Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά ισχύει οτι θέλει ο κάθε κοπρίτης που δουλεύει εκεί. Εγώ είχα πάει για αυτή τη δουλειά 2 μήνες μετά την απόκτηση πτυχίου και επειδή είχα το πιστοποιητικό αποφοίτησης που είχε προγενέστερη ημερομηνία μου λέει μια μανταμίτσα να ξαναπαω την επομένη με αντιγραφο του πτυχίου και θα μπορέσει να με γράψει. Πηγαίνω λοιπον αφου κάνω ξανά 40 χλμ και μου λέει οτι δεν μπορει να μου βγάλει την εσπα επειδή δεν έχω απολυτήριο στρατού! Επι 15 λεπτά προσπαθούσα να εξηγήσω σε 3 υπαλλήλους οτι άλλο ή και άλλο και αλλά δεν τα κατάφερα

Δημοσ.

dld 75 € το μηνα για 5 μηνες μόνο? Σορρυ αλλά αυτό είναι ΓΥΦΤΙΑ!

Είναι γυφτιά τι ακτιβώς ?

• Το ότι δε σου δίνουν όσα θες ?
  • Το ότι δε σου τα δίνουν για όσο χρόνο θες ?
  • Το ότι στα δίνουν ακόμα κι αν δεν έχεις δώσεις ευρώ στον ΟΑΕΔ ?

Δημοσ.

Προφανώς για όλα τα παραπάνω.

Δημοσ.

Σε άλλες χώρες στους άνεργους δίνουν επίδομα ανεργείας 600€ το μήνα

Το επίδομα αυτό δεν είναι επίδομα ανεργίας προς αυτούς που έχουν καταβάλει εισφορές αλλά προς τον καθένα που δηλώνει άνεργος.

Επίσης σε άλλες χώρες γίνονται πολλά άλλα πράγματα που τόσο πολύ δε θέλουμε να γίνουν εδώ,

Δημοσ.

Εδώ ρε παιδιά τι εννοεί και δεν μπορώ να το καταλάβω!!

Να μην έχουν πραγματοποιήσει περισσότερα από 80 ημερομίσθια πριν την εγγραφή τους στα ειδικά Μητρώα ΕΣΠΑ.

Δημοσ.

Πιο μεγάλη γυφτιά θα έλεγα ότι είναι να έχεις δώσει εισφορές υπέρ ΟΑΕΔ και να μη δικαιούσαι τίποτα...

Σε άλλες χώρες στους άνεργους δίνουν επίδομα ανεργείας 600€ το μήνα

1.500.000 άνεργοι * 600 = 900.000.000 ευρώ το μήνα

Δημοσ.

στην περιπτωση των φαντάρων, εχεις δώσει πολύ παραπάνω απο 75€ το μήνα και για παραπάνω απο 5 μηνες...

Δημοσ.

στην περιπτωση των φαντάρων, εχεις δώσει πολύ παραπάνω απο 75€ το μήνα και για παραπάνω απο 5 μηνες...

Δε καταλαβαίνω για πιο πράγμα μιλάς ? Πληρώνουν ΟΑΕΔ οι φαντάροι ?

Δημοσ.

Θελει να πει οτι κανοντας την θητεία σου τους εχεις δωσει παραπανω σε λεφτα στις πολεις που μετατίθεσαι, στις εξόδους κτλπ. απ'οσα μπορει να σου προσφέρει το αγαπημενο κρατος μας...

Δημοσ.

Θελει να πει οτι κανοντας την θητεία σου τους εχεις δωσει παραπανω σε λεφτα στις πολεις που μετατίθεσαι, στις εξόδους κτλπ. απ'οσα μπορει να σου προσφέρει το αγαπημενο κρατος μας...

κυρίως αυτό, αλλά όσο απιστευτο και αν ακουγεται στα ελαχιστα που δίνουν στους φαντάρους υπάρχει κράτηση υπερ οαεδ, βεβαια κλασσική απατεωνια του κράτους γιατί ελαχιστοι το γνωρίζουν πριν καταταγούν και όσοι το μαθαίνουν όσο ειναι φαντάροι ειναι ήδη εκτος της προθεσμίας του ένός χρόνου που προυποθετει να ειναι γραμμένοι πριν την καταβολή...

Δημοσ.

- Έχεις δώσει λεφτά στον ΟΑΕΔ στις εξόδους σου ? Αμα είναι να πάω στον ΟΑΕΔ με τις αποδείξεις από τις καφετέριες που έχω πάει να μου δώσει και κανα επίδομα.

- Προφανώς εννοεί ότι ο φαντάρος προσφέρει στην κοινωνία ... ΟΚ να το δεχτώ .... αλλά στο τέλος της ημέρας λεφτά στο ταμείο του ΟΑΕΔ πως μπαίνουν για να τα βγάλει να στα δώσει. Και οι πρόσκοποι προσφέρουν στην κοινωνία περνώντας γριές απέναντι ... αυτό πως βάζει λεφτά στο ταμείο του ΟΑΕΔ ?

κυρίως αυτό, αλλά όσο απιστευτο και αν ακουγεται στα ελαχιστα που δίνουν στους φαντάρους υπάρχει κράτηση υπερ οαεδ, βεβαια κλασσική απατεωνια του κράτους γιατί ελαχιστοι το γνωρίζουν πριν καταταγούν και όσοι το μαθαίνουν όσο ειναι φαντάροι ειναι ήδη εκτος της προθεσμίας του ένός χρόνου που προυποθετει να ειναι γραμμένοι πριν την καταβολή...

Η κράτηση είναι 75 ευρώ το μήνα ?

Δημοσ.

ακριβώς δεν ξερω ποσο ειναι, αλλά ειναι καμποσα χρήματα γιατι το 5% των κρατησεων των μόνιμων στρατιωτικών πάει στον οαεδ. Η γυφτια/απατεωνια, επαναλαμβάνω, δεν ειναι τα 75€, ειναι η προϋπόθεση της εγγραφής ενος χρόνου πριν.

Δημοσ.

Μα δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα σου , είμαστε large τύποι εμείς...Το οικονομικό πρόβλημα της χώρας είναι τόσο σοβαρό που νομίζω μόνο γύρω στο 2014 ίσως το πάρουμε χαμπάρι...Εννοείται ότι όλοι οι άνεργοι πρέπει κάπως να επιβιώσουμε αλλά που θα βρεθούν αυτά τα τεράστια ποσά ( γιατί είναι τεράστια δεδομένου και μόνο του αριθμού των ανέργων ).

Υ.Γ. Το ΙΚΑ έκανε πάλι εσωτερικό δανεισμό !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...