Προς το περιεχόμενο

Dropbox - Απορίες για δυνατότητες κατά των συγχρονισμό αρχείων


funbreaker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να ρωτήσω:

  1. αν γίνεται σε κάθε μία από τις συσκευές που έχω εγκατεστημένο το dropbox μπορώ να κάνω επιλεκτική επιλογή των φακέλων που θέλω να συγχρονίζεται.
    [Πως προέκυψε ο προβληματισμός: Πριν λίγο έβαλα από το laptop στον κοινό φάκελο ενός φίλου ένα αρχείο 500mb και αυτό άρχισε να συγχρονίζεται. Μετά άνοιξα το netbook και άρχισε να συγχρονίζεται κι εκεί και προφανώς δεν το χρειαζόμουν και μου έκοβε χωρίς λόγο την ταχύτητα. Έτσι αναγκάστικα να κάνω γενικό pause sync στο netbook. Αυτό όμως δεν είναι λύση καθώς μπορεί να υπήρχαν αρχεία σε άλλους φακέλους για τα οποία δεν θα ήθελα να γίνει pause sync]
  2. Αν και πώς μπορώ να βλέπω ανά φάκελο τα σταστιστικά συγχρονισμού (ποσοστό,εναπομείνων χρόνος, αρχεία) ή και συνολικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 δεξί κλικ στο εικονίδιο του dropbox κάτω δεξιά στην taskbar, preferences, advanced, selective sync και διαλέγεις ποιους φακέλους θα κάνει sync σε κάθε μηχάνημα.

 

2 hover το ποντικί στο ίδιο εικονίδιο και σου λέει ένα συνοπτικό status, το ίδιο πράγμα μπορείς να δεις και κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο, το λέει στη μέση του παραθύρου επιλογών, κάτι πιο αναλυτικό δεν έχει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες μετά...

Υπάρχει τρόπος, όταν διαγράφω μια φωτογραφία στο κινητό μου, να τη σβήνει και το dropbox? Να κάνει sync δηλαδή και το σβήσιμο φωτογραφιών?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...