Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα ούτε κι εγώ είπα αυτό! Εννοείται αυτό που λες, και το είπα και πιο πάνω. Απλά τέτοια ποστ δεν έχουν θέση σε ένα νήμα που αφορά την φούτσα της Καβύλης και αρκετών στρατοπέδων κατά'κει, γιατί του αλλού του γυρνάνε τα μάτια ακόμη περισσότερο, και με το δίκιο του. Προφανώς και ο καθένας έχει δικαίωμα στις εμπειρίες και τα δικά του βάσανα, αλλά δεν θα πω σε κάποιον που πέρασε καρκίνο, εντάξει κι εγώ είχα ημικρανίες χθες. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ισορροπία στην κουβέντα αν το κάνω. Όπως εγώ όταν διαβάζω χειρότερα φανταρικά απ τα δικά μου, λέω κουράγιο και κάνω την πάπια.

Ισως και εσύ να μην διάβασες ότι πέρασα 3 μηνες Διδυμότειχο ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗς ΖΩΗΣ ΜΟΥ.

Και το ότι είχα λιποθυμίσει μετά απο 72 μέρες συνεχής υπηρεσίας.

Επίσης , στο Διδυμότειχο τα πράγματα είναι 100 χρόνια πίσω , και σε 3 ώρες που έβγαινες μια φορά την βδομάδα ,

θα ψώνιζες , θα πηγαινες λίγο στο νετ καφε , και μετά αγχωμένα πισω να κανεις το νουμερό σου.

Στον Καρέα ανάσανα , απλά λέω ότι δεν ήτανε ζωάρα.

Σπάγανε τα νεύρα σου απο τα βύσματα , που δεν κάνανε ούτε τις καθαριότητες γιατί το θεωρούσανε " βαρια αγγαρεία" ,

άτομα απο την Καλαματα κατευθείαν Καρέα.

Οι νέοι μπαίνανε με υφάκι μέσα , του στυλ τι μου λες τώρα , εγώ ξέρω Α/ΓΕΕΘΑ.

Επίσης , δεν θα ξεχάσω ποτέ , δυο διδυμους , που παρατήσανε την σκοπιά και τα πυρομαχικά,

κατεβήκανε κάτω απο τον όρχο , ενώ εγώ ανέβενα με την αρχιλοχίνα.

Βρίζανε επειδη τους έριξα μπιφτέκι 2 λεπτών (!!!) και τσακώθηκαν με την Αρχιλοχίνα.

Τους έβγαλε αναφερόμενους , και αυτό , κανονικά , είναι 20αρα....

Στον πουτσο τους , δεν φάγανε τίποτε , έριξε άκυρο ο υποδιοικητής.

Τουναντίον , εγώ , τις 3Κ τις έτρωγα για πλάκα όμως ε.....οποτε έτρωγα 5 μέσα , έτσι για τον πουτσο δηλαδή.

Στην Αθήνα αν δεν είσαι βύσμα , είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης , απλά....

Δημοσ.

Νταξ είχαν δίκιο όσοι έλεγαν για τον κόσμο στις Ειδικές Δυνάμεις, τραγική η κατάσταση.

Πραγματικά ελάχιστες των ελαχίστων οι εξαιρέσεις.

Ο MovingShadow έχει δίκιο, αν δεν έχεις βύσμα σε πόλεις όπως η ΑΘήνα, την έχεις πατήσει.

• Super Moderators
Δημοσ.

στη δικιά μου σειρά πάντως στο στρατόπεδο όλοι τα ίδια σκατά είμασταν ΕΥΤΥΧΩΣ...

ΚΑΝΕΙΣ δεν την γλύτωσε από κάτι λόγω βύσματος...

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά;

Ίδιο είναι να είσαι κοντά στο σπίτι σου και ίδιο να πας στην άκρη του θεού;

Μόνο που θα έχεις διανυκτέρευση και θα κοιμάσαι σαν άνθρωπος σε κανονικό κρεβάτι φτάνει(δίχως να φοβάσαι ότι εάν μείνεις μέσα θα πέσει ο Χοσέ της ζωής σου).

Προσωπικά θα άλλαζα την μονάδα μου στον Έβρο για μια κοντά στο σπίτι μου και ας πήγαινε 10-1.

Βέβαια τέτοιο μπουρδέλο που ήταν πολύ αμφιβάλω εάν κάποιος πάλι θα ήθελε να αλλάξει,παρά τα ΤΑΠ και τις αναχωρήσεις που έδιναν. :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

στο στρατόπεδο που ήμουν δεν προβλεπόταν "αγγαρεία" απόγευμα εκτός από λάντζα, ειδικά αν δεν είχες υπηρεσία δεν προβλεπόταν τπτ ούτε φρουρά/αναφορά, φάντασμα ήσουν...

αλλά μιλάμε για περιπτωσάρα στρατόπεδο, ότι να ναι...

Δημοσ.

Στην αρχαία Ελλάδα , όλοι οι άντρες ήτανε οπλίτες , σε καιρό πολέμου....

Ναι, μονο που τοτε τους αναγκαζε η εποχή. Αυτό που εννοουσα ηταν η πνευματικη αναπτυξη των ανθρωπων της τοτε εποχης. Συγγνωμη αν αφησα κατι να αιωρηται αλλα πιστευω πως τωρα το διορθωσα. :)

Να φυγετε να πατε αλλου. Να μεινουν μονο οσοι θελουν να προσπαθησουν. Οσοι ψαχνουν "εναλλακτικες θητειες" να μην κανουν κυρηγμα γιατι εφτασε εδω η Ελλαδα. Μαθατε ολοι μονο να κρινετε και να σχολιαζετε. Ολα σας πειραζουν αλλα την καμπουρα σας δεν την βλεπετε.

Το οτι ειμαι κατα ενος σαπιου συστηματος (στρατου) και κατα του πολεμου δεν σημαινει ότι δεν θα ηθελα να προσπαθήσω. Φυσικα και θα ηθελα να προσπαθήσω αλλα οταν η ιδια η ελληνικη κοινωνια με απορριπτει δεν θα κατσω να παρακαλεσω.
Δημοσ.

Πάλι θα λέμε τα ίδια;

Σκέψου να βγαίνεις απ' το στρατόπεδο κατά τις 16:00+ και να φτάνεις σπίτι γύρω στις 17:00+ με τρέξιμο (δεν έχουν όλοι αμάξι και αναγκάζονται να τη βγάλουν με τα ΜΜΜ).

Στις περισσότερες των περιπτώσεων είσαι κομμάτια και δεν έχεις όρεξη για τίποτα. Πόσες φορές δεν άκουσα περιπτώσεις όπου κάποιοι δεν είδαν καν τη γκόμενά τους και την έπεσαν για ύπνο (και όχι με τη λογική ότι θα ξαναβγουν την επόμενη μέρα, αλλά μετά από 10 μέρες)..

Σκέψου 06:00 να πρέπει να έχεις δώσει το εξοδόχαρτο και σε 5 λεπτά να πρέπει να είσαι έτοιμος, ντυμένος όλα κομπλέ.

Άρα τι ώρα πρέπει να φύγεις απ' το σπίτι και τι ώρα πρέπει να ξυπνήσεις για να γίνουν αυτά;

Σκέψου αυτό το πράγμα να γίνεται 1-3 φορές το μήνα.

Ζωάρα ε;

Δημοσ.

στο στρατόπεδο που ήμουν δεν προβλεπόταν "αγγαρεία" απόγευμα εκτός από λάντζα, ειδικά αν δεν είχες υπηρεσία δεν προβλεπόταν τπτ ούτε φρουρά/αναφορά, φάντασμα ήσουν...

αλλά μιλάμε για περιπτωσάρα στρατόπεδο, ότι να ναι...

και μιας μιλας για το μπουρδελο μας (γιατι καραμπουρδελο ηταν) μου γυριζαν τα ματια εξω οταν δε πηγαιναν τα μαλακιστηρια να καθαρισουν τις τουαλετες ή να πλυνουν δισκους και κλαιγονταν οταν τα εστελναν να κουβαλησουν λαστιχα και καρεκλες για τη παρελαση , εκαναν ο,τι να ναι και δε τους τιμωρουσε κανεις και στο τελος τη πληρωναμε αυτοι που ειχαμε συνηθισει πιο σοβαρες καταστασεις και ημασταν αρκετα πιο τυπικοι (χωρις να λεω οτι εγω ημουν υποδειγμα , συντομα συνηθισα το χυμαδιο :P )

ωρες ωρες ομως αναπολουσα τη ταξη που ειχαμε στους μαυροσκουφηδες και τους αξιωματικους που εβαζαν μια ταξη , αθηνα μεχρι και τις καταστασεις οπλισμου φτιαχναμε μονοι μας και τραμπαραμε οπλα κατα βουληση

(καποια στιγμη ειχα μεχρι και 3 ξιφολογχες :P )

το να εισαι σε μπουρδελο ειναι δικοπο μαχαιρι παντως γιατι γινονται επισημα φοβερες παρατυπιες

(πχ δεν ειχαμε πρωινο... αυτα τα λεφτα πού πηγαιναν αραγε? προγευμα μονο οσοι ηξεραν ετρωγαν , αν υπηρχε φυσικα.. , η μιση πιτσα σκετη τις κυριακες βραδυ ηταν κανονικα πιτσα με πατατες... κ.α. αμα πιασουμε και το πώς γινονταν οι υπηρεσιες ακομα χειροτερα )

• Super Moderators
Δημοσ.

και μιας μιλας για το μπουρδελο μας (γιατι καραμπουρδελο ηταν) μου γυριζαν τα ματια εξω οταν δε πηγαιναν τα μαλακιστηρια να καθαρισουν τις τουαλετες ή να πλυνουν δισκους και κλαιγονταν οταν τα εστελναν να κουβαλησουν λαστιχα και καρεκλες για τη παρελαση , εκαναν ο,τι να ναι και δε τους τιμωρουσε κανεις και στο τελος τη πληρωναμε αυτοι που ειχαμε συνηθισει πιο σοβαρες καταστασεις και ημασταν αρκετα πιο τυπικοι (χωρις να λεω οτι εγω ημουν υποδειγμα , συντομα συνηθισα το χυμαδιο :P )

ωρες ωρες ομως αναπολουσα τη ταξη που ειχαμε στους μαυροσκουφηδες και τους αξιωματικους που εβαζαν μια ταξη , αθηνα μεχρι και τις καταστασεις οπλισμου φτιαχναμε μονοι μας και τραμπαραμε οπλα κατα βουληση

(καποια στιγμη ειχα μεχρι και 3 ξιφολογχες :P )

το να εισαι σε μπουρδελο ειναι δικοπο μαχαιρι παντως γιατι γινονται επισημα φοβερες παρατυπιες

(πχ δεν ειχαμε πρωινο... αυτα τα λεφτα πού πηγαιναν αραγε? προγευμα μονο οσοι ηξεραν ετρωγαν , αν υπηρχε φυσικα.. , η μιση πιτσα σκετη τις κυριακες βραδυ ηταν κανονικα πιτσα με πατατες... κ.α. αμα πιασουμε και το πώς γινονταν οι υπηρεσιες ακομα χειροτερα )

δεν μπορώ να συγκρίνω την φάση με σένα διότι είσασταν 3-4πλασιοι από εμάς, αλλά ευτυχώς σε μας και οι δίσκοι πλενόντουσαν και οι τουαλέτες ήταν μια χαρα (τις είχα αναλάβει εγώ εργολαβία)...

γενικότερα 314 και 315 στο στρατόπεδό μας ήταν μια χαρά σειρές, 0 βύσματα (πέρα των μεταθέσεων)...

για τα πρωϊνά έχεις δίκιο, αλλά ξεσκίζαμε τα κρουασάν-τσουρεκάκια-μηλόπιτες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...