Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ασύρματου modem


glambrakop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

 

Θα ήθελα να αγοράσω ένα ασύρματο modem για τη σύνδεσή μου (OTE Conn-x) επειδή αγόρασα λαπτοπ και δεν με βολεύει το ενσύρματο που έχω. Κατά τη γνώμη σας το default modem του ΟΤΕαυτό) είναι ικανοποιητικά, ή υπάρχουν άλλα στο εμπόριο που θα κάνουν μεγαλύτερη διαφορά; Να σημειώσω ότι θέλω να συνδέω το desktop μου ενσύρματα και το λαπτοπ ασύρματα.

 

Ευχαριστώ! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην παρεις απο αυτα που δινουν οι παροχοι.ειτε πηγαινε με 25 ευρω στο www.ebw.gr και παρε το vigor 2700 vg και απλα αλλαξε του το firmware συμφωνα με τις οδηγιες για να εχεις εν ακαλο ρουτερ η αμα θες κατι σε n πηγαινε ειτε σε κανα Netgear dgn2200 η αν εχεις πιο πολλα λεφτα σε κανα vigor 2710n.η αν θες κατι πολυ φτηνο βρες κανα μεταχειρισμενο στο forum thomson v8 Με 10 ευρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο αυτα τα δυο θα προτιμουσα το Netgear.το θεωρω πιο αξιοπιστη λυση απο το Tp link αλλο που μπορεις με τα ιδια λεφτα να βρεις Tp link με καλυτερα χαρακτηριστικα.αν δεν θες το 2200 Netgear τοτε ναι παρε αυτο το Netgear .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οποιο ρουτερ και να παρεις για μενα προσωπικα περνα το τελευταιο firmware>εγω αυτο κανω παντα για να ειμαι up to date>τωρα εξαιρεση ειναι το vigor>και εκει θα περασεις το τελευταιο firmware παλι αλλα πρωτα επειδη εχει το firmware της altec θα πρεπει να το "βγαλεις" και μετα θαμπει το τελευταιο firmware>οδηγιες υπαρχουν στο site σε αντιστοιχο θεμα .δεν ειναι κατι.απλα θες 10-20 λεπτα παραπανω χρονο να διαθεσεις γιατι την πρωτη φορα το firmware δεν αλλαζει απο το μενου οπως στα αλλα ρουτερ αλλα θελει ενα συγκεκριμενο τροπο.κανονικα ειναι 5 λεπτα δουλεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποιο ρουτερ και να παρεις δεν παει με τα τμ.αλλο 120 τετραγωνικα ελευθερος χωρος χωρις τοιχους αλλο 120 τετραγωνικα και το ρουτερ να απεχει απο το δωματιο 30 τετραγωνικα αλλα να υπαρχουν 5 τοιχοι ενδιαμεσα και αλλο 2 τοιχοι ενδιαμεσα.εχει να κανει που ειναι το ρουτερ και ποσο βλεπει ολα τα δωματια χωρις πολλα εμποδια.επισης αλλο το σπιτι με τοιχο απο τουβλο και αλλο ενας χωρος εργασιας με ξυλο πχ αναμεσα στα δωματια η ψευδοτοιχο κτλ.και αλλο 120 τετραγωνικα διοροφο.οποτε ακριβη απαντηση δεν θα ξερεις αμα δεν εχεις δοκιμασει ηδη με καποιο υπαρχον ρουτερ που εχεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστό αυτό, χαζή ερώτηση! Τώρα θέλω κάτι τελευταίο να ρωτήσω. Τσέκαρα τις διαφορές των 4 αυτών μοντέλων και είδα ότι αυτά με τις δύο κεραίες έχουν τη διπλάσια ονομαστική μέγιστη ταχύτητα. Δύο πράγματα θέλω να διευκρινίσω:

 

1) Μένω σε σημείο το οποίο δεν πιάνει και τις τρελές ταχύτητες, δίπλα στο βουνό του Καρέα. Θα υπάρχει διαφορά αν πάρω κάποιο μοντέλο με μεγαλύτερο όριο ταχύτητας;

2) Γιατί έχει 25€ διαφορά το μοντέλο της TPLink με αυτό της Netgear; Τόσο τρομερές διαφορές έχει το δεύτερο; Τα αξίζει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπου και να εμενες το adsl ειναι μεχρι 24 το vdsl μεχρι 50.ακομα και το g Θεωρητικα θα σε καλυπτε.αλλο τοσο το N που ειναι 150.με το 300 θα κερδισεις σε ταχυτητα αμα μεταφερεις αρχεια ασυρματα απο Pc σε Pc.οχι σε εμβελεια ουτε σε ταχυτητα στο ιντερνετ.

η tp link ειναι πιο φτηνη απο την Netgear>εγω θα προτιμουσα netgear απο αυτες τις 2 αν δεν σε νοιαζει το οικονομικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνεπώς, αν κατάλαβα καλά, λες ότι δεν παίζει ρόλο αυτή η μέγιστη ταχύτητα στην ταχύτητα του internet αλλά μόνο στην μεταφορά δεδομένων από pc σε pc (πράγμα που δεν με ενδιαφέρει). Συνεπώς να κινηθώ στα μοντέλα με τη μία κεραία και μέγιστη ταχύτητα 150, σωστά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...