Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Nexus 7 και Google now


jojos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.Από χθες είμαι κάτοχος του NExus 7 και όπως ειναι λογικό το δοκιμάζω συνεχώς.Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν απαντάει πίσω το Google now όταν του κάνω κάποια ερώτηση (εννοείται στα Αγγλικά)αλλά αντίθετα που ανοίγει ιστοσελίδα σχετική με το ερώτημα.Στο διαδίκτυο διάβασα ότι μερικοί το έλυσαν αυτό το πρόβλημα αλλάζοντας από English US σε English Uk ,ή και το αντίθετο ,στις ρυθμίσεις της φωνητικής αναζήτησης.Σε μένα δεν λειτούργησε.Όταν όμως άλλαξα την γλώσσα όλου του tablet από ελληνικά σε English λειτούργησε κανονικά το Google now.Είναι κάποιο πρόβλημα ή απλά δεν λειτουργεί με ελληνικό μενού του tablet?Να σημειώσω ότι το πρόβλημα εμφανιζόταν και στην 4.1.2 έκδοση και τώρα στην 4.2.Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα, δυστυχώς δε γνωρίζω το θέμα για να σε βοηθήσω , απλά θέλω να σε ρωτήσω ποιό μοντέλο ακριβώς πήρες και πόσο..είναι τα 32gb? Χωρίς 3g είναι; Επειδή σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ. Έχεις συνδέσει φλασάκι για να μεταφέρεις ή να αντιγράψεις δεδομένα χωρίς πρόβλημα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@DAV2002GR όπως έγραψα πιο πάνω λειτουργεί όταν η γλώσσα γυρίσει στα Αγγλικά. Απλά ρωτούσα για πιο λόγο δεν λειτουργεί όταν η γλώσσα του tabletείναι στα Ελληνικά.

@Nat 83 έχω πάρει την έκδοση των 16Gb.To φλασάκι λειτουργεί κανονικά με καλώδιο otg.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...