Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πινέζα ο Υμηττός, όχι αστεία...

μα βλέπω κάτι τέτοια ποστ και αναρωτιέμαι, πήγαν στρατό αυτοί που χέζανε στην χέστρα της μαμάς 3-4 φορές την εβδομάδα;

νταξει, απογαλακτιστήτε λίγο όλο κλάψα και κακό.

-δεν το βρίσκουμε λογικό

-μας ενοχλεί το ενα ή το άλλο

-μας την λένε

-μας χώνουνε

όλο γκρίνια και κακό. Λες και όλα τα άλλα είναι ρόδινα.

Δημοσ.

πινέζα ο Υμηττός, όχι αστεία...

μα βλέπω κάτι τέτοια ποστ και αναρωτιέμαι, πήγαν στρατό αυτοί που χέζανε στην χέστρα της μαμάς 3-4 φορές την εβδομάδα;

νταξει, απογαλακτιστήτε λίγο όλο κλάψα και κακό.

-δεν το βρίσκουμε λογικό

-μας ενοχλεί το ενα ή το άλλο

-μας την λένε

-μας χώνουνε

όλο γκρίνια και κακό. Λες και όλα τα άλλα είναι ρόδινα.

Ναι , ΟΚ , τους τελευταίους 3 μήνες θητείας ήμουνα Καρέα-Υμηττό , χαλαρώστε......

Και δεν ήτανε τόσο χαλαρά , ήτανε 2-1,3-1...

• Super Moderators
Δημοσ.

ανάλογως με ποια στρατόπεδα συγκρίνεις και πόσα νούμερα είχατε στο 2-1, 3-1 :P

Δημοσ.

Ναι , ΟΚ , τους τελευταίους 3 μήνες θητείας ήμουνα Καρέα-Υμηττό , χαλαρώστε......

Και δεν ήτανε τόσο χαλαρά , ήτανε 2-1,3-1...

και μας ετσι μας πηγαινε στον εβρο.. 1 - 1..μια φορα ...καθε ενα μηνα !! :)

και επειδη ημασταν στο βουνο και επρεπε να παρουμε ταξι να κατεβουμε διδυμοτειχο..λεγαμε...χεεεστο που να βγαινουμε τωρα....

ολα αυτα εφοσον δεν ειχαμε πολλες στερησεις εξοδου/κρατησεις συσσωρευμενες

αα σορρυ που σε διεκοψα...πωπω πηξιμο..στον καρεαααααα :)

Δημοσ.

Ας ήμουν πιό κοντά στον πολιτισμό και ας μην είχα τα 1-4 ή 1-5 που είχαμε. Μην διαβάζω π@π@ριές τώρα. Αν ήταν τόσο χάλια ας παίρνατε απόσπαση σε καμιά μάχιμη μονάδα στα σύνορα με πολύ φαντάρο να έχετε εξόδους. Γιατί δεν το κάνατε;

Oh wait.

Δημοσ.

Δεν είναι όλα τα στρατόπεδα στην Αθήνα βυσματικά.

Σκέψου ότι σ' εκείνο απ' όπου απολύθηκα εγώ, ήταν ένας που έμενε Πεύκο.

Ε αυτός έκατσε μέσα 58 μέρες σερί. Έκαιγε τις -ελάχιστες- εξόδους κι έμενε μέσα αφού δεν είχε πού να πάει και δε μπορούσε να πάει σπίτι του. Και μη φανταστείς ότι μέσα είχε ύπνο και άραγμα όπως διαβάζω και ακούω για άλλα στρατόπεδα.

Οι υπόλοιποι βγαίναμε όσο επιτρεπόταν, εγώ είδα 18 μέρες μέσα (σε βυσματικό κατ' άλλους στρατόπεδο).

Για να φύγεις από εκεί ήθελες βύσμα, είδα μερικούς τέτοιους που ήρθαν και με το που άκουσαν τι παίζει (στο λόχο μου), τηλεφωνάκι και ΓΕΣ με τη μία. Αυτοί όμως ήταν δυνατά βύσματα, όχι βλακείες.

Δημοσ.

και μας ετσι μας πηγαινε στον εβρο.. 1 - 1..μια φορα ...καθε ενα μηνα !! :)

και επειδη ημασταν στο βουνο και επρεπε να παρουμε ταξι να κατεβουμε διδυμοτειχο..λεγαμε...χεεεστο που να βγαινουμε τωρα....

ολα αυτα εφοσον δεν ειχαμε πολλες στερησεις εξοδου/κρατησεις συσσωρευμενες

αα σορρυ που σε διεκοψα...πωπω πηξιμο..στον καρεαααααα :)

Πρώτα απο ολα , δεν βλέπεις τα προηγούμενα ποστ μου , που μιλάω για Διδυμότειχο , που πέρασα πολύ άσχημα.....

Κόψε το τρόλλινγκ , γιατί μάλλον ήμασταν στο ίδιο στρατόπεδο ( Καπετάν Λάζος) , οπότε , ξέρω ....

Και κατάφερα να γλιτώσω με μετάθεση....

Δημοσ.

Πρώτα απο ολα , δεν βλέπεις τα προηγούμενα ποστ μου , που μιλάω για Διδυμότειχο , που πέρασα πολύ άσχημα.....

Κόψε το τρόλλινγκ , γιατί μάλλον ήμασταν στο ίδιο στρατόπεδο ( Καπετάν Λάζος) , οπότε , ξέρω ....

Και κατάφερα να γλιτώσω με μετάθεση....

Μπορει να ησουν στο πιο μαυρο ταγμα του πλανητη.Αλλα οταν αναφερεσαι σε φυλακιο στον ...Υμηττο...και οτι ηταν πηξιμο..ακουγεται καπως...

Εγω μια φορα εκανα σε φυλακιο (αποσπαση) και ειχα στα 10 μετρα τον ποταμο Εβρο και υπηρεσια να ανεβω στο παρατηρητηριο να κοιταω το τουρκικο εδαφος ...:)

Δεν ξερω αν λεγοταν καπεταν λαζος το στρατοπεδο που ημουν (1η φορα το ακουω το ονομα αυτο)..ηταν το 512ΤΠ (εκλεισε λιγους μηνες αφοτου εφυγα απο κει...)

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά δεν αναφέρθηκε ότι είναι πήξιμο, αλλά ότι τα φυλάκια είναι η καλύτερη φάση...

Δημοσ.

βασικά δεν αναφέρθηκε ότι είναι πήξιμο, αλλά ότι τα φυλάκια είναι η καλύτερη φάση...

εεε αναφερθηκε και οτι ειναι πηξιμο..συγκεκριμενα...

"Ναι , ΟΚ , τους τελευταίους 3 μήνες θητείας ήμουνα Καρέα-Υμηττό , χαλαρώστε......

Και δεν ήτανε τόσο χαλαρά , ήτανε 2-1,3-1..."

αλλα γενικως ισχυει..τα φυλακια ειναι καλυτερη φαση..ακομα και σε αυτο που ειχα κανει στον εβρο...τα ξυναμε ολη μερα..φαι τρελο...υπνος τρελος...και καναμε απλες υπηρεσιες του κωλου χωρις να μας πολυνοιαζει....

Δημοσ.

Η υποχρέωση παρακολούθησης του στρατου ειναι άλλο ένα σημάδι ξεπεσμου αυτης της χωρας. Ολες οι αξιοπρεπεις χωρες εχουν εθελοντικο στρατο. Εμεις υποχρεωτικο. Το λεω και συνεχίζω να υποστηριζω την αποφαση μου να μην παω στον στρατο αλλα να κάνω την εναλλακτική θητεια (και επειδή ως γνωστον στο ελλαδισταν οποιος δεν εχει βγαλει στρατο δεν μπορει να ειναι μερος της κοινωνίας) θα σηκωθω και θα φυγω από αυτη τη σκατοχωρα που οσο παει γινεται και χειρότερη!!! Πραγματικα λατρευω την ΑΡΧΑΙΑ Ελλαδα και τον πρωην Ελληνισμο αλλα αυτό το τσιρκο που στον 21ο αιωνα λεγεται Ελλαδα μονο Ελλαδα δεν είναι. Γεμισε μια χωρα με ακροδεξιους και ακροαριστερούς, πεινασμενους και χορτατους και μια απύθμενη κακομοιρια. Δεν θελω σαν άνθρωπος να ειμαι μερος του ξεπεσμου ενος μεγαλου πολιτισμού, που όλοι οι "Έλληνες" φροντιζουν να διαλυουν μερα με την μερα. Ντροπή και αισχος. Ανοιξτε τα ματια σας και κοιταχτε γυρω όσο ειναι νωρις..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...