freedubus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Που στο κέρατο μπορώ να βρω έναν ΜΑΥΡΟ σπόγγο μπάνιου; Ζήτα απ' τη γύφτισσα να σου δώσει το σφουγγάρι που σου τρίβει το αμάξι. 16
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 in before Thresh... ...oh wait
status Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Το κλειδώνω ή υπάρχουν εκκρεμότητες; Σκηνοθέτα, cut them!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ω άστο Λούσι. Κάτσε να πάω στα 2 μέρη, να το βρω (γιατί του π__η να μη το βρω σε κανένα ολόκληρο ΙΚΕΑ και ολόκληρο σήμα κατατεθέν γυναικών) και να ευχαριστήσω. Άλλωστε είναι γνωστό ότι έχω προβλήματα με την νοημοσύνη μου.. και φάκαμπλ και με εσωτερικά χαρίσματα δεν γίνεται, λόγω ισορροπίας. Απλά δεν ήταν ανάγκη η evabb να με κάνει βούκινο μπροστά στα άλλα τα παιδιά.. τώρα ξέρουν και αισθάνομαι κομμάτι άβολα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 ^ Πήγα ΙΚΕΑ σήμερα, τσάμπα το χτένισα.. δεν πουλάει καν σφουγγάρια μπάνιου. Γυρνάω στο σπίτι το μεσημέρι και τι να δω; Δύο μαύρα σφουγγαράκια ίδιας δομής σαν αυτό του Πανάγου, με μόνη διαφορά ότι στα βαθιά "φύλλα" του είναι λευκό, και γύρω-γύρω κατάμαυρο απλά φαίνεται αχνά. H Μάνα την έκανε τη δουλειά (ακόμα δεν έχουμε μιλήσει).. Είχα πάει από κει και τις έλεγα ευκαιριακά ότι είχα φάει το τόπο. Ούτε ρώτησε, ούτε είπε θα ψάξω.. απλά τα βρήκα στη πόρτα μου. Και η Χολίτσα λέει: Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στο βαρετό και γκέυ αυτό τόπικ, και την Evabb φυσικά που έκανε τη κουκλίτσα μας καθ΄όλη τη διάρκεια. 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 δεν γινεται να μην ξερεις το body shop ... 1
viper2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 m δεν γινεται να μην ξερεις το body shop ... μπορει να ειναι αριστερη 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 m μπορει να ειναι αριστερη hahahaha μπα και οι αριστερες το ξερουν πλεον, πολυ παλια ισχυαν αυτα με τις εξαιρεσεις παντα.
viper2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 hahahaha μπα και οι αριστερες το ξερουν πλεον, πολυ παλια ισχυαν αυτα με τις εξαιρεσεις παντα. μακαρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις