zoranb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ναι οκ αλλά πως θα το κρύψω το Π ώστε να μην φαίνεται; Remember από μπροστά θέλω να δείχνει όπως είναι τώρα στη φωτογραφία ο πάγκος μου!
brickman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ναι οκ αλλά πως θα το κρύψω το Π ώστε να μην φαίνεται; Remember από μπροστά θέλω να δείχνει όπως είναι τώρα στη φωτογραφία ο πάγκος μου! Αν καταλαβα καλα αυτο που θελεις να κανεις γινεται με....... μαγικα!
bluesattack Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 zoranb δεν γινεται να μην φαινεται τιποτα.Παραλλαγες μπορουν να γινουν , να μην σιδερενια γωνια αν σε ξενερωνει , ακομα και βαμμενη,να ειναι ξυλινο βαμμενο πηχακι αρσενικο πχ και να θυληκωνει το ραφι ,η οπως στο νεοσετ να υπαρχει ενας δευτερος πατος ουσιαστικα. H κανε μια παραλλαγη αυτου , εννοω πτυσσομενα ποδια και να διπλωνει το ραφι στο γραφειο , πιο διακριτικα http://dvice.com/arc...ure-table-l.php Η παρε μινι πληκτρολογιο ,βαλτο να ακουμπαει στο μισο στην βαση της lcd,να εχει και την κλιση του, και βαλε το δισκο μπροστα σου ,οπως κανουμε ολοι
zoranb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δεν το θέλω για να τρώω μόνος μου, αυτό που λες το κάνω ήδη, το θέλω για ρομαντικές βραδιές με γκουρμέ πιάτα που θα φτιάχνω για το μωρό respect για τη λύση με το κάδρο/τραπέζι αλλά εγώ έχω παράθυρο εκεί
DrLo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Το γραφείο σου είναι μασίφ ξύλο, κούφιο μέσα , ή δυο μορότερα μασίφ ξύλα όπως φαίνεται ?
bluesattack Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δεν το θέλω για να τρώω μόνος μου, αυτό που λες το κάνω ήδη, το θέλω για ρομαντικές βραδιές με γκουρμέ πιάτα που θα φτιάχνω για το μωρό Και δεν το ελεγες απο την αρχη βρε φιλε ? respect για τη λύση με το κάδρο/τραπέζι αλλά εγώ έχω παράθυρο εκεί Βρες ενα κομματι τοιχου ! Βαλε την φωτογραφια της στο καδρο , θα την στειλεις.
zoranb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Το γραφείο σου είναι μασίφ ξύλο, κούφιο μέσα , ή δυο μορότερα μασίφ ξύλα όπως φαίνεται ? από αυτό το υλικό είναι φτιαγμένο το γραφείο μου http://www.akritas.gr/evros/?page_id=449
bluesattack Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 από αυτό το υλικό είναι φτιαγμένο το γραφείο μου http://www.akritas.g...os/?page_id=449 Ενδιαφερον αυτο, μπραβο ρε zoranb και θελω να κανω μια κατασκευη.Ποσο ελαφρυ ειναι ? Ποιο ειναι το max μηκος που μπορουν να στο κοψουν ?
zoranb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον υλικό και ελαφρύ, μη φανταστείς βέβαια και να είναι πούπουλο αλλά από το να το έκανες το ίδιο πράγμα από mdf ε εκεί είναι η μέρα με τη νύχτα, πανάλαφρο, φθηνότερο και πιό όμορφο. Νομίζω το max μήκος είναι 2.8μ. αλλά καλύτερα πάρε ένα τηλ. να είσαι σίγουρος. Ο Ακρίτας βέβαια δεν κόβει απλώς είναι ο κατασκευαστής, μετά θα σε παραπέμψουν σε ντίλερς και αυτοί σε μαραγκούς που κάνουν τις ξυλουργικές κατασκευές κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα