redmanftw Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Ξέρει κανεις που μπορουμε να βρούμε αυθεντικα αλλα και μουφα dsquared2 element volcom wesc franklin and marshall?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Το "αυθεντικά" το βάζεις για ξεκάρφωμα; 3
redmanftw Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 οχι απλα ενδιαφερομαι και για αυθεντικα και για μουφες,οποιος ξερει καποια καταστηματα για τις εν λογω μαρκες ας δωσει τα φωτα του!
epir21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 http://www.niceorders.com/ Αυτό σου κάνει πιστεύω.. Αυθεντικά,μούφα,Πολύ πετυχημένες replices δεν ξέρω τι είναι..Κάτι προς το μούφα όμως. Ρίξε μια ματιά.
redmanftw Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω,αν και θελω να το δοκιμασω πριν το αγορασω γιατι την εχω παθει πολλες φορες κανα καταστημα στην αθηνα ξερει καποιος?
epir21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δεν είμαι απο Αθήνα αλλα κάτι για Αγία Βαρβάρα άκουγα πρίν κάτι χρόνια ότι είναι πολύ φθηνά.. Τώρα αν υπάρχει ακόμα,αν ειναι αυθεντικά,μούφες,ότι ξέρεις ξέρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα