Προς το περιεχόμενο

Νομοθεσία για ιστοσελίδα.


fidolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν το εβαλα σωστα εδω το ερώτημα ή επρεπε στο "ιντερνετ". Φτιάχνω ένα φορουμ γενικο αλλα πολιτικό κυρίως. Θέλω σε αυτό να γράφουν όλοι χωρις περιορισμους και λογοκρισιες. Θέλω δηλαδή ο κόσμος να εκτονονεται (αυτο σημαίνει οτι θα ακούγονται και πολλά μπινελίκια για πολιτικούς κλπ).

 

Φυσικα κάποια πράγματα δεν θα γινουν ανεκτά (π.χ. απειλες, ρατσισμος, πορνογραφία, πειρατια κλπ). Απλα μπορεί κάποιος να θέλει να βρίσει ελεύθερα (δεν θα απαγορευσω δηλαδ'η το μ..κας και το αι γα..σου κλπ). Οι ερωτήσεις τώρα.

 

 

α) Θα είναι καλύτερα να βάλω ένα popup που να λεει οτι το site μπορει να περιέχει περιεχόμενο για ενηλίκους ή ειναι περιτό? (Αν ναι, υπάρχει τρόπος να το κάνω ωστε αν κάποιος πατήσει ναι, να αποθηκευεται η εντολή στα κουκις και να μην χρειάζεται να του το εμφανίζει κάθε φορά.

 

β) Έχω κατοχυρώσει το domain και σε .gr και σε .com τα οποια και τα δύο πάνε στο site. Μήπως είναι καλύτερα να έχω ενεργό μόνο το com?

 

γ) Έχει καμμια διαφορά (στην νομοθεσια παντα) αν το κάνω σε στυλ μπλογκ (self hosted ομως), με ένα "ψιλοσοβαρό" αρχικό κείμενο και όλοι οι αλλοι να σχολιάζουν απο κάτω μέσω fb? (π.χ. τρομακτικο).

 

δ) Και τελευταίο, γιατι σας κουρασα :) . Αν γράψω με μεγάλα γράμματα στην αρχική σελίδα οτι το περιεχόμενο προέρχεται από χρήστες και τις απόψεις τους και οτι το site δεν σημαίνει οτι ταυτίζεται υπέρ αυτών των απόψεων κλπ κλπ κλπ κλπ......... Με καλύπτει αυτό?

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως, λέω μήπως, για συμβουλές σε νομικά θέματα είναι καλύτερα να ρωτήσεις δικηγόρο παρά τους τυχαίους χρήστες ενός τυχαίου forum?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή πρόκειται για ερασιτεχνικό site, έλεγα μην μπλέξω με δικηγόρους κλπ γιατι δεν υπάρχει και πολύ ρευστο. :-D

Θα πάρω καμια αποψη απο εδώ και αν είναι 1000% απαραίτητο θα πάω. (Αν και στο παρελθόν που έψαχνα να ρωτήσω κάτι αντίστοιχο, δεν έβρισκα κανένα δικηγόρο που να ηερει απο αυτα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτό που λες δεν μπορεί να ισχύσει. Όταν θα έρθει κάποιος να σε κυνηγήσει, θα πρέπει να αποκαλύψεις στοιχεία χρηστών. π.χ. δεν μπορεί κάποιος να έρθει να κάνει μία καταγγελία ότι έδωσε μίζα και εσύ ή αυτός να είστε νομικά κατοχυρωμένοι και να μην αποκαλύψετε ονόματα. Αυτό είναι αξιόποινο. Αν ασχοληθείς με αυτό, καλό θα ήταν να έχεις καναδυο δικηγόρους από πίσω, ειδάλλως μην το σκέφτεσαι καν αν δεν υπάρχει ρευστό.

 

Φιλικά πάντα :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...