costas90 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, δοκίμασα να συνδέσω ένα παλιό pc το οποίο χρησιμοποιούσα μέχρι το 2008. Είχε μέσα τα εξής: CPU: Pentium 4 2.4 ghz socket 478 PSU: 450 Watt RAM: 768 mb GPU: Ati x1650 pro (AGP) ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ: 40GB (IDE) Το θέμα είναι ότι αργεί πάρα πολύ ακόμα και τα videakia sto yt κολλάνε (ενώ μέχρι τότε που το χρησιμοποιούσα επαιζαν κανονικά) Το τροφοδοτικό το έχω δει και σε άλλο pc και δουλεύει κανονικά. Έτρεξα το Memtest86 και δεν εβγαλε κάποιο error (6 passes) καθε slot ξεχωριστό. Έβαλα και άλλο σκληρο, πέρασα τα windows xp και παλι δεν βελτιώθηκε η ταχύτητα, και η gpu δεν πρεπει να έχει θέμα γιατι την είχα σε άλλο pc και δούλευε. Οπότε μένει η cpu και η Mobo αλλά δεν ξέρω πως να τα ελέγξω. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο;
TheELF Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα είναι ότι αργεί πάρα πολύ ακόμα και τα videakia sto yt κολλάνε (ενώ μέχρι τότε που το χρησιμοποιούσα επαιζαν κανονικά) Άν όταν το άνοιξες τελευταία φορά στο youtube το μέγιστο ήταν ακόμα 360p που τώρα είναι το μίνιμουμ τότε λογικό μου ακούγετε.... Η αλήθεια είναι ότι 768mb πλέων είναι πολύ λίγα για λειτουργικό,αν έβαλες xp sp3 π.χ. γονατίζει η μνήμη μόνο που φτάνει στην επιφάνεια.
costas90 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Και με xp sp2 πάλι αργά πάει.. Η αλήθεια ειναι οτι η ram είναι πολυ λίγη, αλλά δεν συμφέρει να βάλω λεφτά σε αυτό το pc
panosem Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Επειδη σε παρομοιο ενος φιλου τετοιο Pc, στα 2,66 ηταν με 512ραμ, απο ενα παλιο σετ που ειχα του αδερφου μου, πηρα της 2 μνημες απο 256 που ειχε και του βαλα, 2*512. Η διαφορα που ειδαμε στο Pc για τα δεδομενα του ειναι περαν του αναμενομενου ευχαριστη.. πλεον ανοιγεις 3-4 καρτελες ταυτοχρονα και τρεχει τα παντα.. Εχει επανω xp sp3. Αν δεν εχεις τη δυνατοτητα για εξτρα μνημες, κοιτα μηπως κανεις αναβαθμιση σε sp3 με ολα update και ισως ξεκολισει. Παντως με 1 γιγα ραμ εμοιαζε με πυραυλος, απ οτι πριν.
costas90 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. θα κοιτάξω να βρώ μια ram να βάλω μπας και δουλέψει..
Demon Lord Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. θα κοιτάξω να βρώ μια ram να βάλω μπας και δουλέψει.. Δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις καινούριες μνήμες, μπορείς να ψαχτείς και με μεταχειρισμένες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα