Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας αγόρασα κάτι ηχεία υπολογιστή της Logitech 5.1 και έχει 3 καλώδια που πρέπει να συνδεθούν αλλά το λαπτοπ μου έχει μια θύρα για ηχεία. Έτσι σύνδεσα τα καλώδια σε ένα αντοπτορα που είχε θύρες για άσπρο και κόκκινο καλώδιο original?v=mpbl-1&px=-1&nobounce

έτσι αγόρασα ένα κόκκινο και ένα άσπρο καλώδιο που κατέληγαν σε βύσμα υπολογιστή 31oyafwl5l.jpg

. Όποτε έπαιξαν όλα τα ηχεία. Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να τα συνδέσω αλλιώς διότι ο υπολογιστής τα αναγνωρίζει σαν 2 ηχεία. Αν διαλέξω από το Realtek το Digital Output που μου έχει σαν επιλογή το 5.1 δεν δουλεύουν γιατί;

Δημοσ.

Μία από τις λύσεις για να ακούσεις 5.1 ήχο σε φορητό υπολογιστή είναι η αγορά μιας εξωτερικής κάρτας ήχου USB που να υποστηρίζει τα ηχεία σου. Ο τρόπος που τα συνδέεις κάνει τα ηχεία στέρεο από όσο γνωρίζω.

Δημοσ.

Πριν πας σε άλλη κάρτα ήχου και σφουγγάρια το λάπτοπ υποστηρίζει 5.1 δες λίγο το manual του και τις ρυθμίσεις γιατί πολλά σε πολλά laptop αλλάζει η ρύθμιση ( συνήθως του μικροφώνου ) για να δέχεται το τρίτο βισμα για το σαραουντ. Εσύ με αυτό που κάνει τα παίζει στερεοφωνικά σαν να ΕΧΕΙΣ απλά δύο ηχεία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το λαπτοπ μου έχει speakers και digital output. Στο speakers ακούγετε σαν στέρεο ενώ στο digital output μου έχει την επιλογή 5.1 αλλά όμως δεν λειτουργούν τα ηχεία. Τι είναι το digital output; Και ποια ειναι η εξοδος S/PDIF;

Επεξ/σία από warriorgr
Δημοσ.

Το s.. ξεχνατο. Αν τα ηχεία σου έχουν digital .είσοδο θέλει απλά ένα καλώδιο οπτικό συνήθως

ΣΤΕΙΛΕ μια φωτο ΤΙΣ εισόδους των ηχείων και ΤΙΣ εξόδους ήχου του λάπτοπ

Δημοσ.

Τα ηχεία σου ΔΕΝ χουν ψηφιακή είσοδο ώστε να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις την έξοδο του λαπτοπ ως s/pdif.

O μοναδικός τρόπος να έχεις 5.1 απο αυτά τα ηχεία και με αυτό το λαπτοπ είναι η εξωτερική καρτα ήχου!

Δημοσ.

Μόνο αν σου δίνει την επιλογή με το μικρόφωνο που σου είχα πει. Μετά πας για εξωτερική κάρτα ήχου

Δηλαδη τι να κανω γιατι δεν το καταλαβα

Δημοσ.

Δεν γίνεται αυτό που λέει ο @asmpson γιατί το laptop έχει μόνο δυο υποδοχές για jack 3.5 (τα 3 βύσματα της φωτο) και όχι τρεις.Οπότε πήγαινε σε κάποια εξωτερική κάρτα ήχου.

Δημοσ.

Αυτό που λέω γίνετε σίγουρα και είναι ρύθμιση στην κάρτα ήχου.αν δεν γινόταν ΠΩΣ λες σε όλα τα λάπτοπ που έχουν τις ίδιες εξόδους ότι έχουν κάρτα ήχου 5.1;

Δημοσ.

Για να γίνει αυτό που θες πρέπει το laptop να έχει 1 υποδοχή mic in -> η οποία θα ρυθμιστεί για να βγάζει το σήμα του μπροστινού ηχείου και του subwoofer, 1 υποδοχή line in (η οποία λείπει από το συγκεκριμένο laptop)-> η οποία θα ρυθμιστεί για να βγάζει το σήμα των πίσω ηχείων και 1 υποδοχή line out ->η οποία θα ρυθμιστεί να βγάζει τον ήχο των μπροστινών ηχείων.

Εγώ εννοούσα ότι δεν γίνεται στο συγκεκριμένο laptop γιατί λείπει η υποδοχή line in στην οποία κανονικά θα συνδεόταν το βίσμα για τα πίσω ηχεία.

Δημοσ.

Ετσι την πατησα και εγω με ενα 5.1 συστημα που αγορασα. Η καρτα ηχου του pc μου ειναι απλα στερεο και δεν ηξερα πως τα 5.1 εχουν τοσα καλωδια....

Μου ειπαν πως πρεπει να παρω μια pci 5.1 αλλα προς το παρον το εχω μονο με τα μπροστινα και το sub...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...