Politis75 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 αμέ! Να. Υπόψιν ότι το καλοριφέρ λαδιού δεν είναι ο οικονομικότερος τρόπος να ζεσταθείς ε, αλλά με δεδομένο ότι στον χώρο έχεις μωρό, και ότι η θερμοκρασία που θες είναι σχετικά χαμηλή, είναι νομίζω μια χαρά λύση. Απορώ όμως: πόσους βαθμούς έχεις συνήθως στο σπίτι και θεωρείς τους 20 "πολλή ζέστη"; Και, γιατί δεν κλείνεις τα καλοριφέρ (τα σταθερά σου) που δεν χρειάζεσαι, για να έχεις 20 βαθμούς στους χώρους που χρησιμοποιείς μόνο, με το καλοριφέρ σου (με το αέριο); Αυτο θελω να κανω για να μην σκασω εγω θελω να ζεσταινω το δωματιο που ειναι ο μικρος και η γυναικα. Το σπιτι συνηθως εχει 15 βαθμους οταν εξω εχει 2 . Στο μειον..εχει κρυο αρκετο παντως. Επισης σκεφτομαι να αγορασω καποιο με 100-150 ευρω. καμια προταση ;
leftermann Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ρησπέκτ, 15 βαθμούς! Δεν έχω κάποιο να σου προτείνω δυστυχώς. Εγώ χρησιμοποιούσα ένα καλοριφέρ λαδιού τις νύχτες όταν είχε πολύ κρύο για το δωμάτιο των παιδιών, ιδέα δεν έχω τι μάρκα ήταν, κάποιος που δεν το χρειαζόταν μου το χάρισε. Πάντως το πιο ακριβό που έχει ο σκρουτζ είναι στα 138, οπότε στάνταρ θα έχεις και ρέστα
Politis75 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ρησπέκτ, 15 βαθμούς! Δεν έχω κάποιο να σου προτείνω δυστυχώς. Εγώ χρησιμοποιούσα ένα καλοριφέρ λαδιού τις νύχτες όταν είχε πολύ κρύο για το δωμάτιο των παιδιών, ιδέα δεν έχω τι μάρκα ήταν, κάποιος που δεν το χρειαζόταν μου το χάρισε. Πάντως το πιο ακριβό που έχει ο σκρουτζ είναι στα 138, οπότε στάνταρ θα έχεις και ρέστα Ναι τον χειμωνα δεν μπορω πανω απο 15 ζεστη καιγομαι ειπαμε !! Ωραια θα αγορασω ενα λαδιου καλο και βλεπουμε !! Παιδια ευχαριστω πολυ !
LOULATRANS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 οι 20 βαθμοι μου φαινονται λιγοι....χχχμμμμ...ψεματα...ειναι λιγοι....εκτος και αν εχετε ντυθει βαρια....το νινι θελει 23,ειδικα οταν κοιμαται ή δεν κινηται.ενα αεροθερμο 2κιλοβατ,θα ζεστανει το δωματιο στο πιτς φυτιλι...
Politis75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 οι 20 βαθμοι μου φαινονται λιγοι....χχχμμμμ...ψεματα...ειναι λιγοι....εκτος και αν εχετε ντυθει βαρια....το νινι θελει 23,ειδικα οταν κοιμαται ή δεν κινηται.ενα αεροθερμο 2κιλοβατ,θα ζεστανει το δωματιο στο πιτς φυτιλι... Λες να του παρω ενα Αεροθερμο ;; Καμια προταση ;
filipN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 οι 20 βαθμοι μου φαινονται λιγοι....χχχμμμμ...ψεματα...ειναι λιγοι....εκτος και αν εχετε ντυθει βαρια....το νινι θελει 23,ειδικα οταν κοιμαται ή δεν κινηται.ενα αεροθερμο 2κιλοβατ,θα ζεστανει το δωματιο στο πιτς φυτιλι... Οι 20 βαθμοί είναι μιά χαρά. Στο λουτρό, και μόνο εκεί,συμφωνούμε στους 23. Το βασικό είναι να έχεις σταθερή θερμοκρασία όλη μέρα, όχι σκαμπανεβάσματα, και το μωρό να φορά τα σωστά ρουχαλάκια. Τι εννοείς βαριά ντυμένος; Στους 20 κελσίου κυκλοφορώ με μακρυμάνικο πουκάμισο άντε και βαμβακερή μακώ φανέλλα.(και δεν είμαι πιτσιρικάς) Τα παιδιά που έρχονται στο σπίτι (10-15 ετών) ζεστένονται με τα ίδια ρούχα, φοράνε κοντομάνικο. Σε χώρους εργασίας-γραφείο- με 20 κελσίου πουκάμισα και συχνά κοντομάνικα βλέπεις από την πλειοψηφία...
Politis75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Οι 20 βαθμοί είναι μιά χαρά. Στο λουτρό, και μόνο εκεί,συμφωνούμε στους 23. Το βασικό είναι να έχεις σταθερή θερμοκρασία όλη μέρα, όχι σκαμπανεβάσματα, και το μωρό να φορά τα σωστά ρουχαλάκια. Τι εννοείς βαριά ντυμένος; Στους 20 κελσίου κυκλοφορώ με μακρυμάνικο πουκάμισο άντε και βαμβακερή μακώ φανέλλα.(και δεν είμαι πιτσιρικάς) Τα παιδιά που έρχονται στο σπίτι (10-15 ετών) ζεστένονται με τα ίδια ρούχα, φοράνε κοντομάνικο. Σε χώρους εργασίας-γραφείο- με 20 κελσίου πουκάμισα και συχνά κοντομάνικα βλέπεις από την πλειοψηφία... Κοιτα εδω μιλαμε για μωρο 12 ημερων οποτε...μαλλον θελει καπου στους 23. Αυτα δεν κινουνται οποτε κρυωνουν πολυ ευκολα. Αυριο θα του παρω ενα Αεροθερμο για το μπανιο και οταν τον αλλαζουμε γιατι κλαιει αγρια οταν του βγαζουμε τα ρουχα τον πιανει πανικος !!
leftermann Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 τα μωρά δεν κρυώνουν, νέος. Αφενός γιατί έχουν μπόλικο λίπος, αφεδύο γιατί κάνουν τεράστιες καύσεις, κι ας κοιμούνται όλη μέρα. Επίσης, παιδάκια μεγαλωμένα σε πολύ ζεστό σπίτι ή υπερβολικά ζεστά ντυμένα κλπ κλπ, αρρωσταίνουν πιο εύκολα, δεν ξέρω αν και πώς εξηγείται αυτό επιστημονικά. 20 βαθμοί είναι μια χαρά, 21 μάξιμουμ. Επίσης, το μωράκι για να δεις αν κρυώνει, μην πιάνεις το χέρι του, τα άκρα του θα είναι σχεδόν πάντα κρύα, πιάσε πίσω στο σβέρκο. Επίσης, όσα αερόθερμα κι αν πάρεις, αυτό θα κλαίει όταν το ξεντύνεις και το ντύνεις...
Politis75 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 τα μωρά δεν κρυώνουν, νέος. Αφενός γιατί έχουν μπόλικο λίπος, αφεδύο γιατί κάνουν τεράστιες καύσεις, κι ας κοιμούνται όλη μέρα. Επίσης, παιδάκια μεγαλωμένα σε πολύ ζεστό σπίτι ή υπερβολικά ζεστά ντυμένα κλπ κλπ, αρρωσταίνουν πιο εύκολα, δεν ξέρω αν και πώς εξηγείται αυτό επιστημονικά. 20 βαθμοί είναι μια χαρά, 21 μάξιμουμ. Επίσης, το μωράκι για να δεις αν κρυώνει, μην πιάνεις το χέρι του, τα άκρα του θα είναι σχεδόν πάντα κρύα, πιάσε πίσω στο σβέρκο. Επίσης, όσα αερόθερμα κι αν πάρεις, αυτό θα κλαίει όταν το ξεντύνεις και το ντύνεις... ΩΡΑΙΟΣ !! Να σε ρωτησω γιατι ομως κλαινε στο αλλαγμα ;;;
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 ααα, δεν ξέρω, δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Ίσως μου πάρει άλλα τρία μωρά για να καταλάβω. Πιθανολογώ όμως ότι απλά δεν γουστάρουν να τα πασπατεύεις. Αυτό δε το "κάθε μέρα μπανάκι, τα χαλαρώνει και τα ηρεμεί" είναι ίσως η πιο μεγάλη μαλακία όλων των εποχών. Τα δικά μου, όλα, μέχρι 2-3 μηνών ούρλιαζαν λες και τα έγδερνα στο μπάνιο, οπότε τι κάθε μέρα, 2 φορές την εβδομάδα και πολύ ήταν.
Politis75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 ααα, δεν ξέρω, δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Ίσως μου πάρει άλλα τρία μωρά για να καταλάβω. Πιθανολογώ όμως ότι απλά δεν γουστάρουν να τα πασπατεύεις. Αυτό δε το "κάθε μέρα μπανάκι, τα χαλαρώνει και τα ηρεμεί" είναι ίσως η πιο μεγάλη μαλακία όλων των εποχών. Τα δικά μου, όλα, μέχρι 2-3 μηνών ούρλιαζαν λες και τα έγδερνα στο μπάνιο, οπότε τι κάθε μέρα, 2 φορές την εβδομάδα και πολύ ήταν. ΠΩ πω τι να πω..μας τρελαινει το ατιμο καθε φορα που το αλλαζουμε !!! Δηλαδη μπανακι 2 φορες ετσι ; Δεν βρωμιζουν ομως ;;;
leftermann Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 γιατί να βρωμίσουν; Ούτε ιδρώνουν, ούτε στα χώματα κυλιούνται. Αν το μωρό δείχνει να του αρέσει, οκ, κάθε μέρα, αν όμως ξεσηκώνει το μισό τετράγωνο γιατί να το ταλαιπωρείς; Εννοείται ότι όταν τα κάνει πωπουδάκι πλένουμε στην βρύση ε, και δεν πασαλείφουμε με μωρομάντηλα και λοιπές αηδίες.
LOULATRANS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 lefter,μιλας σαν να ειναι ολα τα μωρα ενα καλουπι....δεν βρωμιζουν?????μαλλον εχεις βουλωμενη μυτη.......
Politis75 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Η λογικη λεει οτι βρωμιζουν ολα-ειδικα οταν κατουρανε συχνα !! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2012 από Politis75
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα