στον ιδιωτικό τομέα, να διαπιστώνει ότι κάποιοι κόπτονται μόνο για το ...άβατο του δημοσίου.

Που ξέρεις αν κόπτομαι η όχι και για άλλα πράγματα εκτος από το.. άβατο? (btw δε με πείθεις ότι δε βλέπεις φανατικά mega, κλισέ χαρακτηρισμός το "άβατο" και δεδομένου ότι το χρησιμοποιείς με τελείως άκυρο τρόπο εδώ..)

 

Αλήθεια, στο ότι, αν κάποιος ιδιωτικός υπάλληλος, απλά διανοηθεί να ξεσαλώσει (να φύγει από τη δουλειά του όποτε του κάπνισε π.χ.) όπως οι δημόσιοι, βρίσκεται αυτοστιγμή αντιμέτωπος με την απόλυση, υπήρξε κάποιος σχολιασμός που μου ... διέφυγε;

Όχι. Δεν έχω να πω κάτι. Δεν ήξερα πάντως ότι οι ΔΥ επιτρέπεται να φεύγουν κατα βούληση. Περίεργο. Θα ρωτήσω κανα γνωστο να το επιβεβαιώσει.

 

...νννναι! Κι εγώ έχω αντιμετωπίσει ...κάνα δυο παραδείγματα, κάφρων Ελλήνων οδηγών. Δε με αμφισβητείς, φαντάζομαι...

 

Μπα, εγώ βλέπω κάθε μέρα τέτοια.

 

And your point is?

 

 

Ξέρεις, αυτό που ορίζει το τι είναι δικαιοσύνη και τι όχι επί του προκειμένου, δεν είναι το αν έχω κι εγώ ή όχι, τα προνόμια που έχει ο άλλος. Αυτό που το ορίζει, είναι το αν τα προνόμια που έχει ο άλλος, είναι νόμιμα ή όχι.

 

Από τη στιγμή που δεν είναι νόμιμα, το να ζητώ να καταργηθούν, είναι απαίτηση για δικαιοσύνη. Το να τα διεκδικώ κι εγώ, έστω κι αν είναι παράνομα, είναι απόδειξη σάπιας νοοτροπίας και παραβατικής φύσης...

 

...και μόνο το ότι λες «δυστυχώς», επειδή η κοινωνία δεν έχει ...εκπαιδευτεί( ; ) να σκέφτεται με το δεύτερο τρόπο, στηρίζοντας τη θέση σου με το ...«τη συμφέρει»(!!!), αποδεικνύει ότι τίποτα απ' όσα έλεγες παραπάνω δε διεκδικούσες και ότι, το «γραφικός», ήταν ο ηπιότερος χαρακτηρισμός που θα μπορούσε να σου αποδοθεί.

 

Σοβαρά, ε; Το «δυστυχές» είναι να απαιτούμε ως κοινωνία να καταργούνται τα παράνομα προνόμια κάποιων, ενώ το «ευτυχές» θα ήταν να μην έχουμε πρόβλημα, αρκεί να χορηγούνται και σ' εμάς, επειδή ...«έτσι μας συμφέρει»!

 

Πότε μίλησα εγώ βρε για παράνομα προνόμια? Συγκεντρώσου!

Δε θέλεις ασφάλεια στα εργασιακά σου? Ισχυρή συλλογική σύμβαση? Να πληρώνονται τα προσόντα σου? Οι υπερωρίες σου? Να είναι η άδειά σου λίγο μεγαλύτερη? Να έχεις δικαίωμα στην απεργία? Εκτός βέβαια αν όλα τα παραπάνω θέλεις να γίνουν παράνομα οπότε εξηγείται πως ηδονίζεσαι με τα μνημόνια. Εκφράσου ελευθερα λοιπόν, μη ντρέπεσαι.

Όσο για το λογικό άλμα και το χαρακτηρισμό, θα μπορούσα να quoteάρω κάτι μεγαλόστομα που έλεγες πριν περί κλισε και απόψεων αλλά βαριέμαι.

Τη σοβαρότητα των επιχειρημάτων σου μπορεί να την κρίνει ο καθένας άλλωστε.

 

Ποιος σου μιλησε για φωτογραφικες προσληψεις κλπ; Για κανε μια αναδρομη σε καθε εκλογικη περιοδο και δες πως ολως τυχαιως ανοιγαν 15 χιλιαδες νεες θεσεις εργασιας, τη μια φορα, 39 χιλιαδες την επομενη, 22 χιλιαδες τη μεθεπομενη και παει λεγοντας. Μεσω ασεπ δε γινοταν οι προσληψεις νομιμοτατα; ελεγξε κανενας το κατα ποσο χρειαζοταν αυτες;

 

ΑΣΕΠ=προσληψη με μοριοδότηση. Πάει να πει ότι μοριοδοτούνται τα αποδεδειγμένα προσόντα σου, μπορεί να γίνει ένσταση κτλ.

Σε κάποιες θέσεις δε γίνεται αυτό βέβαια, πρέπει να υπάρχει υποκειμενική κρίση αλλά αν αυτό είναι μέσω ΑΣΕΠ αιτιολογείται αναλυτικά.

Τα προεκλογικά είναι εκτος ΑΣΕΠ κατα κανόνα. Κοινώς ρουσφέτια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

 

ΑΣΕΠ=προσληψη με μοριοδότηση. Πάει να πει ότι μοριοδοτούνται τα αποδεδειγμένα προσόντα σου, μπορεί να γίνει ένσταση κτλ.

Σε κάποιες θέσεις δε γίνεται αυτό βέβαια, πρέπει να υπάρχει υποκειμενική κρίση αλλά αν αυτό είναι μέσω ΑΣΕΠ αιτιολογείται αναλυτικά.

Τα προεκλογικά είναι εκτος ΑΣΕΠ κατα κανόνα. Κοινώς ρουσφέτια.

 

Μαλιστα, αρα ολες οι νεες θεσεις που εχουν βγει μεχρι τωρα, και οι οποιες υπολογιζονται σε χιλιαδες, νομιμοτατα διοτι τις ειχαν αναλυτικα οι εφημεριδες, εγιναν ρουσφετολογικα χωρις ασεπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να λες για συμβασιούχους ορισμένου χρόνου.

Απ' όσο ξέρω οι προσλήψεις μονίμων έχουν παγώσει εδώ και καμια διετία. Εκτός από αστυνομικούς βεβαίως, εκει παίρνουν αβέρτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να λες για συμβασιούχους ορισμένου χρόνου.

Απ' όσο ξέρω οι προσλήψεις μονίμων έχουν παγώσει εδώ και καμια διετία. Εκτός από αστυνομικούς βεβαίως, εκει παίρνουν αβέρτα.

 

Οπως ειπες και μονος σου ο ασεπ εχει απο το '94, δεν ειναι εδω τα δυο τελευταια χρονια. Απο το 94 μεχρι και το 2010 ειχαμε 5 βουλευτικες (εκτος των αλλων 10) εκλογες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσύ το λες, εγώ είπα ακριβώς το αντίθετο.

 

Είπα: «Ζητήθηκε λίστα με τους απασχολούμενους, προκειμένου να διαπιστωθεί ο όποιος αριθμός πλεονάζοντος προσωπικού, την οποία αρνήθηκαν να δώσουν.»

 

Είπες: «Αυτό λέγεται αλληλεγγύη προς το συνάδελφο.»

 

Το σημείο όπου είπες «το αντίθετο», μόνο εσύ το βλέπεις...

 

Σου αρέσουν οι απλοποιήσεις, οκ, αλλά τουλάχιστον κάντες σωστά. Άκου λοιπόν πως πραγματικά έγινε:

 

1. Κάποιοι επένδυσαν στο ελληνικό χρέος. Είχε καλά επιτόκια επειδή είχε ένα υποτιθέμενο ρίσκο. Ή τουλάχιστον έτσι μας έλεγαν

Την επιδιώξαμε ως κράτος την επένδυση στο ελληνικό χρέος. Δεν επένδυσαν κάποιοι στο ελληνικό χρέος με το ζόρι και τον τσαμπουκά τους. Απλά επειδή βλέπω να το περνάς στα ψιλά γράμματα...

 

2.Η χώρα χρεώθηκε πολύ, ήρθε και η κρίση, και οι επενδυτές αποφάσισαν ότι το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο. Σταμάτησαν να μας δανείζουν.

Από ...κακοτυχία χρεώθηκε πολύ... Από οργή Θεού... Κολλήσαμε τον ιό της κρίσης από το ...κουνούπι του Νείλου!...Αλίμονο, δε βουλιάξαμε στα σκατά, ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα των οργίων της κρατικής διαχείρισης εδώ και κάτι δεκαέτίες...και, οι ...ανάλγητοι επενδυτές, αντί να συνεχίσουν, ως γνήσιοι φιλάνθρωποι, να κάνουν τα λεφτά τους προσάναμμα, σταμάτησαν να τα χώνουν...διότι, το ότι το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο, το κατέβασε απλά ένα όμορφο πρωί η γκλάβα τους, δεν ήταν αλήθεια...

 

3.Επειδή καμια χώρα δε ζει χωρίς δανεικά, στραφήκαμε στους φίλους μας τους ευρωπαίους.

Με την πεποίθηση, ότι θα ήταν κορόιδα και δε θα έλεγχαν, αν αυτά που μας δίνουν θα χρησιμοποιούνταν με τον τρόπο και για το σκοπό που είχαμε δεσμευθεί ότι θα χρησιμοποιηθούν. Με την ελπίδα ότι, αν τελικά δεν αποδεικνύονταν κορόιδα και έλεγχαν τελικά, θα μας μάλωναν σα μικρά παιδάκια και απλά θα μας έβαζαν να υποσχεθούμε ότι δε θα το ξανακάνουμε. Με την αξίωση ότι, όταν θα αποδεικνυόμασταν ασυνεπείς, δε θα έκαναν το παν για να πάρουν τα δανεικά πίσω...

4.Οι ευρωπαίοι αγόρασαν το χρέος μας και εξασφάλισαν τα λεφτά των δανειστών μας. Για να μας τιμωρήσουν, γυρίσανε την αγοραστική μας δύναμη στο 1980 και υποβαθμίσανε τα εργασιακά μας σε επίπεδο χώρας της ανατολικής ευρώπης. Και βλέπουμε.

Ναι αμέ! Άλλο καημό δεν είχαν οι Ευρωπαίοι, από το πως θα ...τιμωρήσουν την Ελλάδα και πως θα υποβαθμίσουν τα εργασιακά μας. Όταν όμως διαπίστωσαν ότι τους κοροϊδεύουμε, κάποιοι σαν εσένα φαντάζονταν ότι θα μας χάιδευαν. Ούτε που πέρασε από το μυαλό τους ότι θα μας «μπιιιιπ» δίχως σάλιο...

 

5.Εμεις το δεχτήκαμε, για να έχουμε ευρώ (όχι στην τσέπη βέβαια).

Χρωστούσαμε, τι περίμενες να κάνουμε; Αυτό που θα έπρεπε να σε ενοχλεί, είναι το ότι αναγκαστήκαμε - αποκλειστικά εξ αιτίας της διεφθαρμένης νοοτροπίας μας - να τα ζητήσουμε. Το ότι κάνουν ό,τι μπορούν για να τα πάρουν πίσω, με όποιο κόστος για την Ελλάδα, ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί, αργά ή γρήγορα.

 

Εσύ βέβαια, από αυτό που λέω, καταλαβαίνεις ότι υποστηρίζω το γονάτισμα της Ελληνικής οικονομίας. Πλανάσαι! Αυτό που κάνω, είναι απλά να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου...

 

6.Τελικά, τη ζημιά την πλήρωσε η "μεσαία τάξη", οι συταξιούχοι και οι εργάτες. Για τους πλούσιους η κρίση ήταν ευκαιρία.

 

Όπως συμβαίνει πάντα. Τους υπεύθυνους για την εδραίωση καρκινώματος που μας οδήγησε στη ζημιά, μην τους αναζητάς στους «κακούς Ευρωπαίους». Στους ζήτουλες και στους πουλημένους συμπατριώτες σου να τους αναζητήσεις, οι οποίοι ήξεραν τι καθίκια ψηφίζουν, αλλά δεν κώλωσαν ποτέ να το κάνουν, μη τυχόν και δεν τους γίνει το εκάστοτε χατήρι. Σιγά τώρα, που θα σκέφτονταν το τι θα γίνει αύριο...

 

7.Αν και εν μέρει μας πείσανε ότι "μαζί τα φάγαμε", υπάρχουν ακόμα κάποιοι με μνήμη λίγο καλύτερη από χρυσόψαρου που ακόμα αναρωτιούνται πότε τα φάγανε αυτοί. Τόσα όσο αυτά που πληρώνουνε τώρα τουλάχιστον.

Εμένα πάντως, δε χρειάστηκε να το πει ο χοντρός για να με πείσει. Το έβλεπα μια ολόκληρη ζωή με τα ίδια μου τα μάτια. Αλλά για να το δεχτείς, φαντάζομαι ότι θα θέλεις ...link!...

 

Όσο για το «τόσα όσα», δε με συγκινεί. Είτε πέντε, είτε πέντε χιλιάδες, είτε πέντε εκατομμύρια κλέψεις, κλέφτης είσαι.

 

Πιο απλό δε γίνεται, σόρι.

Να που γινόταν...

 

Στο link που έδωσα έχει στοιχεία και επιχειρήματα. Συνήθως σε κάτι τέτοιο αντιπαραθέτεις στοιχεία και επιχειρήματα, σε link ή δικά σου. Η συλλογιστική σου είναι μάλλον πολύ προχωρημένη για να αντιπαρατεθώ οπότε αποχωρώ ταπεινωμένος... Το δικό μου στενό περιβάλλον μάλλον παραείναι στενό και δεν διαθέτει τέτοια ακλόνητα στοιχεία!

 

Αντιπαρέρχομαι τη βεβαιότητα για την ισχύ και την ακρίβεια των στοιχείων, καθώς και για την εδραίωση των επιχειρημάτων, τής έγκριτης ιστοσελίδας ....iospress.gr, για το κύρος ενός ανυπόγραφου κειμένου που παραθέτει «νούμερα» και «έρευνες», που δεν μπαίνει καν στον κόπο να αποδείξει ότι είναι ακριβή, αφού δε χρειάζεται: Ο σκοπός του δεν είναι να πείσει τους διαφωνούντες, αλλά να δώσει σε όσους βολεύονται να συμφωνούν με όσα λέει, άλλο ένα ευχάριστο ανάγνωσμα (ναι, ξέρω... την αμφισβητώ επειδή εγώ ενημερώνομαι αποκλειστικά από το mega...) και μένω στην ουσία:

 

Άποψη για την πραγματικότητα, εγώ διαμορφώνω από όσα βιώνω. Εσύ χρειάζεσαι ...link, ακόμα και για να πας για κατούρημα. Πως τα φαντάζεσαι τα δικά μου «στοιχεία και επιχειρήματα» - μια και link δε μου βρίσκεται εύκαιρο - προκειμένου να σε πείσω για την αλήθεια των λεγομένων μου; (λες και είχα κανένα άγχος για το αν θα πεισθείς ή όχι, αλλά λέμε τώρα...) Τίποτα σε σκαναρισμένα στοιχεία ταυτότητας των ατόμων στα οποία αναφέρομαι, γαρνιρισμένα με καμιά απόδειξη μισθοδοσίας από το δήμο, ας πούμε; Για να ξέρω τι θα ψάξω. Μην παιδεύομαι τσάμπα...

 

FYI, το «όπως και να 'χει» προκύπτει αβίαστα από τα συμφραζόμενα σε κάποιον γνώστη της ελληνικής ότι σημαίνει "είτε διαμόρφωσες άποψη από το mega, ή από μόνος σου" και σε καμία περίπτωση δεν είναι συνώνυμο του «Έτσι είναι επειδή έτσι λέω εγώ». Φοβάμαι ότι χάνεις την επαφή σου με τη γλώσσα εκει στα εξωτερικά. Να μπαίνεις συχνά στο φόρουμ να εξασκείσαι.

 

Το «Όπως και να 'χει έχεις λάθος εικόνα» (και όχι ας πούμε: «διαφωνώ με την εικόνα που έχεις») - που ήταν και ολόκληρη η φράση σου... - τίνος είναι ...συνώνυμο; Σύμφωνα με τη δική σου γραμματική δηλαδή, που δεν είσαι στα εξωτερικά, οπότε και διατηρείς την επαφή σου με τη γλώσσα...

 

Που ξέρεις αν κόπτομαι η όχι και για άλλα πράγματα εκτος από το.. άβατο? (btw δε με πείθεις ότι δε βλέπεις φανατικά mega, κλισέ χαρακτηρισμός το "άβατο" και δεδομένου ότι το χρησιμοποιείς με τελείως άκυρο τρόπο εδώ..)

 

Εκτός από το γεγονός, ότι δεν έχεις αναφερθεί ούτε μία φορά στα προβλήματα του ιδιωτικού τομέα (μάλλον δε θα βρήκες link...), αλλά σηκώνεις παντιέρα αποκλειστικά για τον δημόσιο; Από πουθενά αλλού! Δεν είναι αρκετό για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα λες, ε; (btw, στο αριστερό μου αν σε πείθω και στο δεξί μου αν δεν. Στα ...παλαιά μου υποδήματα αναφέρομαι, έτσι; Μην το παρερμηνεύσεις...)

 

Όχι. Δεν έχω να πω κάτι. Δεν ήξερα πάντως ότι οι ΔΥ επιτρέπεται να φεύγουν κατα βούληση. Περίεργο. Θα ρωτήσω κανα γνωστο να το επιβεβαιώσει.

 

Δημόσιος υπάλληλος φρόντισε να είναι μόνο και μάλιστα, από τους χαριστικά διορισμένους (Σου βάζω δύσκολα, το ξέρω. Αν τελικά υπάρχουν τέτοιοι(!), είναι ελάχιστοι και πρέπει να ψοφήσεις στο ψάξιμο...). Οι άλλοι είναι εγκάθετοι του συστήματος...

 

And your point is?

 

Τίποτα μωρέ! Αφού ...δεν ήξερες(!) το αμέσως προηγούμενο, δεν υπάρχει point! My bad...

 

Πότε μίλησα εγώ βρε για παράνομα προνόμια? Συγκεντρώσου!

 

Από τη στιγμή που δηλώνεις άγνοια για την ύπαρξή τους, πως θα μπορούσες να μιλάς για τέτοια; Ζήσε εσύ στον πλανήτη σου, όσο εγώ θα πετάγομαι να ...συγκεντρωθώ.

 

Δε θέλεις ασφάλεια στα εργασιακά σου? (= να μη σε κουνάει κανείς απ' τη θέση σου, δουλεύεις δε δουλεύεις; )

 

Ισχυρή συλλογική σύμβαση? (= να μπορείς να απαιτείς μονιμοποίηση, ενώ έχεις προσληφθεί με σύμβαση συγκεκριμένης διάρκειας και με συγκεκριμένη ημερομηνία εκπνοής; )

 

Να πληρώνονται τα προσόντα σου? (= και να αναγνωρίζεται ως επαγγελματικό προσόν, το ποιος και με τι αντάλλαγμα σε διόρισε; )

 

Οι υπερωρίες σου? (= και οι - όποτε σου σηκωθεί - απουσίες σου; )

 

Να είναι η άδειά σου λίγο μεγαλύτερη? (= και όταν δεν είναι, να τη ...μεγαλώνεις μόνος σου; )

 

Να έχεις δικαίωμα στην απεργία? (= και να καταργείς το δικαίωμα στην εργασία, όσων δεν έχουν τα ίδια αιτήματα μ' εσένα; και να κλείνεις δημόσιους δρόμους για να εκφράσεις τη διαμαρτυρία σου, γράφοντας στα π@π@ργια σου τις υποχρεώσεις των άλλων; και να «κατεβάζεις» το γενικό ολόκληρων πόλεων, κάθε φορά που δε γίνεται το δικό σου; )

 

Εκτός βέβαια αν όλα τα παραπάνω θέλεις να γίνουν παράνομα οπότε εξηγείται πως ηδονίζεσαι με τα μνημόνια.

 

Δε χρειάζεται να θέλω εγώ να γίνουν παράνομα. Είναι ήδη και ήταν ανέκαθεν. Αλλά είπαμε: Εσύ δεν τα γνωρίζεις αυτά...

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά μιλάμε το παραμυθάκι που ταίζουν από τα κανάλια των εφοπλιστών και των βιομηχάνων: ότι δλδ για την κρίση στη χώρα μας (σσ. η οποία κρίση είναι Παγκόσμια Οικονομική) φταίει το διεφθαρμένο ελληνικό δημόσιο, το έχουν χάψει τελικά περισσότεροι απ' ότι νόμιζα, και κυρίως οι αφελείς νεοφιλελευθερολάγνοι συμπολίτες μας.

 

Για τι ποσοστό των εργαζομένων ισχύουν τα γραμμένα με μπλε παρακάτω Πρετεντέριλικια;

 

Ένα μόνο θα σχολιάσω:

 

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ

 

(ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ-ΕΡΓΟΔΟΤΟΤΣΟΓΛΑΝΙΟΥ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ)

 

ΌΤΑΝ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.

 

Όποιος υπερασπίζεται το "δικαίωμα στην εργασία" εν καιρώ απεργίας με δήθεν ευφυολογήματα, να επιστρέψει τις όποιες κατακτήσεις του κλάδου του πίσω- γιατί την αύξηση ή την κάθε κατάκτηση θα την καρπωθεί και ο απεργοσπάστης. Ή κάνω λάθος. Θρασυδειλία είναι αυτό όχι μαγκιά ούτε δικαίωμα.

 

Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό και αυτό προασπίζεται η κάθε απεργία των εργαζομένων

 

 

Δε θέλεις ασφάλεια στα εργασιακά σου? (= να μη σε κουνάει κανείς απ' τη θέση σου, δουλεύεις δε δουλεύεις; )

 

Ισχυρή συλλογική σύμβαση? (= να μπορείς να απαιτείς μονιμοποίηση, ενώ έχεις προσληφθεί με σύμβαση συγκεκριμένης διάρκειας και με συγκεκριμένη ημερομηνία εκπνοής; )

 

Να πληρώνονται τα προσόντα σου? (= και να αναγνωρίζεται ως επαγγελματικό προσόν, το ποιος και με τι αντάλλαγμα σε διόρισε; )

 

Για τι ποσοστό των εργαζομένων ισχύουν τα μπλε ψιλοαυθαίρετα πρετεντέρικα;;

 

 

Οι υπερωρίες σου? (= και οι - όποτε σου σηκωθεί - απουσίες σου; )

 

Να είναι η άδειά σου λίγο μεγαλύτερη? (= και όταν δεν είναι, να τη ...μεγαλώνεις μόνος σου; )

 

Να έχεις δικαίωμα στην απεργία? (= και να καταργείς το δικαίωμα στην εργασία, όσων δεν έχουν τα ίδια αιτήματα μ' εσένα; και να κλείνεις δημόσιους δρόμους για να εκφράσεις τη διαμαρτυρία σου, γράφοντας στα π@π@ργια σου τις υποχρεώσεις των άλλων; και να «κατεβάζεις» το γενικό ολόκληρων πόλεων, κάθε φορά που δε γίνεται το δικό σου; )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα μόνο θα σχολιάσω:

 

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ

 

(ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ-ΕΡΓΟΔΟΤΟΤΣΟΓΛΑΝΙΟΥ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ)

 

ΌΤΑΝ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.

 

...κι εγώ θα σχολιάσω άλλο ένα:

 

Αυτός που καταργεί το οποιοδήποτε δικαίωμα κάποιου άλλου, είτε στην εργασία, είτε οπουδήποτε αλλού, αυτός που αποφασίζει το πόσο δικαιούται ο άλλος να αισθάνεται ανασφάλεια και χαρακτηρίζει «εργοδοτοτσογλάνι» όποιον δεν έχει τα ίδια αιτήματα με τα δικά του, αυτός που θέτει ως δόγμα τον ...«κλάδο» και επιβάλλει στους υπόλοιπους τις αποφάσεις των - δημοκρατικών, κατά τ' άλλα - «οργάνων», ακόμα κι αν εκείνοι δεν επιθυμούν να συμμετέχουν σ' αυτά, είναι ο ακριβέστερος ορισμός της λέξης «φασισταριό».

 

Όποιος υπερασπίζεται το "δικαίωμα στην εργασία" εν καιρώ απεργίας με δήθεν ευφυολογήματα, να επιστρέψει τις όποιες κατακτήσεις του κλάδου του πίσω- γιατί την αύξηση ή την κάθε κατάκτηση θα την καρπωθεί και ο απεργοσπάστης.

 

Όποιος εργάζεται σε άλλη δουλειά (είτε είναι υπάλληλος, είτε ελεύθερος επαγγελματίας) από εκείνη των εκάστοτε απεργών και τη χάνει, ή μένει πίσω στις υποχρεώσεις του, επειδή οι ...διεκδικητές των ιερών δικαιωμάτων, κλείνουν τους δρόμους μη επιτρέποντάς του να κινηθεί, ποιες κατακτήσεις προτείνεις να επιστρέψει πίσω και σε ποιους; Ε, δημοκράταρε;

 

Για τι ποσοστό των εργαζομένων ισχύουν τα μπλε ψιλοαυθαίρετα πρετεντέρικα;;

 

Ελάχιστο, για να μη σου πω ανύπαρκτο! Στον ύπνο μου τα βλέπω (ή, εναλλακτικά, στο ...mega, έτσι για να σπάει η μονοτονία...)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...κι εγώ θα σχολιάσω άλλο ένα:

 

Αυτός που καταργεί το οποιοδήποτε δικαίωμα κάποιου άλλου, είτε στην εργασία, είτε οπουδήποτε αλλού, αυτός που αποφασίζει το πόσο δικαιούται ο άλλος να αισθάνεται ανασφάλεια και χαρακτηρίζει «εργοδοτοτσογλάνι» όποιον δεν έχει τα ίδια αιτήματα με τα δικά του, αυτός που θέτει ως δόγμα τον ...«κλάδο» και επιβάλλει στους υπόλοιπους τις αποφάσεις των - δημοκρατικών, κατά τ' άλλα - «οργάνων», ακόμα κι αν εκείνοι δεν επιθυμούν να συμμετέχουν σ' αυτά, είναι ο ακριβέστερος ορισμός της λέξης «φασισταριό».

 

 

 

Όποιος εργάζεται σε άλλη δουλειά (είτε είναι υπάλληλος, είτε ελεύθερος επαγγελματίας) από εκείνη των εκάστοτε απεργών και τη χάνει, ή μένει πίσω στις υποχρεώσεις του, επειδή οι ...διεκδικητές των ιερών δικαιωμάτων, κλείνουν τους δρόμους μη επιτρέποντάς του να κινηθεί, ποιες κατακτήσεις προτείνεις να επιστρέψει πίσω και σε ποιους; Ε, δημοκράταρε;

 

 

 

Ελάχιστο, για να μη σου πω ανύπαρκτο! Στον ύπνο μου τα βλέπω (ή, εναλλακτικά, στο ...mega, έτσι για να σπάει η μονοτονία...)

 

 

Τα επιχειρήματά σου είναι παρόμοια με των φίλτατων δημοσιογράφων των δελτίων των 8. Δε σε προβληματίζει ότι τα "συμφέροντά-ιπστεύω" σου ταυτίζονται με αυτά των εφοπλιστών-καναλαρχών; Ή μήπως ακόμα πιστεύεις στο American Dream?

 

Κανένας αγώνας εργαζομένων δε γίνεται χωρίς κοινωνικό κόστος. Φασιστική είναι η νοοτροπία της κοινωνίας των μονο-ατόμων και του κοινωνικού αυτοματισμού. 'Εχεις βρεθεί ποτέ σε συλλογικά όργανα εργαζομένων; Μάλλον δεν έχεις ιδέα (άλλωστε κοιμάσαι όπως ο ίδιος παραδέχεσαι και δεν σου τα είπαν) για το ότι κάθε απόφαση λαμβάνεται με ψήφο της Γενικής Συνέλευσης;

 

Εκτός κι αν κάποιος εκει που κοιμόσουν σου είπε στον ύπνο σου ότι η λύση είναι η απαγόρευση του συναθροίζειν...Τότε ΠΑΩ ΠΑΣΟ

 

Δε με πείθεις όταν βλέπουμε τον ελεύθερο επαγγελματία που βλέπει το λουκέτο να έρχεται, ότι δεν έχει κοινό συμφέρον να συμπορευτεί με τους άλλους πολίτες που διαμαρτύρονται; Προφανώς και έχει. Όπως και το κάνει τον τελευταίο καιρό η ΠΑΣΕΒΕ με πλήθος σωματειακών αποφάσεων για συμμετοχή των καταστηματαρχών στην απεργία.

 

Αυτά που βλέπεις στον ύπνο σου καλό είναι να τα τεκμηριώνεις με νούμερα, μήπως και σε πιστέψουμε ότι τα βλέπεις και στο ξύπνιο σου. Πόσος είναι ο μέσος (πρόσεχε ο μέσος-δε σου λέω η διάμεσος) μισθός στην Ελλάδα σήμερα; Πόσος είναι ο κατώτατος; Στο ξύπνιο σου και όχι στον ύπνο σου όμως.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά μιλάμε το παραμυθάκι που ταίζουν από τα κανάλια των εφοπλιστών και των βιομηχάνων: ότι δλδ για την κρίση στη χώρα μας (σσ. η οποία κρίση είναι Παγκόσμια Οικονομική) φταίει το διεφθαρμένο ελληνικό δημόσιο, το έχουν χάψει τελικά περισσότεροι απ' ότι νόμιζα, και κυρίως οι αφελείς νεοφιλελευθερολάγνοι συμπολίτες μας.

 

Για τι ποσοστό των εργαζομένων ισχύουν τα γραμμένα με μπλε παρακάτω Πρετεντέριλικια;

 

Ένα μόνο θα σχολιάσω:

 

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ

 

(ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ-ΕΡΓΟΔΟΤΟΤΣΟΓΛΑΝΙΟΥ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ)

 

ΌΤΑΝ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.

 

Όποιος υπερασπίζεται το "δικαίωμα στην εργασία" εν καιρώ απεργίας με δήθεν ευφυολογήματα, να επιστρέψει τις όποιες κατακτήσεις του κλάδου του πίσω- γιατί την αύξηση ή την κάθε κατάκτηση θα την καρπωθεί και ο απεργοσπάστης. Ή κάνω λάθος. Θρασυδειλία είναι αυτό όχι μαγκιά ούτε δικαίωμα.

 

Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό και αυτό προασπίζεται η κάθε απεργία των εργαζομένων

 

Ισως το πιο ακυρο μηνυμα που εχω διαβασει εδω μεσα...

Προσπαθεις με το νομιμο δικαιωμα σου, την απεργια, να απαιτησεις καποια νομιμα δικαιωματα, και για να το καταφερεις δε σε νοιαζει να κανεις κατι παρανομο, διοτι το ψηφισε το δημοκρατικο οργανο...

 

Και στο τελος πετας και το υπερτατο οξυμωρο "την εργασια την προασπιζεται η απεργια" (αλλα δεν την αφηνει να λειτουργησει βεβαια γιατι μπορει το δικαιωμα στην εργασια να ειναι ιερο, αλλα το δημοκρατικο οργανο που αποφασισε την απεργια ειναι πιο ιερο, τι ιερο ο θεος ο ιδιος, οποτε και ξεπερνα την ιεροτητα της εργασιας).

 

Και μετα μιλατε για Πρετεντερηδες, που δεν μπορειτε να συνταξετε ενα απλο κειμενο...

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τρομάζει αυτός ο τρόπος σκέψεως: "αυτοί που έχουν αντίθετη άποψη πρέπει να είναι πράκτορες εφοπλιστικών ή ξένων συμφερόντων, ή το κάνουν γιατί έχουν προσωπικό όφελος"! Στην καλύτερη περίπτωση θα πρέπει να είναι, άβουλα θύματα της άθλιας προπαγάνδας των ξενόφερτων και ξενοκίνητων ΜΜΕ :shifty:

Τι είναι αυτά τα πράγματα;

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τρομάζει αυτός ο τρόπος σκέψεως: "αυτοί που έχουν αντίθετη άποψη πρέπει να είναι πράκτορες εφοπλιστικών ή ξένων συμφερόντων, ή το κάνουν γιατί έχουν προσωπικό όφελος"! Στην καλύτερη περίπτωση θα πρέπει να είναι, άβουλα θύματα της άθλιας προπαγάνδας των ξενόφερτων και ξενοκίνητων ΜΜΕ :shifty:

Τι είναι αυτά τα πράγματα;

 

φιλε αντε ανοιξε κανα βιβλιο πολιτικης οικονομίας και κούνα λίγο το κεφάλι σου μπας και δεις ότι η κοινωνία μας είναι ταξική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε αντε ανοιξε κανα βιβλιο πολιτικης οικονομίας και κούνα λίγο το κεφάλι σου μπας και δεις ότι η κοινωνία μας είναι ταξική.

Επειδη εσυ οπως φαινεται εχεις ανοιξει πολλα βιβλια μπορεις να μας αναφερεις ενα παραδειγμα αταξικης κοινωνιας στον πλανητη γη ομως οχι σε εκεινον που ονειρευεσαι οταν κοιμασαι ορθιος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισως το πιο ακυρο μηνυμα που εχω διαβασει εδω μεσα...

Προσπαθεις με το νομιμο δικαιωμα σου, την απεργια, να απαιτησεις καποια νομιμα δικαιωματα, και για να το καταφερεις δε σε νοιαζει να κανεις κατι παρανομο, διοτι το ψηφισε το δημοκρατικο οργανο...

 

Και στο τελος πετας και το υπερτατο οξυμωρο "την εργασια την προασπιζεται η απεργια" (αλλα δεν την αφηνει να λειτουργησει βεβαια γιατι μπορει το δικαιωμα στην εργασια να ειναι ιερο, αλλα το δημοκρατικο οργανο που αποφασισε την απεργια ειναι πιο ιερο, τι ιερο ο θεος ο ιδιος, οποτε και ξεπερνα την ιεροτητα της εργασιας).

 

Και μετα μιλατε για Πρετεντερηδες, που δεν μπορειτε να συνταξετε ενα απλο κειμενο...

 

ακου φίλε επειδή είσαι πολιτικά αγράμματος, απαξιώ να σου απαντήσω-είσαι ακόμα ένα ανθρωπάκι με κοινωνικοπολιτικό μυαλουδάκι κομμένο και ραμμένο στις απαιτήσεις τους

 

Η απεργία είναι αυτή που καθιέρωσε το δικαίωμα στην ανθρώπινη εργασία, το 8ωρο, την κοινωνική ασφάλιση.

 

Εσύ καλά θα κάνεις τις απόψεις που διατηρείς να τις φορέσεις από πάνω μία ημερομηνία λήξης γιατί βρωμάνε χειρότερα και από το κλούβιο αυγό, όπως και οι "σωτήρες" του λαού μας που για εσένα είναι φαντάσματα.

 

Επειδη εσυ οπως φαινεται εχεις ανοιξει πολλα βιβλια μπορεις να μας αναφερεις ενα παραδειγμα αταξικης κοινωνιας στον πλανητη γη ομως οχι σε εκεινον που ονειρευεσαι οταν κοιμασαι ορθιος.

 

σου αρέσει ο πλανήτης σήμερα μεγάλε; ειδικά σήμερα που τα τύμπανα του πολέμου ηχούνε;

 

αυτές πιστεύεις είναι οι δυνατότητες της ανθρωπότητας;

 

από τη βασιλεία και τη φεουδαρχία η ανθρωπότητα κάποτε περάσε στην αστική δημοκρατία, σε κάτι καινούριο δηλαδή τον καπιταλισμό.

 

Τώρα αυτό το οικονομικό σύστημα μόνο φτώχεια και πολέμους απέμεινε να δίνει και η ανθρωπότητα προχωράει...

 

Φίλε το πέρας της ιστορίας δεν υπάρχει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Είπα: «Ζητήθηκε λίστα με τους απασχολούμενους, προκειμένου να διαπιστωθεί ο όποιος αριθμός πλεονάζοντος προσωπικού, την οποία αρνήθηκαν να δώσουν.»

 

Είπες: «Αυτό λέγεται αλληλεγγύη προς το συνάδελφο.»

 

Το σημείο όπου είπες «το αντίθετο», μόνο εσύ το βλέπεις...

 

 

 

 

 

Αντιπαρέρχομαι τη βεβαιότητα για την ισχύ και την ακρίβεια των στοιχείων, καθώς και για την εδραίωση των επιχειρημάτων, τής έγκριτης ιστοσελίδας ....iospress.gr, για το κύρος ενός ανυπόγραφου κειμένου που παραθέτει «νούμερα» και «έρευνες», που δεν μπαίνει καν στον κόπο να αποδείξει ότι είναι ακριβή, αφού δε χρειάζεται: Ο σκοπός του δεν είναι να πείσει τους διαφωνούντες, αλλά να δώσει σε όσους βολεύονται να συμφωνούν με όσα λέει, άλλο ένα ευχάριστο ανάγνωσμα (ναι, ξέρω... την αμφισβητώ επειδή εγώ ενημερώνομαι αποκλειστικά από το mega...) και μένω στην ουσία:

 

Άποψη για την πραγματικότητα, εγώ διαμορφώνω από όσα βιώνω. Εσύ χρειάζεσαι ...link, ακόμα και για να πας για κατούρημα. Πως τα φαντάζεσαι τα δικά μου «στοιχεία και επιχειρήματα» - μια και link δε μου βρίσκεται εύκαιρο - προκειμένου να σε πείσω για την αλήθεια των λεγομένων μου; (λες και είχα κανένα άγχος για το αν θα πεισθείς ή όχι, αλλά λέμε τώρα...) Τίποτα σε σκαναρισμένα στοιχεία ταυτότητας των ατόμων στα οποία αναφέρομαι, γαρνιρισμένα με καμιά απόδειξη μισθοδοσίας από το δήμο, ας πούμε; Για να ξέρω τι θα ψάξω. Μην παιδεύομαι τσάμπα...

 

 

 

Το «Όπως και να 'χει έχεις λάθος εικόνα» (και όχι ας πούμε: «διαφωνώ με την εικόνα που έχεις») - που ήταν και ολόκληρη η φράση σου... - τίνος είναι ...συνώνυμο; Σύμφωνα με τη δική σου γραμματική δηλαδή, που δεν είσαι στα εξωτερικά, οπότε και διατηρείς την επαφή σου με τη γλώσσα...

 

 

 

Εκτός από το γεγονός, ότι δεν έχεις αναφερθεί ούτε μία φορά στα προβλήματα του ιδιωτικού τομέα (μάλλον δε θα βρήκες link...), αλλά σηκώνεις παντιέρα αποκλειστικά για τον δημόσιο; Από πουθενά αλλού! Δεν είναι αρκετό για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα λες, ε; (btw, στο αριστερό μου αν σε πείθω και στο δεξί μου αν δεν. Στα ...παλαιά μου υποδήματα αναφέρομαι, έτσι; Μην το παρερμηνεύσεις...)

 

 

 

Δημόσιος υπάλληλος φρόντισε να είναι μόνο και μάλιστα, από τους χαριστικά διορισμένους (Σου βάζω δύσκολα, το ξέρω. Αν τελικά υπάρχουν τέτοιοι(!), είναι ελάχιστοι και πρέπει να ψοφήσεις στο ψάξιμο...). Οι άλλοι είναι εγκάθετοι του συστήματος...

 

 

 

Τίποτα μωρέ! Αφού ...δεν ήξερες(!) το αμέσως προηγούμενο, δεν υπάρχει point! My bad...

 

 

 

Από τη στιγμή που δηλώνεις άγνοια για την ύπαρξή τους, πως θα μπορούσες να μιλάς για τέτοια; Ζήσε εσύ στον πλανήτη σου, όσο εγώ θα πετάγομαι να ...συγκεντρωθώ.

 

 

 

 

 

Δε χρειάζεται να θέλω εγώ να γίνουν παράνομα. Είναι ήδη και ήταν ανέκαθεν. Αλλά είπαμε: Εσύ δεν τα γνωρίζεις αυτά...

 

 

 

Δυστυχώς ούτε προλαβαίνω ούτε έχω όρεξη να αρχίσω καν να επισημαίνω τις ανακρίβειες, τις λογικές πλάνες και τα δικανικού τύπου "επιχειρήματα" που χρησιμοποιείς και σε αυτό το ποστ. Είναι προφανέστατα άλλωστε σε οποιονδήποτε μη λοβοτομημένο ορθολογικό αναγνώστη.

 

Περαστικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...