Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=240400

Κατάργηση της θητείας θέλει η Τρόικα!!! χαχαχαχα πόσο γουστάρω δεν λέγεται!!!!!!!!!!

Κατι μου λεει οτι επειδη ειναι εντολη της τροικας οσοι μεχρι τωρα ηταν ενα τια στην στρατευση ξαφνικα θα αρχισουν να τασονται υπερ....

Οπως και να εχει, ξεκιναει ουσιαστικα με την καταργηση ο αφοπλισμος της χωρας, πλεων ο ανεμος εχει να παρει πολλες σημαιες...

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειπα πουθενα το αντιθετο. Σαφως και ειναι πιο χρησιμο να δουλευεις απο το να εισαι μεσα στο στρατο. [..]

Με μπέρδεψες εκεί που έγραψες πως η εναλλακτική θητεία είναι πιο αξιοπρεπής λύση από το να το παίξεις τρελλός, εξού και το κατεβατό! ;p

Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι επειδη ειναι εντολη της τροικας οσοι μεχρι τωρα ηταν ενα τια στην στρατευση ξαφνικα θα αρχισουν να τασονται υπερ....

Οπως και να εχει, ξεκιναει ουσιαστικα με την καταργηση ο αφοπλισμος της χωρας, πλεων ο ανεμος εχει να παρει πολλες σημαιες...

Μην ανησυχείς αγορίνα μου, δεν θα γίνει ποτέ "αφοπλισμός", βλάκες είναι να χάσουν από τις λίγες κότες με τα χρυσά αυγά που έχουν μείνει. Θα βρεθούνε ισοδύναμα, από εσωτερική πληροφόρηση ξέρω ήδη ότι εξετάζεται πρόταση γαλλο-ελβετικού ομίλου για πώληση της Ρόδου.

Δημοσ.

OMG μόλις διάβασα τα νέα με την Τρόικα. Μήπως τελικά υπάρχει ο ΄Αη Βασίλης?? SO PROUD. Πραγματικά εύχομαι να περάσει ο νόμος. Άντε μπας και πάρουμε μπρος!!! FORWARD.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν υποστηριξουμε οτι η ανθρωπινη αξιοπρεπεια υφισταταται τοτε σιγουρα θα πρεπει να υποστηριξουμε οτι την απειλουνε και πολλοι εχθροι.Ενας απο τους μεγαλυτερους εχθρους της ανθρωπινης αξιοπρεπειας ειναι η μοναδα 502 στην Καβυλη Εβρου.Απο που ν αρχισει κανεις και που να τελειωσει γ αυτον τον εξευτελισμο ο οποιος λαμβανει χωρα εκει μεσα.Aγγαρειες και υπηρεσιες θα ελεγε κανεις πως ειναι ρουτινα για ενα στρατοπεδο,στο 502 ομως ειναι τα μεσα εξοντωσης των φανταρων.Απο σκουπιδιαρηδες μαζευοντας οτι σκουπιδαριο υπαρχει χωρις γαντια σε καθαριστριες των κωλοχαρτων του ιδιου του ταξιαρχου και των παρατρεχαμενων του.Αγγαρειες δηλαδη που θα επρεπε να αναλαβει αλλη μοναδα του στρατοπεδου τις κανουμε εμεις και εκει που πηγαινεις να κατσεις εστω για 5 λεπτα ωστε να μην λυποθυμησεις απ την κουραση και την αυπνια ξαφνικα καποιος περναει και σε στελνει αλλου. Οι προσβολες και οι ειρωνειες καποιων στελεχων ειναι καθημερινο φαινομενο αλλα οπως υποστηριζουν μας προσβαλλουν και μας ειρωνευονται γιατι μας βλεπουν σαν παιδια τους.Αν κανεις παραπονα τοτε γινεσαι μπαλακι.Δηλαδη το ενα στελεχος σε στελνει στο αλλο ωσπου εκνευριζεσαι και αναγκαζεσαι να μην ασχοληθεις.Οταν εχεις εξοδο και δε θες να βγεις αλλα θες απλα να κανεις ενα μπανιο και να κλεισεις για δυο ωρες τα ματια σου τα "καλα" μας στελεχη, μας ξυπνανε σαν τα ζωα και μας στελνουν προφανως για αγγαρειες.Κοινως,αν δεν εχεις λεφτα και εισαι κυριολεκτικα πτωμα απο την χθεσινη υπηρεσια και τις αγγαρειες τοτε την πουτσισες.Φυσικα ελευθερος χρονος τα Σαββατοκυριακα δεν υπαρχει διοτι φυσικα υπαρχουν αγγαρειες μεχρι το απογευμα.Γιατι?Γιατι ετσι τους καβλωσε φυσικα.Περιττο να αναφερω το γεγονος οτι ατομα εχουν φθασει σε σημειο να δακρυζουν απο την πιεση και η πλειοψηφια να παραμιλαει στον υπνο της παρακαλωντας προφανως ανωτερους να μην τους χωσουν σε αγγαρεια ή να μην καλυψουν υπηρεσια αλλου λοχου ο οποιος εχει ξεμεινει απο ατομα.Καταγγελω ανωνυμα για προφανεις λογους αυτους τους υπανθρωπους και καλω την πολιτεια να προβει στις απαραιτητες ενεργειες ωστε να μην αναρωτιεται για αλλη μια φορα για ποιον λογο αυτοκτονουν στρατιωτες.

Καλησπερα παιδια...σε 8 μερες περνω μεταθεση στο 502 καβυλης!!η ειδικοτητα μου ειναι μαγειρας...μπορειτε να με

Πληροφορησετε για το πας ειναι τα πραματα γ τους μαγειρες??επισης το σημαντικοτερο...περνουν μεταθεσεις οι φανταροι τους τελευταιους 3 μηνες βαση μοριων..(πανω απο 180)???ευχαριστω πολυ!!!

Καλησπερα παιδια...σε 8 μερες περνω μεταθεση στο 502 καβυλης!!η ειδικοτητα μου ειναι μαγειρας...μπορειται να με πληροφορησετε για το πως ειναι τα πραματα για τους μαγειρες???επισης το σημαντικοτερο..περνουν μεταθεσεις οι φανταροι τους τελευταιους 3 μηνες βαση μοριων..(πανω απο 180)???ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...σε 8 μερες περνω μεταθεση στο 502 καβυλης!!η ειδικοτητα μου ειναι μαγειρας...μπορειτε να με

Πληροφορησετε για το πας ειναι τα πραματα γ τους μαγειρες??επισης το σημαντικοτερο...περνουν μεταθεσεις οι φανταροι τους τελευταιους 3 μηνες βαση μοριων..(πανω απο 180)???ευχαριστω πολυ!!!

Καλησπερα παιδια...σε 8 μερες περνω μεταθεση στο 502 καβυλης!!η ειδικοτητα μου ειναι μαγειρας...μπορειται να με πληροφορησετε για το πως ειναι τα πραματα για τους μαγειρες???επισης το σημαντικοτερο..περνουν μεταθεσεις οι φανταροι τους τελευταιους 3 μηνες βαση μοριων..(πανω απο 180)???ευχαριστω πολυ..

Τα πραγματα ειναι καλυτερα για τους μαγειρες, εκτος αμα εχουν εμπλοκη.

Γιατι θα μαγειρευεις και θα κανεις σκοπετα αν εισαι ενοπλος.

Το 502 ειναι στρατηγείο ξερεις σε πιο ταγμα εκει θα πας;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...