asun Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα Έχω ένα αρχείο word το οποίο θέλω να το στείλω σε πολλύς χρήστες μέσω του outlook. Στο outllook, αν βάλω το επώνυμο ενός χρήστη μου βγάζει κατ'ευθειαν το e-mail που έχει. Υπάρχει η δυνατότητα το outlook να διαβάζει το επώνυμο και να στέλνει το e-mail στον κατάλληλο παραλήπτη?
makfil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Όταν στέλνουμε ένα μηνυμα σε κάποιους αποδέκτες, που είναι καταγραμμένοι στις Επαφές, είτε με εμφάνιση των ονομάτων είτε με κρυφή κοινοποίηση, γράφουμε τα πρώτα γράμματα από κάθε όνομα (όνομα ή επώνυμο), το Outlook προβάλλει μια λίστα σχετικών ονομάτων και επιλέγουμε το κατάλληλο. Εάν εννοείς να κάνει το Outlook μόνο του αυτή τη διαδικασία, μάλλον δεν γίνεται.
asun Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Από ό,τι βλέπω δεν γίνεται αυτό που ζητάω Μήπως γίνεται να κάνω merge mail από το word και ο παραλήπτης να μην μπορεί να κάνει edit σε κανένα σημείο του κειμένου? Ουσιαστικά εκεμτελλεύομαι το γεγονός ότι από την βάση παίρνει το όνομα και δεν θέλω να το αφήσω ανοιχτό και να μπορεί να το αλλάξει ο χρήστης
makfil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Γιατί δεν χρησιμοποιείς την κρυφή κοινοποίηση ώστε ο αποδέκτης να μην γνωρίζει τους λοιπούς αποδέκτες του μηνύματος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα