Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι οκ αλλά πως θα το κρύψω το Π ώστε να μην φαίνεται; Remember από μπροστά θέλω να δείχνει όπως είναι τώρα στη φωτογραφία ο πάγκος μου!

Δημοσ.

Ναι οκ αλλά πως θα το κρύψω το Π ώστε να μην φαίνεται; Remember από μπροστά θέλω να δείχνει όπως είναι τώρα στη φωτογραφία ο πάγκος μου!

Αν καταλαβα καλα αυτο που θελεις να κανεις γινεται με....... μαγικα!
Δημοσ.

zoranb

δεν γινεται να μην φαινεται τιποτα.Παραλλαγες μπορουν να γινουν , να μην σιδερενια γωνια αν σε ξενερωνει , ακομα και βαμμενη,να ειναι ξυλινο βαμμενο πηχακι αρσενικο πχ και να θυληκωνει το ραφι ,η οπως στο νεοσετ να υπαρχει ενας δευτερος πατος ουσιαστικα.

H κανε μια παραλλαγη αυτου , εννοω πτυσσομενα ποδια και να διπλωνει το ραφι στο γραφειο , πιο διακριτικα

http://dvice.com/arc...ure-table-l.php

Η παρε μινι πληκτρολογιο ,βαλτο να ακουμπαει στο μισο στην βαση της lcd,να εχει και την κλιση του, και βαλε το δισκο μπροστα σου ,οπως κανουμε ολοι :D

Δημοσ.

Δεν το θέλω για να τρώω μόνος μου, αυτό που λες το κάνω ήδη, το θέλω για ρομαντικές βραδιές με γκουρμέ πιάτα που θα φτιάχνω για το μωρό :-D

respect για τη λύση με το κάδρο/τραπέζι αλλά εγώ έχω παράθυρο εκεί :fear:

Δημοσ.

Δεν το θέλω για να τρώω μόνος μου, αυτό που λες το κάνω ήδη, το θέλω για ρομαντικές βραδιές με γκουρμέ πιάτα που θα φτιάχνω για το μωρό :-D

Και δεν το ελεγες απο την αρχη βρε φιλε ?

OVER-BED-TABLE.jpg

:-D

respect για τη λύση με το κάδρο/τραπέζι αλλά εγώ έχω παράθυρο εκεί :fear:

Βρες ενα κομματι τοιχου ! Βαλε την φωτογραφια της στο καδρο , θα την στειλεις.

Δημοσ.

από αυτό το υλικό είναι φτιαγμένο το γραφείο μου

http://www.akritas.g...os/?page_id=449

Ενδιαφερον αυτο, μπραβο ρε zoranb και θελω να κανω μια κατασκευη.Ποσο ελαφρυ ειναι ? Ποιο ειναι το max μηκος που μπορουν να στο κοψουν ?

Δημοσ.

Είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον υλικό και ελαφρύ, μη φανταστείς βέβαια και να είναι πούπουλο αλλά από το να το έκανες το ίδιο πράγμα από mdf ε εκεί είναι η μέρα με τη νύχτα, πανάλαφρο, φθηνότερο και πιό όμορφο. Νομίζω το max μήκος είναι 2.8μ. αλλά καλύτερα πάρε ένα τηλ. να είσαι σίγουρος. Ο Ακρίτας βέβαια δεν κόβει απλώς είναι ο κατασκευαστής, μετά θα σε παραπέμψουν σε ντίλερς και αυτοί σε μαραγκούς που κάνουν τις ξυλουργικές κατασκευές κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...